ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο Μπόατενγκ (video)

Αυτός είναι ο Μπόατενγκ (video)

11/02/2013

Αυτός είναι ο Μπόατενγκ (video)
Καλή πάσα, εντυπωσιακά γκολ και ένας ευχάριστος χαρακτήρας! Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ είναι παίκτης του Ολυμπιακού και το ταλέντο του εκτιμήθηκε από αρκετούς συλλόγους στο παρελθόν.
Ο Γκανέζος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα", έχοντας έτσι την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές του στο χορτάρι για τους Πειραιώτες! Το olympiacos24.gr σας παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική του ιστορία και ορισμένα χαρακτηριστικά video με τις ικανότητες του στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο!
Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1983 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Άκρα, παίζοντας στην τοπική ομάδα Liberty Professionals.
Υπέγραψε συμβόλαιο με την Καλαμάτα όταν ήταν 16 ετών για να πάει στη συνέχεια στον Παναθηναικό. Τη διετία 2001-2003, είχε 36 συμμετοχές και 4 γκολ. Μετά τον Παναθηναϊκό, πήγε στον ΟΦΗ και στη συνέχεια στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στη Σουηδική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο τον Αύγουστο το 2003. Στην ΑΙΚ έμεινε μέχρι το 2007 και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιερουσαλήμ και στην Μπεϊταρ,
με την οποία πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος (πήρε και το κύπελλο) στην ιστορία της ομάδας!
Τον Ιανουάριο του 2009, ο Μπόατενγκ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κολονία και στα τέλη του Ιούλη, η Χετάφε τον πήρε ως δανεικό.

Ο 30χρονος (2/5/1983) χαφ βρέθηκε στη Χετάφε όταν στον πάγκο της ήταν ο Μίτσελ , τις σεζόν 2009/10 και 2010/11.Εκεί είχε 61 συμμετοχές και 2 γκολ και tο καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στην ουκρανική Ντνιέπρ, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Ο Μπόατενγκ προέρχεται πάντως από μία γεμάτη περίοδο από πλευράς αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη Γκάνα στο Κόπα Άφρικα.
Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε 7 ματς με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα από τις 10 Γενάρη, με τελευταία παρουσία του στην ήττα της Γκάνας από το Μάλι με σκορ 3-1.

Δείτε το αφιέρωμα από την Μπεϊτάρ της Ιερουσαλήμ, στο οποίο ο Μπόατενγκ παίζει μέχρι και …ντραμς, ενώ δημιουργεί, αλλά και σκοράρει εντυπωσιακά γκολ.

Αλλά και στην Ουκρανική Ντιέπρ υπήρξε και αφιέρωμα για τα κατορθώματα του Γκανέζου αμυντικού μέσου


ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ



ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου