ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τα ισπανικά ΜΜΕ για το Ολυμπιακός-Λεβάντε

Τα ισπανικά ΜΜΕ για το Ολυμπιακός-Λεβάντε

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη Λεβάντε για την πρόκριση στους "16" του Europa League, κάνοντας λόγο για μία ομάδα που κατέκτησε τον... Όλυμπο και εξακολουθεί να ονειρεύεται στην Ευρώπη.
Αναλυτικά τα πρώτα σχόλια των ισπανικών ΜΜΕ για τη νίκη της Λεβάντε με 1-0 επί του Ολυμπιακού μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":
Μarca

"Η Λεβάντε φοβίζει την Ευρώπη. Η ομάδα του Χιμένεθ νίκησε και στην Ελλάδα του Ολυμπιακό του Μίτσελ με ένα γκολ του Μάρτινς στο 9ο λεπτό, και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Europa League τη Ρουμπίν Καζάν".

AS

"Η Λεβάντε εντυπωσιάζει στην Ευρώπη και θα συναντήσει στην επόμενη φάση τη Ρουμπίν. Νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό του Μίτσελ με ένα γκολ του Μάρτινς και γράφει ιστορία με μεγάλο παιχνίδι, χωρίς μάλιστα να βρει δυσκολίες".

El Pais

"Στους "16" του Europa League η Λεβάντε. Η ομάδα του Χιμένεθ νίκησε στην επίσκεψή της στην Αθήνα χάρη σε ένα γκολ του Μάρτινς και θα βρεθεί με τη Ρουμπίν στον επόμενο γύρο".

Punto Pelota

"Η Λεβάντε θα αντιμετωπίσει τη Ρουμπίν στους "16" του Europa League. Οι "γκρανότας" επιβλήθηκαν με 1-0 του Ολυμπιακού χάρη στο γκολ του Μάρτινς και θα αντιμετωπίσουν την εκτελέστρια της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Λεβάντε είναι πλέον η μοναδική εκπρόσωπος της Ισπανίας στο Europa League".

Terra España

"H Λεβάντε δεν έδωσε επιλογές στον Ολυμπιακό του Μίτσελ και με ένα γρήγορο γκολ του Μάρτινς έγραψε ιστορία".

Ideal Digital

"Η Λεβάντε νίκησε και στην Αθήνα και εξακολουθεί να ονειρεύεται. Ένα γρήγορο γκολ του Μάρτινς της εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρουμπίν Καζάν. Ο Νιγηριανός φορ έφτασε τα δύο γκολ στις μονομαχίες του με τον Ολυμπιακό".

Super Deporte

"H Λεβάντε κατακτά τον Όλυμπο της Ελλάδας. Το ευρωπαϊκό όνειρο για τους γκρανότας δεν έχει τέλος. Η γκρανότα κατέκτησε τον Όλυμπο σε ένα στάδιο όπου περίμενε μία κόλαση, η οποία έλιωσε με το γκολ του Όμπα Μάρτινς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου