ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μπιέλιτσα: "Φέτος δεν παίζει το ίδιο καλά"

Μπιέλιτσα: "Φέτος δεν παίζει το ίδιο καλά"

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα μέσω του blog που διατηρεί στην Euroleague υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει το ίδιο καλά με πέρσι, αναγνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες που κρύβει το ματς του ΣΕΦ για την Κάχα Λαμποράλ.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μίλκο Μπιέλιτσα στο προσωπικό του blog στην Euroleague:
"Το επόμενό μας παιχνίδι είναι στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές αντίπαλοι τη φετινή σεζόν, όπου ηττηθήκαμε δύο φορές στη φάση των ομίλων, ενώ μία φορά νικήσαμε, στην πρεμιέρα του TOP -16.

Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα που κατέκτησε την Euroleague πέρυσι, με την προσθήκη μερικών καλών παικτών. Είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague, ωστόσο θεωρώ πως φέτος δεν παίζει όπως θα την περίμενε αρκετός κόσμος.

Έχασαν το Κύπελλο Ελλάδας και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, την οποία καταφέραμε να νικήσουμε στην έδρα μας, παίζοντας πολύ καλά.

Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και σημαντικό για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη εκεί μέσα.

Δεν ξέρω γιατί –μάλλον από τύχη- αλλά κάθε χρονιά έρχομαι στην Αθήνα για ματς της Euroleague. Αυτό θα είναι το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερα χρόνια, ενώ μια φορά αντιμετώπισα τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα μου νίκησε τότε. Δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε και να γνωρίσουμε την πόλη.

Για μένα ήταν πάντα ένα μακρύ ταξίδι να έρθω στην Αθήνα, πρώτα από το Βίλνιους αφού αγωνιζόμουν στη Λιέτουβος Ρίτας και τώρα από τη Βιτόρια".

ww.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου