ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Με ιώσεις και Πέρκινς

Με ιώσεις και Πέρκινς

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού ταλαιπωρούνται με ιώσεις. Στομαχικές διαταραχές ο Παπανικολάου αλλά προπονήθηκε, ενώ ο Σπανούλης έχει 38 πυρετό. Ο αρχηγός πήγε στο ΣΕΦ, δεν προπονήθηκε και έκανε μόνο σουτ. Κανονικά στο πρόγραμμα ο Πέρκινς, αλλά πιθανότατα δεν θα παίξει κόντρα στην Κάχα. Δείτε τα βίντεο του RedPlanet.gr από την προπόνηση της ομάδας.
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Παρασκευής (22/2, 21:00), στο οποίο θα υποδεχτεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κάχα Λαμποράλ, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς για τους Πειραιώτες, καθώς με νίκη θα προσπεράσουν στον όμιλο τους Βάσκους, με τους οποίους αυτή την στιγμή ισοβαθμούν (από 4 νίκες και 3 ήττες). Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, η οποία στο ενδεχόμενο που έρθει θα ισχυροποιήσει την θέση των Πρωταθλητών στο γκρουπ.
Στα αγωνιστικά θέματα, τα πράγματα δεν είναι και ιδανικά για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν ορισμένα μικροπροβλήματα.

Ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές. Την Τετάρτη δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του για προληπτικούς λόγους, αλλά την Πέμπτη (21/2) έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Αισθάνεται καλύτερα και κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν ένιωσε ενοχλήσεις.

Η ίωση που κυκλοφορεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο όμως "χτύπησε" και τον Βασίλη Σπανούλη! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της Τετάρτης (20/2) και ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν νιώθει καλά.

Το θερμόμετρο έδειξε 38 πυρετό και προληπτικά δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση των ερυθρολεύκων το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης (21/2). Παρά το γεγονός αυτό όμως, ο τρομερός Red-Bill έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ και δεν έμεινε σπίτι του. Φόρεσε την γκρι φόρμα του του Ολυμπιακού και βγήκε στο παρκέ ώστε να κάνει ορισμένα σουτ, συζητώντας μαζί με τους συμπαίκτες του. Δεν προπονήθηκε βέβαια και αρκέστηκε στα σουτ.

Η κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία και από τον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο πως θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση ακόμη και αν έχει πυρετό. Άλλωστε είναι κάτι που το επιθυμεί και ο ίδιος. Το θέμα, βέβαια, είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκτιμούν πως δεν θα παρουσιαστεί επηρεασμένος. Κατά την διάρκεια της προπόνησης, επίσης, ο αρχηγός είχε ολικόλεπτο τετ-α-τετ με τον Τζος Πάουελ (όπως θα δείτε και στο δεύτερο παρακάτω βίντεο), συζητώντας μαζί του για αγωνιστικά θέματα, δίνοντας του ορισμένες συμβουλές.

Το "παρών" στην προπόνηση έδωσε κανονικά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος προσπαθεί να εξοικειωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται στον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στο στάδιο που ακόμη μαθαίνει την τακτική και τα συστήματα των ερυθρολεύκων, αλλά δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, εφόσον το αποφασίσουν οι προπονητές του. Αυτό πάντως δεν αναμένεται να συμβεί, καθώς ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον βάλει σιγά-σιγά στην 12άδα, αφού μάθει καλύτερα την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Αυτό άλλωστε έκανε και με τους Τζο Πάουελ και Γιόργκι Σερμαντίνι.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ. Τα σουτ του εμπύρετου Σπανούλη και ο Πέρκινς:


RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Κάχα Λαμποράλ


RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Κάχα (2)

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου