ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αμπντούν και Τζεμπούρ τελικά στην εθνική Αλγερίας

Αμπντούν και Τζεμπούρ τελικά στην εθνική Αλγερίας

Κλήση όχι μόνο για τον Αμπντούν, αλλά και για τον Τζεμπούρ έχει φτάσει -μέσω ΕΠΟ- στον Ολυμπιακό από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ενόψει του Κόπα Άφρικα. Οπερ σημαίνει πως ο Ζαρντίμ θα χάσει τους δύο παίκτες για σημαντικό χρονικό διάστημα (19/1-10/2).
Κλήση όχι μόνο για τον Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά και για τον Ραφίκ Τζεμπούρ έχει φτάσει -μέσω ΕΠΟ- στον Ολυμπιακό από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ενόψει του Κόπα Άφρικα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου

Αυτό σημαίνει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο εκ των κορυφαίων σε απόδοση ποδοσφαιριστών των "ερυθρόλευκων" για σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς να υπενθυμίσουμε οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Τόσο ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, όσο και ο 28χρονος σέντερ-φορ, μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Αλγερινά ΜΜΕ, θα πρέπει να βρίσκονται στην πατρίδα τους στις 2 Ιανουαρίου.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν επειδή είναι τραυματίας (υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο)ι θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου. Εκτιμάται, όμως, πως θα είναι διαθέσιμος πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, λοιπόν, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τους δύο Αλγερινούς επιθετικούς του Ολυμπιακού, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα (Τζεμπούρ) και τον πρώτο παίκτη τους σε ασίστ (Αμπντούν) σε αρκετά παιχνίδια, ενώ στις 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας (που θα είναι εκτός έδρας) στη φάση των 32 του Europa League.

Απόντες σίγουρα τον Γενάρη

Όπως αναφέραμε, η προετοιμασία ξεκινάει στις 2/1/2013 ενώ το τελευταίο ματς της Αλγερίας για τον όμιλό της είναι στις 30 Ιανουαρίου. Συνεπώς οι δύο παίκτες θα χάσουν σίγουρα τα ματς με Βέροια, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό και λογικά με τον Ατρόμητο (2/2).

Από εκεί και πέρα αν η Αλγερία προχωρήσει, θα χάσουν και το ματς με τον Αστέρα (9/2). Ενώ ο Ζαρντίμ ούτε που θέλει να σκέφτεται να φτάσουν στον τελικό καθώς στις 14/2 του θέλει έτοιμους και ξεκούραστους για το πρώτο ματς του Europa League.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου