ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Άντιτς: "Πρώτα ο ΚΑΟΔ, μετά η Κάχα"

Άντιτς: "Πρώτα ο ΚΑΟΔ, μετά η Κάχα"

Ο Πέρο Άντιτς τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο το ματς με τον ΚΑΟΔ και όχι την Κάχα Λαμποράλ, ενώ ο Μίλαν Τόμιτς υποστήριξε πως οι γηπεδούχοι είναι μαι αρκετά ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα τους.
Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής παίζει με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, με τον Πέρο Άντιτς να τονίζει πώς όλοι στους ερυθρόλευκους έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους Δραμινούς και όχι στην Ευρωλίγκα και την Κάχα Λαμποράλ.
"Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε ένα προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα", δήλωσε ο Πέρο Άντιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε:

"Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν καθώς θα πρέπει να τελειώσουμε με νίκες ως το τέλος. Το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Έχουμε τώρα τον ΚΑΟΔ και το ματς με την Κάχα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από τη Τρίτη το πρωί. Ο ΚΑΟΔ είναι αρκετά ανταγωνιστικός στην έδρα του, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και γι' αυτό απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση από μεριάς μας".

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του είπε: "Προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Αυτό, όμως, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε, δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Αντιμετωπίζουμε τον ΚΑΟΔ και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μιας και η Δράμα στην έδρα της είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Έχουν αλλάξει και προπονητή και δείχνουν να έχουν βελτιώσει την εικόνα τους. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στους παίκτες του ΚΑΟΔ να βρουν ρυθμό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου