ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς»

«Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς»

22/12/2012
 Καλή, οργανωμένη και με στόχο τη νίκη έστω και με ένα γκολ είναι η Λεβάντε σύμφωνα με τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιαν Ασπιάθου.

«Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς»
Ως μία ομάδα καλά οργανωμένη που προσπαθεί να πάρει τα παιχνίδια της έστω και με ένα γκολ χαρακτήρισαν την Λεβάντε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Γιάν Ασπιάθου σε επικοινωνία τους με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Πρωταθλητή. «Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά στοιχεία που μετέφεραν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την Λεβάντε οι Βαλβέρδε – Ασπιάθου σύμφωνα με τον Πρωταθλητή

-Για την Λεβάντε:
«Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια οι πιθανότητες είναι 50-50. Η Λεβάντε είναι πολύ σκληρής και συμπαγής ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τη Λεβάντε. Δεν έχει τα πολύ μεγάλα αστέρια αλλά αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Μόνο αν βρεθεί σε κακή ημέρα μπορεί να ηττηθεί εύκολα όπως έγινε στον αγώνα με τη Ράγιο (σ.σ ήττα με 3-0). Σε γενικές γραμμές είναι καλά οργανωμένη ομάδα που προσπαθεί να πάρει τα παιχνίδια, έστω και με ένα γκολ.

Δύσκολα σκοράρει αλλά και δύσκολα δέχεται γκολ. Δεν παρατάει σε κανένα παιχνίδι, όποιο και αν είναι το σκορ. Σου βγάζει την ψυχή. Αν βάλει πρώτη γκολ μαζεύεται ακόμη περισσότερο και είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Παίζουν κλειστά και ψάχνουν την πάσα στον χώρο για να φύγει ο Μάρτινς. Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχτεί μπελάς. Αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο ομάδα, όποια και αν είναι".

-Τι θα πρέπει να έχει πετύχει ο Ολυμπιακός μέχρι να αντιμετωπίσει τους Ισπανούς:
"Νομίζω ότι μέχρι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη θα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Παρά τη διαφορά ένας γύρος είναι μεγάλος για να πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι από τώρα πρωταθλητής. Νομίζω ότι εκεί θα ρίξει το βάρος και ο προπονητής. Να τελειώσει το πρωτάθλημα, να αυξήσει τη διαφορά και όταν έρθει η ώρα, να μπει αφοσιωμένη 100% στο Europa League».

-Για το ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρουμπίν Καζάν του οποίου ο νικητής θα συναντήσει εκείνον του ζευγαριού του Ολυμπιακού με την Λεβάντε:
«Λογικά η Ατλέτικο θα περάσει. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της με τη Ρουμπίν, όπως είδαμε και στα δικά μας παιχνίδια πέρυσι, αλλά στη Ρωσία θα έχουν διακοπή μέχρι να γινει το πρώτο ματς άρα η Καζάν δεν θα είναι 100% έτοιμη. Οπότε η Ατλέτικο εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί και ας παίζουν εκεί Μαρκάνο και Ορμπάιθ...».

www.sport-fm.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου