ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Με Σλούκα, αλλά δίχως Μαυροειδή στη Μόσχα

Με Σλούκα, αλλά δίχως Μαυροειδή στη Μόσχα

Δίχως τον Μαυροειδή, αλλά με τον Σλούκα στην σύνθεση του θα ταξιδέψει (13:15) για την Μόσχα την Πέμπτη (14/2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Χίμκι (17:30).
Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (13/2) το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το ματς της Παρασκευής (15/2, 17:30), στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι επί ρωσικού εδάφους, για την 7η αγωνιστική του TOP-16 της Εuroleague.

Στο πρόγραμμα της ομάδας προπονήθηκε κανονικά ο Κώστας Σλούκας. Ο 23χρονος γκαρντ είχε χτυπήσει στο πόδι (γόνατο με γόνατο) στον περασμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό με την πρώτη γνωμάτευση να κάνει λόγο για κάκωση στον τετρακέφαλο.

Ο αριστερόχειρας σουτέρ όμως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι του, τελικά δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, προπονήθηκε δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα αγωνιστεί στο σημαντικό ματς κόντρα στη Χίμκι.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση και δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία.

Η αποστολή για την Μόσχα θα αναχωρήσει το μεσημέρι (13:15) της Πέμπτης (14/2) από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" (το ταξίδι είναι κοντά στις 3.5 με 4 ώρες) και θα την ακολουθήσουν οι εξής παίκτες: Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σερμαντίνι, Σλούκας, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κατσίβελης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου