ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

"Οι Αγγελόπουλοι θα χάριζαν όλους τους τίτλους"

"Οι Αγγελόπουλοι θα χάριζαν όλους τους τίτλους"

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απάντησαν στην ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφορικά με τους ιδιοκτήτες της πειραϊκής ομάδας, υπογραμμίζοντας πως ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα χάριζαν όλους τους τίτλους για την εξυγίανση του αθλήματος.
Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, την Τρίτη (12/2), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο ΠΣΑΚ ανέφερε πως "...οι πρόεδροι των ομάδων μπροστά στο προσωπικό τους γόητρο και τη ματαιοδοξία ξεχνούν την ασφάλεια των ίδιων των παικτών τους και τους απασχολεί μόνο το κάθε λογής τρόπαιο".

Οι ερυθρόλευκοι υπογράμμισαν πως ουδέποτε αισθάνθηκαν ότι χρησιμοποιούνται από τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προς εξυπηρέτηση του προσωπικούς τους γοήτρου. Αντίθετα, εξέφρασαν τη σιγουριά τους πως οι δύο πρόεδροι θα χάριζαν όλους τους τίτλους για την εξυγίανση του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού:

"Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ως αθλητές του Ολυμπιακού ότι ποτέ δεν έχουμε νιώσει ότι χρησιμοποιούμαστε από τους προέδρους μας προς εξυπηρέτηση του προσωπικού τους γοήτρου και της ματαιοδοξίας τους. Ίσα-ίσα πιστεύουμε ότι θα χάριζαν όλους τους τίτλους για την εξυγίανση του αθλήματος. Συμφωνούμε με τον ΠΣΑΚ ότι επιτέλους θα πρέπει να βρεθεί λύση με το πρόβλημα της βίας γιατί αργά ή γρήγορα θα θρηνήσουμε θύματα. Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι να τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι. Ο κόσμος βλέπει, έχει κρίση και καταλαβαίνει.

Καλαθοσφαιριστές ΚΑΕ Ολυμπιακός".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ακόμη μια απόδειξη πως οι καλαθοσφαιριστές αποτελούν απλά τους κινούμενους στόχους σ΄έναν πόλεμο των οργανωμένων στρατών των ομάδων το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές και τους διαιτητές.

Βρίσκονται στην πραγματικότητα στον "κέντρο" του κυκλώνα. Oι πρόεδροι των ομάδων μπροστά στο προσωπικό τους γόητρο και τη ματαιοδοξία ξεχνούν την ασφάλεια των ίδιων των παικτών τους και τους απασχολεί μόνο το κάθε λογής τρόπαιο.

Το να καταδικάσουμε τη βία είναι απλά το αυτονόητο. Το να πούμε πως το μοντέλο διεξαγωγής του τελικού είναι ξεπερασμένο και μη αποδοτικό επίσης, το να επισημάνουμε πως η Αστυνομία είναι ανεπαρκής να περιφρουρήσει, το βλέπει όλη η Ελλάδα.

Ο τελικός έπρεπε καλύτερα να μην αρχίσει. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε μονάχοι τους εαυτούς μας. Γι΄ αυτό τον λόγο καλούμε τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, για ν' αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο δράσης και αντίδρασης".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου