ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η ευκαιρία του «Φέτφα»

Η ευκαιρία του «Φέτφα»

19/12/2012
 Θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Η ευκαιρία του «Φέτφα»
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα δώσει την ευκαιρία στον «Φέτφα» να αποδείξει πως κακώς δεν βρίσκεται ούτε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» φέτος.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται στην αποστολή και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Παναχαϊκή. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό το όνομα του «Φέτφα» συζητιέται έντονα στον Πειραιά κυρίως γιατί θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αρκετές ομάδες.

Μετά την Χοφενχάιμ, ακόμα δύο ομάδες από την Γερμανία ενδιαφέρονται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Μόναχο 1860 και Γκρόιτερ Φιρτ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους «μνηστήρες» ενώ σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι η τελευταία που έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες χώρες όπως το Βέλγιο (Άντερλεχτ), Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) αλλά και την Αγγλία.

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» τον Ρικάρντο Λαμπόρδε. Ο 24χρονος Κολομβιανός ακραίος της Ανόρθωσης, ο οποίος είναι φίλος με τον Πίνο, παρακολουθείται στενά από τους «ερυθρόλευκους» αλλά η κυπριακή ομάδα δέχεται να συζητήσει μόνο για πώληση του παίκτη και μάλιστα με αρκετά χρήματα!

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου