ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Δεν φευγει ο Φετφα"

Ζαρντίμ: "Δεν φευγει  ο Φετφα"


Ο Ζαρντίμ σε δηλώσεις του δήλωσε πως ο Φετφατζίδης δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως με τον πρόεδρο έχει συχνή επικοινωνία, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Αβραάμ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, λόγω των επεισοδίων που συνέβησαν στο γήπεδο της Πάτρας, αλλά λίγο μετά το τέλος του αγώνα έκανε σε άλλο χώρο ορισμένες δηλώσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παναχαϊκή, σχολίασε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν θα φύγει από τους ερυθρόλευκους, ενώ μίλησε και στην επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Γενάρη.

Για την εξέλιξη του αγώνα στην Πάτρα, σχολίασε: "Η Παναχαϊκή έκανε δύο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ.

Από την άλλη εμείς πετύχαμε ένα γκολ στις 15 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στον αγώνα. Δεν εντυπωσιάσαμε με την απόδοση μας, αλλά είχαμε τελικές προσπάθειες".

Για την απόδοση και το μέλλον του Γιάννη Φετφατζίδη, δήλωσε: "Ο Φετφατζίδης μετά το γκολ που έβαλε ανέβασε την απόδοση του. Πρέπει να μάθει να αγωνίζεται πιο απλά, να γίνει περισσότερο ομαδικός και να αποβάλει το άγχος.

Δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησης του από την ομάδα. Δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και χρειάζεται να πάρει ευκαιρίες".

Για το πότε θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Με τον πρόεδρο έχουμε συνεχή επικοινωνία και μιλάμε συχνά για την ομάδα. Μιλάμε κάθε εβδομάδα περίπου. Σε περίπτωση που βρούμε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στην μεταγραφική περίοδο θα την εξετάσουμε και θα λειτουργήσουμε ανάλογα".

Για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, επεσήμανε: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι ξέρουμε το τι μπορεί να δώσει. Το τι έχει την δυνατότητα να προσφέρει. Όμως έλλειπε έξι μήνες και δεν θα πρέπει να βιαστούμε. Η επάνοδος του θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά. Σταδιακά".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου