ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η 18άδα με Λεβάντε, εκτός ο Μοδέστο!

Η 18άδα με Λεβάντε, εκτός ο Μοδέστο!

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Λεβάντε, με τον Φρανσουά Μοδέστο να μένει εκτός 18άδας, όπως και οι Πάντελιτς, Αβραάμ, Φουστέρ, Αμπντούν και Παπάζογλου. Επιστροφή Φετφατζίδη και Πίνο.
 Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν τεράστια υπέρβαση και να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο Λεβάντε.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός 18άδας τον Φρανσουά Μοδέστο, για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας. Ο Κορσικανός μεσοαμυντικός στο πρώτο ματς με τη Λεβάντε επί ισπανικού εδάφους δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που αγωνίστηκαν, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος στην Ξάνθη ήταν στη 18άδα, αλλά έμεινε στον πάγκο.

Αντίθετα, για πρώτη φορά επί εποχής Μίτσελ ο Ντρισά Ντιακιτέ είδε το όνομά του στη λίστα με την ερυθρόλευκη αποστολή, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης επιστρέφει στα πλάνα του Μίτσελ, μετά το "μήνυμα" που πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, όταν και είχε μείνει εκτός αποστολής. Επιστροφή και για τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, που είναι πλέον διαθέσιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Κολομβιανός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 30 Ιανουαρίου με την Καβάλα για το Κύπελλο.

Στη 18άδα για τη ρεβάνς με τη Λεβάντε δεν βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει παίξει όλο κι όλο ένα ημίχρονο από τη στιγμή που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα στις 30 Ιανουαρίου). Εκτός έμεινε και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Μην ξεχνάμε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει να αγωνιστεί από τις 19 Δεκεμβρίου 2012 και τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Στην αποστολή δεν βρίσκεται για μία ακόμα φορά, με το νέο προπονητή της ομάδας, ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι τιμωρημένος, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως, φυσικά, και ο νεοαποκτηθείς Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγκιερι, Κάρολ, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Πίνο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τελειώματα φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα και τα άκρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, δουλεύοντας στο κομμάτι της τακτικής.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου