ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αμφισβητεί ανοιχτά τους νόμους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Αμφισβητεί ανοιχτά τους νόμους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο αθλητικός δικαστής διευκρίνισε πως η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι δύο μήνες αποκλεισμός από την είσοδο του στα γήπεδα και όχι απλά από τους αγωνιστικούς χώρους, γεγονός που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. "Όποιος τολμήσει ας έρθει να με βγάλει έξω, δεν θα συμμορφωθώ!", απείλησε ανοιχτά!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη διορθωτική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που ανέφερε πως τιμωρείται με δύο μήνες αποκλεισμό από την είσοδο του στα γήπεδα και όχι στους αγωνιστικούς χώρους, έγινε έξαλλος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε άτομα του περιβάλλοντος του, δεν πρόκειται να φύγει από το ΟΑΚΑ κι όποιος θέλει να πάει να τον βγάλει έξω από το γήπεδο!
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκαλεί ξανά το κοινό αίσθημα, αμφισβητώντας ουσιαστικά την ελληνική νομοθεσία! Παράλληλα ισχυρίζεται πως πίσω από την διορθωτική απόφαση κρύβεται ο... Ολυμπιακός.

"Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Όποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει έξω από το ΟΑΚΑ...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον να πραγματοποιήσει την απειλή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να δούμε την αντίδραση των αρμόδιων φορέων και φυσικά της δικαιοσύνης...


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου