ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πουρσανίδης: "Να γίνει καλός προγραμματισμός"

Πουρσανίδης: "Να γίνει καλός προγραμματισμός"

Ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που του άξιζε στις δύο αναμετρήσεις με τη Λεβάντε, υποστηρίζοντας πως πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα καλό προγραμματισμό ενόψει της επόμενης σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Πουρσανίδης στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
Για τη χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε

"Είδα το παιχνίδι και φάνηκε ότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Είναι αυτό που λέμε ότι πολλά πράγματα παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά το πίστεψαν και το ήθελαν. Ωστόσο, μετά από αυτό το αστείο γκολ χάθηκε το "πιστεύω" των παιδιών και κάπου εκεί παρέδωσαν τα όπλα. Δεν θεωρώ ότι δεν μπήκαν με τη διάθεση να τα δώσουν όλα, όπως θα ήθελαν να κάνουν".

Για το γκολ του Μάρτινς

"Δεν ξέρω τι έχει ζητήσει ο νέος προπονητής Δεν ξέρω τι ζητάει ο Μίτσελ στα στημένα. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν θέλει ζώνη ή man to man. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί ένας επιθετικός και μάλιστα τέτοιου ύψους να είναι μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή. Για μένα ήταν μεγάλο έγκλημα και έτσι ήρθε ένα αστείο γκολ".

Για το αν οι Πειραιώτες ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία τέτοια ομάδα

"Πολλά μπορούμε να πούμε. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα σε θέση να θεωρείται φαβορί, ακόμα και όταν αποκλείεται από το Champions League με πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτές οι ομάδες παίζουν με πιο δυνατές αντιπάλους στα πρωταθλήματα τους, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει του ίδιου επιπέδου αντιπάλους στη Σούπερ Λίγκα. Τονίστηκε αρκετά ότι ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος, όμως η Λεβάντε αν και έχει άπειρους παίκτες έδειξε ένα αγωνιστικό προφίλ και πήρε δίκαια την πρόκριση".

Για τις δυνατότητες των νταμπλούχων Ελλάδας

"Μιλάμε για μία ομάδα που έφτιαξε μία άλλη άμυνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εκεί που είδαμε ότι είχε ένα προφίλ που μπορούσε να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, έστω και αν δεν μας ευχαριστούσε το ποδόσφαιρο, υπήρξε αλλαγή προπονητή. Καλώς αλλάξαμε τον προπονητή, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Βλέπουμε άλλα πράγματα και αλλάζει σε μεγάλο βαθμό η βασική ενδεκάδα της ομάδας. Βλέπουμε παίκτες που δεν ξέρουν ακόμα τι ζητάει ο προπονητής.

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, όμως τώρα καλούνται παίκτες να συνδυαστούν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Επίσης, φταίει και η απουσία του Αμπντούν, ενώ ο Χολέμπας έχει την εμπειρία να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες από τον Λυκογιάννη. Καλώς δίνονται ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, όμως ο Ολυμπιακός πήρε από το χθεσινό ματς αυτό που του άξιζε…".

Για το αν τα χρήματα παίζουν ρόλο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις

"Δεν παίζουν τα χρήματα στους αγώνες, αλλά οι παίκτες, και για αυτό είναι όμορφο άθλημα το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πόσο δεμένη είναι μία ομάδα και κατά πόσο έχει ρυθμό από τη δυναμική του πρωταθλήματος της. Δεν έχω καταλάβει, όμως, τη λογική του κ. Μίτσελ και ίσως να μην το έχουν καταλάβει και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συνέχεια συγκρίνουμε όλους τους νέους προπονητές με τον Βαλβέρδε. Ότι μίλησε μαζί του και τι έκανε εκείνος στο παρελθόν. Ο Βαλβέρδε είχε ακούσει περισσότερα από τον Ζαρντίμ στην πρώτη του θητεία στην ομάδα, αλλά στηρίχθηκε και κατάφερε να δείξει το έργο του".

Για τον προγραμματισμό εν όψει της επόμενης σεζόν

"Θεωρώ κρίμα ότι από πολύ νωρίς έμεινε εκτός. Πίστευα ότι είχε μέλλον στο Europa League και φάνηκε ότι εδώ στην Ελλάδα υποτιμούμε ομάδες που προέρχονται από προηγμένα πρωταθλήματα της Ελλάδας. Εμείς χωρίς να έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό σε συλλογικό επίπεδο πιστεύουμε ότι θα περάσουμε εύκολα.

Έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Το κέρδος είναι ότι από νωρίς μπορεί να γίνει ένας προγραμματισμός. Δεν πρέπει, όμως, να τα διαλύσουμε όλα και να λέμε ότι οι παίκτες δεν έχουν ικανότητες να σταθούν στην ομάδα. Η διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τεράστια και πρέπει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός για να έχει ο Ολυμπιακός μία νέα και ευέλικτη ομάδα". 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου