ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός Κόπα Άφρικα ο Τζεμπούρ, μέσα ο Αμπντούν!

Εκτός Κόπα Άφρικα ο Τζεμπούρ, μέσα ο Αμπντούν!

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα και συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Τζαμέλ Αμπντούν, όχι όμως και τον Ράφικ Τζεμπούρ!
Εκτός Κόπα Άφρικα έμεινε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ αντίθετα κλήθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν σε μια εντελώς ανατρεπτική απόφαση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς που άφησε με το στόμα ανοιχτό ακόμη και τους συμπατριώτες του που περίμεναν ακριβώς το αντίθετο!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αλγερίας διάλεξε 24 παίκτες για την προετοιμασία της ομάδας του από τους οποίους θα χρειαστεί να κόψει ακόμη έναν. Η κυρίαρχη άποψη στην χώρα ήταν πως ο Τζεμπούρ θα ήταν κανονικά στα πλάνα του Βόσνιου προπονητή, ενώ ο Αμπντούν θα "κοβόταν" εξαιτίας του τραυματισμού του. Ωστόσο ο Χαλίλχοτζιτς αιφνιδίασε τους πάντες κάνοντας την εντελώς ανάποδη επιλογή!

Όσοι κλήθηκαν στην Εθνική Αλγερίας θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 2 Ιανουαρίου, με την διοργάνωση να ξεκινάει στις 19 του μήνα και να ολοκληρώνεται στις 10 Φλεβάρη. Αίσθηση προκαλεί και η μη κλήση του Μαντίντ Μπούγκερα. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο 4ο γκρουπ της διοργάνωσης μαζί με την Τυνησία, το Τόγκο και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η αποστολή της Αλγερίας θα πετάξει στις 3 Ιανουαρίου για τη Νότιο Αφρική, όπου εκτός από προπονήσεις θα δώσει και 2 φιλικά παιχνίδια με τους "Μπαφάνα - Μπαφάνα" προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στο Κόπα Άφρικα με αντίπαλο την Τυνησία στις 22/1 στο Ρέστενμπουργκ.

Αναλυτικά η αποστολή της Aλγερίας:

Γκολκίπερ: Rais M'bolhi (Krylia Sovetov / Russia), Doukha Azzeddine (USM Harrach), Cédric Si Mohamed (JEM Béjaia).

Αμυντικοί: Belkalem Essaid (JS Kabylie), Carl Medjani (Ajaccio / France), Rafik Halliche (Academica / Portugal), Ali Rial (JS Kabylie), Mehdi Mostefa Sebaa (Ajaccio / France), Bentaiba Liassine Cadamuro (Real Sociedad / Spain) Mesbah Djamel Eddine (AC Milan / Italy), Ghulam Faouzi (Saint Etienne / France).

Μέσοι: Adlene Guedioura (Nottingham Forest / England), Medhi Lacen (Getafe / Spain), Kaled Lemmouchia (Club Africain / Tunisia), Tedjar Saad (USM Alger), Hameur Bouazza (Santander / Spain), Ryad Boudebouz (Sochaux / France), Fouad Kadir (Valenciennes / France), Sofiane Feghouli (Valencia / Spain), Djamel Abdoun (Olympiacos / Greece).

Επιθετικοί: Soudani Hilal Al Arabi (Guimarães / Portugal), Yacine Bezzaz (CS Constantine), Islam Slimani (CR Belouizdad) Aoudia Mohamed Amine (ES Setif).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου