ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Champions League:Τα πρώτα ματς των "16"

 Champions League:Τα πρώτα ματς των "16"

 19/02/2013

Σε Πόρτο και Λονδίνο

Η Πόρτο υποδέχεται την Μάλαγα και η Άρσεναλ την Μπάγερν, στις πρώτες μεταξύ τους "μάχες" για τους "16" του Champions League. Δείτε πιθανές συνθέσεις...
Οι πρώτες αναμετρήσεις για τους "16" του Champions League συνεχίζονται το βράδυ της Τρίτης.
Στο "Ντραγκάο" η Πόρτο υποδέχεται την Μάλαγα, ενώ η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στο "Ashburton Grove" (έτσι λέγεται το γήπεδο, καθώς το Emirates είναι φυσικά λόγω χορηγού και αυτά... δεν περνάνε στην UEFA).
Στο Λονδίνο ο Λούκας Ποντόλσκι θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, ενώ η Πόρτο έχασε τελευταία φορά στην έδρα της πριν έναν χρόνο και τρεις μέρες από την Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League.

Πόρτο - Μάλαγα (21:45)

Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο
Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Ο τεχνικός της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα, δεν έχει στην διάθεσή του τον διεθνή Βέλγο μέσο, Στεβέν Ντεφούρ, έτσι θα είναι σίγουρα ο Λούτσο Γκονσάλες στην 3άδα του κέντρου μαζί με Φερνάντο και Ζοάο Μοουτίνιο.
Τα καλά νέα για τους "δράκους" είναι πως επιστρέφει στην 11άδα ο Χάμες Ροντρίγκες, ίσως και ο Σιλβέστρε Βαρέλα (αν κριθεί ανέτοιμος θα ξεκινήσει ο Ατσού), με τον Τζάκσον Μαρτίνες φυσικά να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αντίπερα όχθη, πολύ σημαντική για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι η απουσία του Ελιζέου, ενώ ίσως καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Χεσούς Γκάμεθ.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Οταμέντι, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα, Χάμες Ροντρίγκες, Τζάκσον Μαρτίνες.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουελίγκτον, Αντούνες, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν, Πορτίγιο, Ίσκο, Σάντα Κρους.

Άρσεναλ - Μπάγερν (21:45)

Γήπεδο: "Ashburton Grove", Λονδίνο
Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μουν (Νορβηγία)
Το νέο απόκτημα της Άρσεναλ, Νάτσο Μονρεάλ, δεν έχει φυσικά δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έπαιξε με την Μάλαγα στους ομίλους τους Champions League.
Τα άλλα δύο αριστερά μπακ που είχε ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορούν να βοηθήσουν, καθώς ο Κίραν Γκιμπς είναι τραυματίας και ο Αντρέ Σάντος δόθηκε δανεικός στην Γκρέμιο, έτσι αριστερά θα παίξει ο Βερμάλεν.
Ο Γιουπ Χάινκες δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Τζερόμ Μπόατενγκ, στον τραυματία, Χόλγκερ Μπάντστουμπερ και στον άρρωστο, Κλαούντιο Πισάρο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Χάβι Μαρτίνεθ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Βερμάλεν, Γουίλσιρ, Αρτέτα, Καθόρλα, Γουόλκοτ, Ποντόλσκι, Ζιρού.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

 

Τα πρώτα ματς των "16":


Τρίτη 12/02
Σέλτικ - Γιουβέντους 0-3
Βαλένθια - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-2

Τετάρτη 13/02
Σαχτάρ - Ντόρτμουντ 2-2
Ρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Τρίτη 19/02
Πόρτο - Μάλαγα
Άρσεναλ - Μπάγερν

Τετάρτη 20/02
Γαλατάσαράι - Σάλκε
Μίλαν - Μπαρτσελόνα

*οι ρεβάνς στις 5, 6, 12 και 13 Μαρτίου


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου