ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Θα δει τον Φέισα η Βαλένθια

Θα δει τον Φέισα η Βαλένθια

12/02/2013
 Τον Λιούμπομιρ Φέισα θα «τσεκάρει» η Βαλένθια, ύστερα από εισήγηση του Βαλβέρδε, στο μεθαυριανό ματς του Ολυμπιακού με την Λεβάντε στην Ισπανία.

Θα δει τον Φέισα η Βαλένθια
Στην αναζήτηση ενός μέσου βρίσκεται η Βαλένθια και ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Λεβάντε αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σέρβο χαφ να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί κόντρα σε κάποια ομάδα της Primera Division.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως πρώην προπονητής των Πειραιωτών γνωρίζει πως οι χαφ στις «νυχτερίδες» θα λιγοστεύουν το καλοκαίρι που μας έρχεται, έχει εισηγηθεί για την περίπτωση του Φέισα.

Δεν έχει ζητήσει την απόκτησή του, αλλά πρώτα να τον παρακολουθήσει το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ώστε να είναι καθαρή η δική του θέση για κάθε ενδεχόμενο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως αν αποκτηθεί ο Σέρβος, η μεταγραφή του θα γίνει ως μια καλή εναλλακτική λύση για τη Βαλένθια και όχι για το αρχικό σχήμα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου