ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η μεγάλη ευκαιρία του Μπόατενγκ

Η μεγάλη ευκαιρία του Μπόατενγκ

16/02/2013
 Ως μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο βλέπει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ντέρεκ Μπόατενγκ. Επίσης, ζήτησε από τους οπαδούς να μην βιαστούν να κρίνουν τον Μίτσελ.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μπόατενγκ
Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού κάτι που επιθυμεί διακαώς να γίνει. Άλλωστε για εκείνον αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

Ο Γκανέζος χαφ μίλησε και για τον Μίτσελ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Χετάφε.

Διαβάστε όσα είπε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Ντέρεκ Μπόατενγκ:

Για τον Μίτσελ: «Έχω την ανάγκη να πω στους νέους Έλληνες φίλους μου, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, πως έχουν στον πάγκο της ομάδας τους μια ισχυρή προσωπικότητα που γνωρίζει το ποδόσφαιρο σε βάθος. Μη βιαστούν κι ας περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του Μίτσελ».

Για το πώς βλέπει την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Αυτή είναι μια νέα, μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Έτσι βλέπω τον Ολυμπιακό. Και είμαι γεννημένος σε χώρα, σε γη, που με έχει μάθει να σέβομαι όσους με εμπιστεύονται και και μου δίνουν δουλειά-ευκαιρία! Είμαι περήφανος γιατί αυτό μου δίδαξε η καθημερινότητα στην πατρίδα μου».

Για το που του αρέσει να αγωνίζεται: «Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ή και στα άκρα. Έχω παίξει παντού από την εποχή που είχα ξαναβρεθεί στην Ελλάδα. Ο κύριος Μίτσελ ξέρει καλύτερα τις δυνάμεις μου. Τότε στη Χετάφε μου έδειχνε εμπιστοσύνη και γέμιζα με αυτοπεποίθηση».

Για την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Το μίσος των οπαδών δεν με αφορά. Οι Αφρικανοί αγαπάμε τη ζωή, ανακαλύπτουμε παντού την αγάπη. Έτσι και στο γήπεδο. Πιο σημαντικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας, σε χώρα που σε φιλοξενούν. Αυτό με νοιάζει. Γνωρίζω και σέβομαι τη δυσκολία που έχει στην εποχή μας η ζωή πολλών Ελλήνων. Ήρθα πάλι εδώ και μακάρι όλοι να δουν το ποδόσφαιρο ως απάντηση στη δύσκολη καθημερινότητα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου