ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πάουελ & Πέρκινς vs Φώτση & αφερεγγυότητας

Πάουελ & Πέρκινς vs Φώτση & αφερεγγυότητας

Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός φτάνει στην ανακοίνωση ενός καλαθοσφαιριστή, όλως τυχαίως από τον Παναθηναϊκό ξετρυπώνει ο... Φώτσης. Ένα κακόγουστο επικοινωνιακό τρικ της πράσινης ΚΑΕ την οποία οι Ιταλοί, ούτως ή άλλως, θεωρούν αφερέγγυα!
Μια νέα ασχολία βρήκαν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από το περσινό καλοκαίρι, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τις μεταγραφικές κινήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όποτε οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ή ανακοινώνουν την απόκτηση καλαθοσφαιριστή, ξαφνικά στο πράσινο στρατόπεδο εμφανίζεται ο... Batman. Όχι βέβαια ο σούπερ ήρωας της DC Comics, αλλά ο Αντώνης Φώτσης της ιταλικής Αρμάνι Μιλάνο!
Σαφώς και πρόκειται για ένα κακόγουστο επικοινωνιακό τρικ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν πως κινούνται για το "μπαμ" (όπως θεωρούν την περίπτωση επαναπατρισμού του διεθνή Έλληνα φόργουορντ), αλλά στην ουσία προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τίποτε άλλο. Είναι πραγματικά αστείο να παρακολουθεί κανείς την -και καλά- επιθυμία του ΠΑΟ να φέρει ξανά τον Φώτση στην Ελλάδα καθώς οι "λεπτομέρειες" που υποτίθεται πως χαλάνε τη συμφωνία είναι για γέλια. Τελευταία "δικαιολογία";

Ότι οι διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι δεν είχαν αίσιο τέλος διότι δεν έγινε σωστή συνεννόηση στο... νόμισμα! Οι μεν μιλούσαν σε ευρώ και οι δε σε δολάρια!

Έψαχνε για ψηλό ο Ολυμπιακός (Πάουελ); Τσουπ, "Ο Παναθηναϊκός κινείται για Φώτση!", βλέπαμε. Πήγαινε για κοντό ο Ολυμπιακός (Πέρκινς); Πάρε τα "Κοντά στο μπαμ με Φώτση ο ΠΑΟ" που διαβάζαμε.

Όπως καταλαβαίνετε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ποτέ όσον αφορά τη μετακίνηση του Αντώνη Φώτση στον ΠΑΟ. Και συν τοις άλλοις είναι γεγονός πως η Αρμάνι Μιλάνο θεωρεί εντελώς ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ σε οικονομικά θέματα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου