ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αποθεώθηκε από τους Ρωμαίους ο Τοροσίδης

Αποθεώθηκε από τους Ρωμαίους ο Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν εντυπωσιακός στη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους "υποχρεώνοντας" τα ιταλικά ΜΜΕ να του πλέξουν το εγκώμιο. Αποθέωση και μέσω Twitter για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.
H επιλογή του Αουρέλιο Ανδρεατσόλι να δώσει (για πρώτη φορά) φανέλα βασικού στον Βασίλη Τοροσίδη και να τον ρίξει στα... βαθιά κόντρα στην Γιουβέντους αποδείχτηκε εξαιρετική το βράδυ του Σαββάτου.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός όχι μόνο κάλυψε εξαιρετικά τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας  αλλά "όργωσε" όλη την πλευρά, ειδικά στο δεύτερο μέρος, βοηθώντας σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι της Ρόμα και δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους για την εστία του Μπουφόν.
  
Δύο φορές μάλιστα γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος συμπαίκτης του και να επωφεληθεί ενώ δύο φορές άγγιξε και ο ίδιος το γκολ, με τον Ασαμόα να τον κόβει σωτήρια την πρώτη (λίγο πριν το εκπληκτικό γκολ του Φραντσέσκο Τότι που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με 1-0) και τον Μπουφόν να μπλοκάρει το πλασέ του τη δεύτερη (στην εκπνοή).  


 
Φυσικά η εμφάνισή του αυτή μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποιά συγκαταλέγουν τον "Τόρο" μέσα στους κορυφαίους των "τζαλορόσι" και του ματς και να μην κάνουν... σκόντο στα καλά λόγια για την παρουσιά του στο χορτάρι του "Ολίμπικο". "Πρώτο ματς ως βασικός στο Ολίμπικο, δεν φάνηκε καθόλου τρομαγμένος και απέναντι στον Κάσερες ήταν σαν ένα ζευγάρι ελληνορωμαϊκής πάλης μέχρι το τελευταίο λεπτό.
 
Στο δεύτερο μέρος έκανε πολλές κούρσες από τα δεξιά , από όπου δημιουργήθηκαν τα κυριότερα προβλήματα για τους Μπαρτσάλι και Μπονούτσι. Λέτε να βρήκε πλάγιο μπακ η Ρόμα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Forza Roma" (οπαδική ιστοσελίδα της Ρόμα), η οποία βαθμολόγησε με "7" την απόδοσή του "Τόρο".


  Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα "Laroma24" ανέβασε στο πόντιουμ των κορυφαίων για τη Ρόμα τους Τότι, Πίρις και Τοροσίδη, γράφοντας χαρακτηριστικά για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού:  "Συνεπής, άριστος στην τακτική, ακριβής. Ο Τοροσίδης αξίζει τα εύσημα για μία εμφάνιση μεγάλης προσωπικότητας".


  Δεν ήταν πάντως μόνο οι εκπρόσωποι του Τύπου που έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση του 27χρονου μπακ-χαφ απέναντι στην πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της φετινής Serie, Γιουβέντους, με τον Βασίλη Τοροσίδη να έχει την τιμητική του και στο... Twitter.   "Μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του Σαμπατίνι", "απίστευτο απόκτημα", "ο Τοροσίδης άφησε τα πνευμόνια του στο γήπεδο", "Αποκάλυψη Τοροσίδης" είναι μερικά μόνο από τα κολακευτικά λόγια που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

www.redplanet.gr/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου