ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων

Δηλωσεις παικτων

22/02/2013

Τζεμπούρ: "Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ τόνισε πως το γρήγορο γκολ του Μάρτινς "σκότωσε" τις ελπίδες του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας πως η στιγμή είναι δύσκολη για τους ερυθρόλευκους. Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Ο Αλγερινός επιθετικός υποστήριξε πως πλέον οι Πειραιώτες πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.
"Δεχτήκαμε γκολ στο 10ο λεπτό και αυτό σκότωσε τις ελπίδες μας. Προσπαθήσαμε πολύ, ήταν δύσκολο όμως απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες πίσω. Θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Το μυαλό τώρα είναι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, πρέπει να είμαστε θετικοί γιατί είναι δύσκολη στιγμή για μας. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για να ολοκληρώσουμε θετικά τη χρονιά", ήταν η χαρακτηριστικές δηλώσεις του Τζεμπούρ.

Φετφατζίδης: "Δεν ήταν τόσο καλύτερη η Λεβάντε"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης στάθηκε στο σκορ του πρώτου αγώνα, που έκρινε και την πρόκριση, ενώ υπογράμμισε πως η Λεβάντε δεν ήταν τόσο καλύτερη του Ολυμπιακού.

"Δεν είναι τόσο καλύτερη ομάδα η Λεβάντε. Η κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα, όπως και το σκορ του πρώτου αγώνα. Αλλά σίγουρα δεν είναι σε καλύτερο επίπεδο από εμάς. Στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, αλλά και το Κύπελλο".

Βλαχοδήμος: "Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε"

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος υποστήριξε πως το γκολ της Λεβάντε ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού και στάθηκε στην αδυναμία των ερυθρολεύκων να σκοράρουν. "Δικαίως δυσαρεστήθηκε ο κόσμος", τόνισε ο Κοντρέρας.
"Ήταν το πιο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού το γκολ που δεχθήκαμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και μέσα στη Λεβάντε, με τις κάρτες και με τα πέναλτι, παίξαμε όπως μπορούσαμε. Παίξαμε πολύ πιο καλά από τη Λεβάντε σήμερα και κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Προσπαθώ να δίνω στην ομάδα το καλύτερο που μπορώ", τόνισε ο 22χρονος εξτρέμ των ερυθρολεύκων.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας από την πλευρά του τόνισε τα εξής: "Η αλήθεια είναι πως σήμερα, ακόμα μία φορά, φεύγουμε με την πικρή γεύση, που δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και φεύγουν απογοητευμένοι.

Ακόμα μία φορά, σήμερα, δεν μπορέσαμε να είμαστε η ομάδα που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε. Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να συμβαίνουν, δεν ήμαστε στο επίπεδο που θα έπρεπε και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Σίγουρα ο προπονητής θα καταλήξει στα συμπεράσματά του μετά τα δύο παιχνίδια, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα γκολ.

Όταν η παρουσία μας είναι σαν αυτή που είχαμε σήμερα και στη Βαλένθια, ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά τους. Από την πλευρά των παικτών πρέπει να ξέρουν ότι φύγαμε πολύ πικραμένοι από το γήπεδο".

Κάρολ: "Μάθημα για το μέλλον"

Ο Ρόι Κάρολ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει δει σαν μάθημα τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε από τη Λεβάντε, προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος στο μέλλον στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
"Ήταν πολύ δύσκολο για μας, αλλά το πρόβλημα ήταν το πρώτο ματς όπου δεχτήκαμε τρία γκολ και χάσαμε χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω", υποστήριξε αρχικά ο 35χρονος γκολκίπερ και συμπλήρωσε:
"Αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει ένα μάθημα για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Να κάνουμε περισσότερες κάθετες και να παίζουμε πιο γρήγορα. Έχουμε να διδαχθούμε πολλά από τα λάθη που κάναμε και να τα διορθώσουμε.

Στο Champions League πήραμε εννιά βαθμούς με τρεις νίκες όμως αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να στοχεύουμε ψηλά και αυτό μας ενδιαφέρει. Στο Europa League είχαμε μία απογοητευτική παρουσία στα ματς με τη Λεβάντε. Το ξαναλέω ότι έχουμε πολλά να μάθουμε στη συνέχεια, για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Είχα ένα πρόβλημα στο στομάχι, το ξεπέρασα. Στη συνέχεια τραυματίστηκα στη μέση και το ξεπέρασα κι αυτό. Πρέπει όλοι να προσπαθούμε και μέσα από τον ανταγωνισμό να γινόμαστε καλύτεροι και να παίζει αυτός που πρέπει στο ματς. Το θέμα είναι ότι είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου