ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις προπονητων

 Δηλωσεις προπονητων

  15/02/2013

Μίτσελ: "Στην Ευρώπη δεν μπορείς να παίζεις έτσι..."

Ο Μίτσελ εμφανώς απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε ηρεμία και συγκέντρωση στο ματς, απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία και τόνισε πως δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια απόδοση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αναλατικά όσα είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 από την Λεβάντε:
Για το αν ήταν ή όχι ο Ολυμπιακός κατάλληλα προετοιμασμένος για το ματς: "Σήμερα συνέβησαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και όλα ήταν εναντίον μας. Η Λεβάντε μας έβαλε το πρώτο γκολ και από κει πέρα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε και αυτό γιατί όσο περνούσε ο χρόνος χάναμε την ηρεμία μας. Δεν αντιληφθήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε".

Για το αν ήταν το πρόβλημα ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά: "Είναι αλήθεια αυτό όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε γιατί δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Μπορούμε να το πάρουμε ως εμπειρία για το μέλλον γιατί όταν παίζεις στην Ευρώπη δεν μπορείς να παίζεις έτσι".

Για τα αν υπάρχουν ελπίδες: "Έχω την υποχρέωση να το πιστεύω".

Γιατί δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να αντιδράσει: "Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν το δεύτερο γκολ, υπήρχε αστάθεια στην ομάδα μας και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Λεβάντε".

Για τα πέναλτι: "Έχω άποψη για τα πέναλτι, για τον διαιτητή και την εικόνα της ομάδας μου, όμως μπορώ να εκφραστώ μόνο για την ομάδα μου".

Για το αν πίστευε μετά το 3-0 να πάνε και χειρότερα τα πράγματα: "Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το σημερινό. Θα μπορούσαν να είναι, αλλά πόσο χειρότερα;"

Μαρτίνεθ: "Δεν περίμενα το 3-0"

Ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, δήλωσε ότι δεν περίμενε νίκη με τόσο μεγάλο σκορ για την ομάδα του. Τι είπε για το πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού:
Για το τον επαναληπτικό:

"Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν το περίμενα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής είναι πολύ καλός αντίπαλος και θα παίξουμε άλλα 90 λεπτά. 'Έχει παίξει στην Ευρώπη έχει εμπειρία και μπορούν να συμβούν πολλά. Όπως και να ‘χει όμως εμείς κάναμε έναν πολύ αγώνα και συνεχίζουμε".

Αν υπήρξαν νεύρα μεταξύ του Μπαρκέρο και του Μάρτινς για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι...

"Όχι. Έχει συμβεί ξανά να αλλάζει ο παίκτης που θα το εκτελέσει και όποιος το χάνει έχει την ευθύνη. Δεν έχει να κάνει με τους άλλους παίκτες".

Αν μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ η ομάδα του:

"Θα μπορούσε να έχει μπει κι άλλο γκολ. Οι παίκτες θα πρέπει να χαίρονται όμως".

Αν οι παίκτες που δεν παίζουν συχνά μπορούν να μπαίνουν εύκολα στο παιχνίδι:

"Εγώ χαίρομαι για τα παιδιά. Όλη την εβδομάδα είναι πολύ καλό το κλίμα στις προπονήσεις, έχουν καλά αποτελέσματα και ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η Λεβάντε πηγαίνει καλά".

Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τη Λεβάντε:

"Υπήρξαν μέρες που μιλήσαμε με τη διοίκηση. Εγώ είμαι φίλαθλος της Λεβάντε, αλλά ο πρώτος μου στόχος είναι να διασκεδάσω και ότι έγινε, έγινε".

Αν περίμενε τόσο κακό τον Ολυμπιακό:

"Εγώ σέβομαι όλες τις ερωτήσεις σας. Πιστεύω ότι δεν έκανε κακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έχουν πολύ ταλέντο οι παίκτες του. Η Λεβάντε έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου