ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τζεμπούρ: "Η Λεβάντε παίζει ένα παιχνίδι αγγλικού στυλ"

Τζεμπούρ: "Η Λεβάντε παίζει ένα παιχνίδι αγγλικού στυλ"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ χαρακτήρισε πολύπλοκο αντίπαλο τη Λεβάντε, ενώ υπογράμμισε πως το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση.
Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου για τη Λεβάντε, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι στους "32" του Europa League.

"Είναι πολύπλοκος αντίπαλος. Είναι μια πολύ επιθετική και συμπαγής ομάδα. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Όταν βέβαια συμμετέχεις σε μια κλήρωση για την φάση των 32 του Europa League δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό", τόνισε αρχικά ο Ράφικ Τζεμπούρ, προσθέτοντας:

"Το όνομα της ομάδας μπορεί να μην είναι μεγάλο σε σχέση με άλλους πιθανούς αντιπάλους που είχαμε, αλλά ξαναλέω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που μάχεται συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Λεβάντε παίζει ένα παιχνίδι αγγλικού στυλ, πολύ δυνατό και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Εμείς από την πλευρά μας αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε μιας και στο δεύτερο θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου