ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Έχασαν οι Νέοι στην Ξάνθη

Έχασαν οι Νέοι στην Ξάνθη

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από την Ξάνθη, με τους Πειραιώτες να είναι μακριά από τον καλός τους εαυτό. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα δύο γκολ τους στο δεύτερο ημίχρονο.
Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League, Οι Νέοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-0 από τους Νέους της τοπικής ομάδας.
Οι παίκτες του Στορκ ήταν κακοί στην άμυνα και έκαναν αρκετά λάθη τόσο στην μεσαία γραμμή, όσο και στα μετόπισθεν. Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στην επανάληψη η απόδοση των ερυθρολεύκων έπεσε.

Στο 19' ο Βουτσιώτης είδε δοκάρι, ενώ στο 31' ο Παιδάκης ήταν άστοχος σε ευκαιρία που του δόθηκε. Η Ξάνθη στην επανάληψη αναθάρρησε και έκανε το 1-0 στο 46', ενώ το 2-0 έγινε στο 57', με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να αποκτήσουν ψυχολογία, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες οι οποίοι στη συνέχεια αναλώθηκαν σε αρκετά λάθη.

Παρά την ήττα αυτή όμως, ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος Νέων με 42 πόντους, έχοντας κιόλας και τρία ματς λιγότερα.

Η βασική σύνθεση του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Βούρος, Ρουγκάλας, Δημακάκος, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Παιδάκης, Γκίνο, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου