ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Οι"μπουγάτσες" δεν επιπλεουν....

Οι"μπουγάτσες" δεν επιπλεουν....

16/02/2013

Βούλιαξαν τις
Ακόμα τρώει γκολ ο ΜΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο που κατάφερε μετά βίας να πετύχει 6 ενώ δέχτηκε ...25!!!
Στο πρώτο οκτάλεπτο μπήκαν λίγο μουδιασμένα οι δύο ομάδες και χάθηκαν αρκετές επιθέσεις και από τις δυο μεριές. Πρώτος ο Ολυμπιακός με τον Δελακά στην κόντρα άνοιξε το σκορ, και ο Μάλιαρακ αμέσως μετά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Ο Σολανάκης μείωσε για τον ΠΑΟΚ όμως ο Φουντούλης στον παίκτη παραπάνω έκανε το 3-1. Ο Σολανάκης και ο Σαρισάββας με δύο αναπάντητα γκολ ισοφάρισαν το ματς, όμως ο Ντόσκας με δύο δικά του γκολ, ένα στον παίκτη παραπάνω και ένα στην κόντρα διαμόρφωσε το σκορ περιόδου σε 5-3.
Στη δεύτερη περίοδο και πάλι πήρε το σπριντ ο ΠΑΟΚ αλλά οι πρώτες επιθέσεις ήταν και πάλι χαμένες. Ο Μάλιαρακ όμως ξεκίνησε και πάλι τον χορό των «ερυθρόλευκων» γκολ και τον ακολούθησε ο Φουντούλης. Στη συνέχει ο Ισπανός άσος του Θρύλου πέτυχε άλλα δύο γκολ, και το τελευταίο γκολ του Ολυμπιακού στην περίοδο πέτυχε ο Μπλάνης. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε πριν βγει το ημίχρονο ήταν να μειώσει με τον Χρυσοσπάθη και να διαμορφώσει το σκορ περιόδου σε 5-1 και ημιχρόνου σε 10-4.
Η Τρίτη περίοδος ήταν εξολοκλήρου ερυθρόλευκη καθώς οι Πειραιώτες πέτυχαν 8 γκολ και δέχτηκαν μόνο ένα και αυτό στον παίκτη λιγότερο. Ο Φουντούλης πέτυχε 3 γκολ , ο Κολόμβος 2 και από ένα Δερβίσης, Σχίζας και Μάλιαρακ. Ο ΠΑΟΚ στην τελευταία επίθεση της περιόδου κατάφερε με τον Αλιχανίδη να βάλει ένα γκολ για να κάνει το 8-1.
Τα οκτάλεπτα: 5-3, 5-1, 8-1, 7-1

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου