ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αποκλεισμός για την ΑΕΚ από το Κύπελλο Ελλάδας (video)

Αποκλεισμός για την ΑΕΚ από το Κύπελλο Ελλάδας (video)
21/12/2012
Οδυνηρός αποκλεισμός για την ΑΕΚ από το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε 1-0 απο την Καβάλα στο ΟΑΚΑ και έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού.

«Εφιάλτης» πριν από τα Χριστούγεννα
Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ιστορίας της θα κάνει φέτος η ΑΕΚ.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν τελειωμό, στο πρωτάθλημα είναι τελευταία και από σήμερα είναι και εκτός Κυπέλλου.

Για το τελευταίο «εφιάλτη» … ευθύνεται η Καβάλα που επικράτησε 1-0 στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στους «16» του θεσμού όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ πλήρωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι το λάθος του τερματοφύλακά της, καθώς ο Αραμπατζής φέρει ευθύνη στο τέρμα της Καβάλας. Ωστόσο, αν και προσπάθησε στο πρώτο μέρος δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο, με τους «αργοναύτες» να είναι αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι. Η «Ένωση», όμως, δίκαια διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 71’ σε χέρι του Αναστασόπουλου μέσα στην περιοχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20’ λεπτά καθυστέρηση, λόγω προβλήματος στην πληρωμή του διαιτητή, με την πλευρά την ΑΕΚ να τονίζει ότι δεν είναι ευθύνη της ομάδας, καθώς ο κύριος Μπόβαλης είχε τα λεφτά, αλλά ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ είχε καθυστερήσει στην κίνηση και δεν μπορούσαν να δοθούν τα χρήματα στον διαιτητή, όπως ορίζεται από τον κανονισμό.

Η Καβάλα πάλεψε και κατάφερε όχι μόνο να πάρει μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά και να πετύχει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.



Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Η πρώτη ευκαιρία για την «Ένωση» ήρθε στο 10’, με τον Τσούπρο να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, με τη μπάλα να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Αποστολίδη. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που στο 14’ έκανε την κάθετη πάσα, με τον Λαγό, όμως, να μην υπολογίζει σωστά και να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Καβάλας.

Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει για το γκολ, ωστόσο, η μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην Καβάλα, όταν στο 30’ ο Μπρτσιάνι βγήκε απέναντι απο τον Αραμπατζή, με τον τερματοφύλακα της «Ένωσης» να του αρνείται το 1-0 στο πλασέ που επιχείρησε. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να πιέσουν στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο και πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια στη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να προσπαθεί να πιέσει και να φτάσει στο γκολ. Ωστόσο, τα πλάνα της άλλαξαν όταν στο 54’ σε εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, ο Αραμπατζής απέκρουσε τη μπάλα, δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με τον Ενσαλίβα να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να κάνει το 1-0 για την Καβάλα, χωρίς όμως να το πανηγυρίσει. Δύο λεπτά μετά το γκολ η Καβάλα έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Μπρατσιάνι να πιάνει τη κεφαλία, τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει δίπλα απο την εστία του Αραμπατζή.

Στο 71’ η ΑΕΚ ζήτησε σωστά πέναλτι σε χέρι του Αναστασόπουλου μέσα περιοχή, το οποίο όμως, δεν έδωσε ο διαιτητής Βοσκάκης. Η «Ένωση» έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 87’, αλλά η κεφαλιά του Τσούπρου σε άστοχη έξοδο του Αποστολίδη, πέρασε άουτ. Η Καβάλα στο 89’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της δεύτερης κίτρινης στον Μπρατσιάνι, κατάφερε, όμως, να κρατήσει το υπέρ της 1-0 και να πάρει μία πολύ μεγάλη πρόκριση.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου