ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοτιμωρια και αποθεωση για Βαλβέρδε

Αυτοτιμωρια και αποθεωση για Βαλβέρδε

22/02/2013
 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το καλό παράδειγμα τιμωρώντας τον εαυτό του επειδή καθυστέρησε να προσέλθει σε προπόνηση της Βαλένθια. Έτσι έκανε το τραπέζι σε 31 μέλη του συλλόγου γνωρίζοντας κυριολεκτικά την αποθέωση!
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές των "νυχτερίδων" αποδεικνύοντας πως η πειθαρχία στον σύλλογο αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πριν από μερικές εβδομάδες είχε εμφανιστεί με καθυστέρηση στην προπόνηση της Βαλένθια.
Ο 49χρονος τεχνικός ταξίδεψε με την τελευταία πτήση από το Μπιλμπάο στη Βαλένθια, όμως μία καθυστέρηση δεν του επέτρεψε να αφιχθεί στην ώρα του.
Ο πρώτος που αναγνώρισε το λάθος ήταν ο ίδιος. "Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να τηρούμε τους κανονισμούς. Οφείλουμε να ερχόμαστε στην ώρα μας στην προπόνηση.
Ήταν λάθος μου. Σας καλώ την Τετάρτη σε δείπνο. Τα έξοδα πληρωμένα από μένα" είπε χαρακτηριστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε κερδίζοντας με την συμπεριφορά του, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πράγματι 31 άτομα βρέθηκαν στο εστιατόριο Μασία Ρομάνι. Κατά την είσοδο του ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώθηκε από τους παίκτες της ισπανικής ομάδας. Κάποιοι μάλιστα αστειευόμενοι του φώναζαν "Βαλβέρδε μείνε". Ο ίδιος φόρεσε το καλύτερο χαμόγελο του απολαμβάνοντας τις στιγμές.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου