ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ιδού τα ντοκουμέντα της «εκτέλεσης»

Ιδού τα ντοκουμέντα της «εκτέλεσης»

14/02/2013

Αυτό και αν είναι διαιτητητική αδικία. Ο Μάνουελ Γκρέφε έχει «σφάξει» τον Ολυμπιακό, καθώς έχει δώσει δύο πέναλτι που δεν υπάρχουν. Δύο ανύπαρκτα πέναλτι. Ως εκ τούτου άδικη και η αποβολή του Αμπντούν.
Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λεβάντε, ο Γερμανός διαιτητής Μάνουελ Γκρέφε ανακάλυψε πέναλτι στη βουτιά του Ρίος μέσα στην περιοχή, τη στιγμή που ο Αμπντούν δεν τον ακούμπησε τόσο για να τον ανατρέψει!
Μπορεί ο Μάρτινς να έχασε το πέναλτι, αλλά η πρώτη ζημιά έμεινε για το Θρύλο, αφού ο Τζαμέλ Αμπντούν αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και έτσι ο Ολυμπιακός είναι με 10 παίκτες στο ματς. Από τη στιγμή που ο Γερμανός έδωσε το πέναλτι, όφειλε να δείξει και κίτρινη, όμως το πέναλτι ήταν καθαρό θέατρο του παίκτη της Λεβάντε και η παράβαση (άρα και η κίτρινη κάρτα) δεν έπρεπε να δοθούν.
Πέναλτι δεν υπάρχει ούτε στη φάση του 2-0. Στο 39' δόθηκε πέναλτι σε βάρος του Χολέβας, όμως, το υποτιθέμενο μαρκάρισμα (διότι και αυτό είναι σε αμφιβολία) στον Λόπες ήταν καθαρά εκτός περιοχής. Μιλάμε για «σφαγή».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου