ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

CHAMPIONS LEAGUE:Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)

 CHAMPIONS LEAGUE:Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)

21/02/2013

Μίλαν - Μπαρτσελόνα 2-0

Με άμυνα για σεμινάριο η Μίλαν νίκησε με 2-0 την Μπαρτσελόνα στο "Σαν Σίρο" και απέκτησε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο "Καμπ Νόου". Μπόατενγκ και Μουντάρι τα γκολ, ενώ υπήρχε χέρι του Σαπάτα στο πρώτο γκολ των "ροσονέρι" που κρίθηκε ακούσιο από τον διαιτητή (videos)
Η Μίλαν νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα στο "Σαν Σίρο" και έχει έτσι τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά εν όψει της ρεβάνς στο "Καμπ Νόου" σε δύο εβδομάδες.
Οι Γκανέζοι, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και Σάλεϊ Μουντάρι, πέτυχαν τα γκολ για τους "ροσονέρι", αμφότερα στο δεύτερο ημίχρονο με αριστερά σουτ μέσα από την περιοχή.
 
Στο 1-0 του Μπόατενγκ υπάρχει χέρι του Σαπάτα, αλλά κρίθηκε ακούσιο από τον διαιτητή, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει φάσεις κόντρα στην άψογα στημένη άμυνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και είχε χαρακτηριστικό πως δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στο στόχο!
Σκόρερς οι Γκανέζοι, Μουντάρι & Μπόατενγκ...

Σκόρερς: 57' ΚΠ Μπόατενγκ, 81' Μουντάρι
Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)
Το πρώτο σουτ στο ματς ήρθε στο 5' από τον Σάλεϊ Μουντάρι και ήταν άστοχο, ενώ στο 16' ο Στεφάν Ελ Σααραουί μπήκε στην περιοχή από αριστερά, όμως άνοιξε την μπάλα και την πρόλαβε ο Πουγιόλ παραχωρώντας κόρνερ.
Από αυτό το κόρνερ χάθηκε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Ελ Σαρααουί να εκτελεί και τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ αμαρκάριστος από κοντά να πλασάρει στην κίνηση με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ με τον Βίκτορ Βαλντές απλά να την παρακολουθεί.
 Από την σέντρα του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ από δεξιά στο 36' ο Στεφαν Ελ Σααραουί δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι προ του Βίκτορ Βαλντές.
Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει καμία μεγάλη ευκαιρία, είχε όμως την κατοχή της μπάλας (67%) με την Μίλαν όταν αμυνόταν και έχει και τους 11 παίκτες πολύ πίσω από την σέντρα.

Το δεύτερο ημίχρονο

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 57' με τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, αλλά και με αρκετή δόση τύχης για το 400ό γκολ των "ροσονέρι" στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, ο Κονστάν έκανε πάσα στο μακρινό φάουλ στον Μοντολίβο και ο Ιταλός σούταρε με δύναμη, η μπάλα κόντρα σε αμυντικό της Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία βρήκε στο χέρι του Σαπάτα για να "στρωθεί" στον Μπόατενγκ που την έστειλε με αριστερό σουτ στην κίνηση στα δίχτυα του Βαλντές για το 1-0.
 Είναι ξεκάθαρο πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κολομβιανού αμυντικού της Μίλαν, Κριστιάν Σαπάτα, χωρίς βέβαια να έχει πρόθεση και ο διαιτητής έκρινε πως είναι ακούσιο, αφήνοντας την φάση να εξελιχθεί.
 Σε μία κλασική φάση... Πατσίνι στο 69', ο Ιταλός στράικερ από πάσα με κεφαλιά του Αμπάτε κοντρόλαρε άψογα με τον Πικέ στην πλάτη και έκανε το γυριστό εντυπωσιακά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βίκτορ Βαλντές.
 Η Μπαρτσελόνα έχασε την πρώτη καλή της ευκαιρία στο 76' με το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Αντρές Ινιέστα να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αμπιάτι.
Άουτ πέρασε η μπάλα και από την εκτέλεση φάουλ του Τσάβι στο 79', ενώ δύο λεπτά αργότερα η Μίλαν έφτασε και δεύτερο γκολ με τον Σάλεϊ Μουντάρι.
Το τέρμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό και θύμισε... Μπαρτσελόνα! Με φοβερή μπαλιά ο Μοντολίβο βρήκε τον Μ'Μπαγ Νιάνγκ από δεξιά (ντεμπούτο στο CL ο Γάλλος), αυτός ψύχραιμα τροφοδότησε τον Ελ Σααραουί και ο τελευταίος έκανε τρίτη στην σειρά τρομερή πάσα βρίσκοντας μόνο τον Μουντάρι μέσα στην περιοχή και ο Γκανέζος με το αριστερό σούταρε στην κίνηση και "εκτέλεσε" τον Βαλντές για το 2-0 στο 81'.
 Η Μπαρτσελόνα έχασε καλή ευκαιρία στο 87' με τον Πουγιόλ να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά αστόχησε, έχοντας και επίδεσμο στο κεφάλι του.
Οι Καταλανοί είχαν μόνο τις τρεις άστοχες προσπάθειες από Ινιέστα, Τσάβι και Πουγιόλ, δηλαδή δεν είχαν ούτε ένα σουτ στον στόχο!
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Μουντάρι, ΚΠ Μπόατενγκ, Ελ Σααραουί (88' Μπακάγ Τραορέ), Πατσίνι (75' Μ'Μπαγ Νιάνγκ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (88' Μαστσεράνο), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας (62' Αλέξις Σάντσες), Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι.

Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι και η Φάνι Νεγκουέσα στην εξέδρα
 
Μίλαν - Μπαρτσελόνα 2-0 (highlights)





Μίλαν - Μπαρτσελόνα 2-0 (goals)
MB10 από UCL2410

MB20 από UCL2410

MB20 από UCL2410

Γαλατάσαράι - Σάλκε 1-1

21/02/2013

Γαλατάσαράι και Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Πόλη, έτσι οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Μπουράκ Γιλμάζ και Τζερμέιν Τζόουνς τα τέρματα (videos)
Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Γαλατάσαράι και Σάλκε στην Κωνσταντινούπολη, πλεονέκτημα πρόκρισης έχει η Σάλκε εν όψει της ρεβάνς στο Γκέλζενκιρχεν.
Σνάιντερ και Ντρογκμπά ήταν στην 11άδα, όμως ο Ολλανδός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ ο Μπουράκ Γιλμάζ άνοιξε το σκορ για τους με 7ο γκολ του στην διοργάνωση.
 
Αυτό σημαίνει πως έπιασε ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, ενώ η Σάλκε κατάφερε να απαντήσει στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με τον Τζερμέιν Τζόουνς, ο οποίος δεν θα παίξει στην ρεβανς λόγω καρτών.

Σκόρερς: 12' Μπουράκ Γιλμάζ / 45' Τζερμάιν Τζόουνς
Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γεν", Κωνσταντινούπουλη
Διαιτητής: Γουίλιαν Κόλουμ (Σκωτία)
Μόλις στο 1ο λεπτό η Σάλκε απείλησε με τον Τζερμέιν Τζόουνς να σουτάρει από πλάγια αριστερά και τον Φερνάντο Μουσλέρα να αποκρούει, ενώ στο 3' στην απέναντι εστία το σουτ του Σαμπρί Σαριόγλου πέρασε άουτ.
Οι Τούρκοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12' με τον Μπουράκ Γιλμάζ να σκοράρει για 7η φορά φέτος στην διοργάνωση, φτάνοντας στην κορυφή του πίνακα των Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο διεθνής στράικερ από την πάσα του Σελτσούκ Ινάν στο ύψος της περιοχής έφερε την μπάλα μπροστά του με εντυπωσιακό τρόπο και με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 με ένα πραγματικά εξαιρετικό τέρμα.
 Λίγο έλειψε να απαντήσει στο 16' η Σάλκε με την κεφαλιά του Χέβεντες να περνά λίγο άουτ και μάλιστα δύο συμπαίκτες του σχεδόν πάνω στην γραμμή δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα και να την σπρώξουν στα δίχτυα (οι Ματίπ και Χούντελααρ).
Στο 18' έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία η "Γαλατά", καθώς αρχικά ο Χίλντεμπραντ απέκρουσε σουτ του Ντρογκμπά και εν συνεχεία πλάσαρε από κοντά ο Χαμίτ Αλτιντόπ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Σάλκε να χάσει νέα σπουδαία ευκαιρία, με τον Σεμίχ Καγιά παραλίγο να βάζει αυτογκόλ από γύρισμα του Φαρφάν, αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ δίπλα από την ρίζα του δοκαριού του Μουσλέρα.
Από την πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά ο Μπουράκ Γιλμάζ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή από αριστερά στο 38', αλλά ο Τίμο Χίλντεμπραντ απέκρουσε το πλασέ του σε κόρνερ.
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Σάλκε κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τζερμέιν Τζόουνς από ασίστ του Φαρφάν και εξαιρετική αντεπίθεση που ξεκίνησε από λάθος των Νουνκέ και Φελίπε Μέλο.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την Γαλατάσαράι, έτσι ο Φατίχ Τερίμ τον αντικατέστησε στο ημίχρονο με τον Μαροκινό, Νορντίν Αμραμπάτ.
Στο 51ο λεπτό ο Άλμπερτ Ριέρα έγινε απειλητικός από αριστερά (παίζει πλέον πάντα αριστερό μπακ) αλλά την σέντρα-σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Χίλμπεμπραντ.
Ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ στο 75' αστόχησε με σουτ στην κίνηση, όπως άστοχος ήταν και ο Ντράξλερ στο 80', ενώ καλή ευκαιρία έχασε ενδιάμεσα και η Γαλατάσαράι με τον Μουράκ Γιλμάζ να αστοχεί επίσης μετά την κεφαλιά-πάσα του Ντρογκμπά.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Σαμπρί Σαριόγλου (83' Ουμούτ Μπουλούτ), Νουνκέ, Σεμίχ Καγιά, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ (66' Εμπουέ), Σνάιντερ (46' Αμραμπάτ), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χέγκερ, Χέβεντες, Ματίπ, Κολάσινατς, Τζερμέιν Τζόουνς, Νόιστεντερ, Φαρφάν, Ντράξλερ (84' Μπαρνέτα), Μπάστος, Χούντελααρ (75' Πούκι).

Χούντελααρ και Ντρογκμπά μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο...

Γαλατάσαράι - Σάλκε 1-1 (highlights)


GS10 από UCL2410


Γαλατάσαράι - Σάλκε 1-1 (goals)

GS11 από UCL2410


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου