ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πίστη για την ανατροπή

Πίστη για την ανατροπή

Αποφασισμένοι και με πίστη οι Πειραιώτες απόψε (22:05, ANT-1) θα κάνουν κατάθεση ψυχής στο "Γ. Καραϊσκάκης" επιδιώκοντας την ανατροπή κόντρα στη Λεβάντε. Το πάθος μπορεί ανατρέπει την λογική. Μήτρογλου-Τζεμπούρ σκέφτεται ο Μίτσελ.
Ο Ολυμπιακός απόψε (22:05, ANT-1) είναι έτοιμος ώστε να επιδιώξει να πραγματοποιήσει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ποδοσφαιρική του ιστορία. Ύστερα από την ήττα με 3-0 στην Βαλένθια, οι αποφασισμένοι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι ώστε να κάνουν κατάθεση ψυχής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να πάρουν την πρόκριση επί της Λεβάντε, προχωρώντας στους "16" του Europa League. Άπαντες γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι δύσκολο, όχι τόσο λόγω της δυναμικής του αντιπάλου, όσο της έκτασης του σκορ (3-0) στην Ισπανία, αλλά το περίσσιο πάθος των ερυθρολεύκων μπορεί να ανατρέψει την λογική και να πάει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Υπάρχει μπόλικη πίστη στο μεγάλο λιμάνι και ο Μίτσελ έχει τονώσει το ηθικό, αλλά και την ψυχολογία των παικτών του. Υπάρχει ποδοσφαιρικός εγωισμός.
Ο Ολυμπιακός απόψε θα έχει για μεγάλο του σύμμαχο και τους φιλάθλους του, οι οποίοι θα γεμίσουν τις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δημιουργώντας μία "καυτή" ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρώτο ζητούμενο για τους παίκτες του Μίτσελ να επιδιώξουν να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ στην αναμέτρηση, να δείξουν υπομονή και ψυχραιμία στο παιχνίδι τους και να μην αγχωθούν. Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών δεν άφησε να γίνει κατανοητό το ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στη Λεβάντε, αλλά το πιθανότερο είναι πως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θα παραταχθούν με την εξής σύνθεση στον αγώνα: τερματοφύλακας θα είναι ο Μπάλας Μέγκιερι, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Πάμπλο Κοντρέρας και Δημήτρη Σιόβα.

Το δεξί άκρο της άμυνας θα το αναλάβει πιθανότατα ο Γιάννης Μανιάτης (θα είναι και ο αρχηγός), ενώ στα αριστερά θα πάρει θέση ο ξεκούραστος Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από την Ξάνθη. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τα δύο κεντρικά χαφ αναμένεται να αποτελούνται από τους Λιούμπομιρ Φέισα και Λεάντρο Γκρέκο, έχοντας μπροστά τους σε περισσότερο δημιουργικό ρόλο τον Πάουλο Μασάντο.

Ως δεξιός ακραίος μεσοεπιθετικός θα παίξει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ενώ ως αριστερός χαφ-εξτρέμ (πλάγιος επιθετικός) όλα δείχνουν πως θα χρησιμοποιηθεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ, έχοντας μπροστά του στην κορυφή τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μίτσελ, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει ταυτόχρονα στην ενδεκάδα του τους δύο σπουδαίους σέντερ-φορ των ερυθρολεύκων, καθώς ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο ματς είναι τα τρία γκολ και ξέρει πως για να πετύχει αυτόν τον στόχο θα πρέπει να ρισκάρει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου