ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γκολ από τα... αποδυτήρια

Γκολ από τα... αποδυτήρια

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ο Μίτσελ δεν έχασε χρόνο και δούλεψε άμεσα και εντατικά με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων. Γκολ από τα... αποδυτήρια ζητά.  Προπονήθηκε με την ομάδα o Μπόατενγκ.
Το RedPlanet.gr βρέθηκε στην πρωινή (10:30) προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων για το σημαντικό ματς της Πέμπτης (21/2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο οποίο οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Λεβάντε, για την ρεβάνς του 3-0 στην Βαλένθια.
Αφού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βγήκαν από τα αποδυτήρια τους και πάτησαν το χορτάρι στο Ρέντη, ξεκίνησαν το καθιερωμένο τρέξιμο, γυμνάστηκαν, δουλεύοντας και στο σπριντ για λίγα λεπτά. Αμέσως μετά όμως οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων, ύστερα από εντολή του προπονητή της ομάδας, Μίτσελ, δούλεψαν εντατικά στα τελειώματα φάσεων, κάνοντας συγκεκριμένες ασκήσεις.

Ύστερα από συνδυασμούς μεταξύ των παικτών ο Μίτσελ ήθελε οι παίκτες του να σουτάρουν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κάνοντας σαφέστατη την πρόθεση του ώστε οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων να δοκιμάσουν το πόδι τους όποτε τους δοθεί η ευκαιρία και να μην περιμένουν να μπουν με την... μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ισπανός τεχνικός επέμεινε ιδιαίτερα σε αυτές τις ασκήσεις ζητώντας καλά σουτ και αποτελεσματικά τελειώματα φάσεων από τους παίκτες του. Τερματοφύλακας στις ασκήσεις που δεχόταν τις επιθέσεις των συμπαικτών του ήταν οι Μπάλας Μέγκιερι και Ρόι Κάρολ. Με την ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Σε βίντεο τα τελειώματα φάσεων από τους παίκτες:


 

 
 

Στα βίντεο το τρέξιμο των παικτών:


RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Λεβάντε (1) 


RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Λεβάντε 
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Λεβάντε (3) 
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Λεβάντε (4) 

 

  www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου