ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις προπονητη και παικτων

Ο Μπαρτζώκας τόνισε πως "κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται" λόγω ότι ο κόσμος του ΚΑΟΔ στο γήπεδο έβριζε χυδαία τους ερυθρόλευκους, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός ήταν αργός στην άμυνα και στις περιστροφές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τα παράπονα του για τους χυδαίες βωμολοχίες των φιλάθλων του ΚΑΟΔ στις κερκίδες του γηπέδου, τονίζοντας πως τα όρια κάποιες φορές ξεπερνιούνται, ενώ στα αγωνιστικά θέματα επεσήμανε πως η άμυνα των Πειραιωτών ήταν αργή στην άμυνα και στις περιστροφές.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε τα εξής: "Δεν πιστεύαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο γιατί η Δράμα και καλή ομάδα αλλά και η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθά μια ομάδα. Ο κύριος Μάρκοβιτς δουλεύει πολύ καλά.

Η Δράμα είναι μια ομάδα πλέι οφ. Εμείς είχαμε μια μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε. Ήμασταν αργοί στην άμυνα και στις περιστροφές, αλλά στο τέλος κερδίσαμε.

Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να εκτονώθηκε κι από το θέαμα που είδε κι από τις βρισιές που έριξε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε κι αυτά τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται".

Άντιτς: "Ήμασταν κουρασμένοι από τα ταξίδια"

Ο Άντιτς επεσήμανε πως η ομάδα παρουσιάστηκε κάπως κουρασμένη στην Δράμα, λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών σε Μοσχα και Δράμα.
Ο Πέρο Άντιτς αγωνίστηκε για περίπου 22 λεπτά στο παιχνίδι, πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση κόντρα στον ΚΑΟΔ (10π, 4ρ). Στις δηλώσεις του σχολίασε πως ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε μπόλικη ενέργεια στο παρκέ, λόγω ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη από τα συνεχόμενα ταξίδια σε Μόσχα και Δράμα.
Ο Σκοπιανός φόργουορντ σχολίασε τα εξής: "Να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη αλλά και τον ΚΑΟΔ για το εξαιρετικό του παιχνίδι.

 Εμείς ήμασταν λίγο κουρασμένοι από τα ταξίδια και ίσως λίγο να χαλαρώσαμε μη βγάζοντας την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε".

Παπανικολάου: "Δεν είχαμε απόλυτη συγκέντρωση"

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα στην έδρα του ΚΑΟΔ, δεν έδωσε σημασία στους λίγους ανεγκέφαλους που έβριζαν και τόνισε πως πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ.
Ο Ολυμπιακός σημείωσε την 16η νίκη του σε 17 ματς πρωταθλήματος, επικρατώντας εκτός έδρας του μαχητικού ΚΑΟΔ με 81-91. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα του γηπέδου, δεν έδωσε σημασία στους λίγους ανεγκέφαλους που έβριζαν και τόνισε πως πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

"Είναι μια πολύ δυνατή και ωραία έδρα για να παίζεις, αυτή του ΚΑΟΔ. Συγχαρητήρια στον ανθρώπους της ομάδας. Μόνο ορισμένοι… ανεγκέφαλοι ήρθαν εδώ για να βρίσουν τους παίκτες και τις οικογένειες μας, αλλά ήταν λίγοι. Οι πολλοί δημιούργησαν ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα. Ίσως μας επηρέασε η κούραση και δεν είχαμε απόλυτη συγκέντρωση. Τώρα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ καθώς κάθε ματς είναι κρίσιμο πλέον στην Ευρωλίγκα. Πολλοί λένε πως είναι στο χέρι μας πλέον η πρόκριση, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου