ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μοναδικό κέρδος ο Βλαχοδήμος

Μοναδικό κέρδος ο Βλαχοδήμος

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε στον επαναληπτικό με τη Λεβάντε, ηττήθηκε ξανά από την ισπανική ομάδα και είχε μόλις έναν παίκτη που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης". Τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος με σωστή καθοδήγηση και όρεξη για δουλειά μπορεί να φτάσει ψηλά.
Ο επαναληπτικός για την φάση των "32" του Europa League στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στη Λεβάντε έχει μόλις ολοκληρωθεί. Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί εκ νέου με 1-0 από την ισπανική ομάδα μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση. Ψάχνοντας να βρει κάποιος έστω και ένα θετικό στοιχείο από αυτό το παιχνίδι, δεν θα δυσκολευθεί και πολύ. Και αυτό διότι μόλις ένας ήταν και ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας που δικαιολόγησε την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού γηπέδου.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο 22χρονος εξτρέμ είχε πάρει φανέλα βασικού και στην αναμέτρηση του "Ciutat de Valencia", χωρίς όμως τότε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ίσα-ίσα που είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τον 36χρονο Χουανφράν.

Στον επαναληπτικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ωστόσο, ο Βλαχοδήμος έδειξε πως είχε πάρει το μάθημα του. Ταλαιπώρησε αρκετά τον αριστερό οπισθοφύλακα της Λεβάντε, όπως και οποιονδήποτε άλλον έσπευσε στο μαρκάρισμα του, πήρε πρωτοβουλίες, πήγε με επιτυχία στο "ένας εναντίον ενός", επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, έβγαλε 3-4 πολύ επικίνδυνες σέντρες.

Γενικά σε όλο το 90λεπτο ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που προβλημάτισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του, την άμυνα της ισπανικής ομάδας.

Σαφέστατα και δεν είναι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως έσπευσε να τον χαρακτηρίσει η πλειονότητα του ελληνικού Τύπου από την μέρα που πάτησε το πόδι του στον Ολυμπιακό.

Είναι βέβαιο πως σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του, και περισσότερο αυτό της τακτικής και της επαφής του με τα αντίπαλα δίχτυα, θέλει βελτίωση. Είναι επίσης ξεκάθαρο πως με μια καλή εμφάνιση (έστω και στην Ευρώπη) κανείς δεν έγινε παίκτης.

Είναι όμως και ηλίου φαεινότερο πως ο Βλαχοδήμος έχει πολύ καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία που συνάδουν με την σύγχρονη μορφή του αθλήματος. Αν έχει τη σωστή καθοδήγηση από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και όρεξη για πολλή δουλειά, ο 22χρονος εξτρέμ μπορεί να φτάσει ψηλά. Το πόσο ψηλά εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο και το πως θα διαχειριστεί τον εαυτό του. Το μέλλον θα δείξει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου