ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

14/02/2013


 Το προγραμμα της 22ης αγωνιστικης και η βαθμολογια

 

Σενάρια για Ιμπάνιες και ΠΑΟΚ

13/02/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Λούις Ιμπάνιες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κροατικού Τύπου.

Σενάρια για Ιμπάνιες και ΠΑΟΚ
Συγκεκριμένα, στο Ζάγκρεμπ ακούγεται ότι ο αριστερός μπακ της Ντιναμό έχει δεχθεί πρόταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ανανεώνει με την ομάδα.

Ο 24χρονος Αργεντινός είναι επιθετικογενής ακραίος αμυντικός και ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη σε αυτήν τη θέση και με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αφού το καλοκαίρι ο Λίνο γίνεται 37 ετών και ο Σταφυλίδης ανήκει στη Λεβερκούζεν.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει παραλάβει λίστα από τον Γιώργο Δώνη για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ για να μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Ολυμπιακό, ενώ στόχος είναι να περάσει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Το «κίτρινο» δίλημμα

13/02/2013
 Σοβαρές αποφάσεις για το άρθρο 99 καλείται να πάρει η διοίκηση του Άρη, εν μέσω αγωνιστικής κρίσης.

Το «κίτρινο» δίλημμα
Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται ο Άρης μετά την τελευταία ήττα από τον Πλατανιά, αφού η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ παρουσιάζονται προβληματισμένοι από την κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών και τα παιχνίδια που ακολουθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα εννιά ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσου πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να ξεφύγουν από αυτή τη δύσκολη βαθμολογική θέση.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα μπορούμε να προσθέσουμε τα όσα υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς για κόντρα με την ΕΠΟ, λόγω του άρθρου, 99 αλλά και της απόφασης της Ομοσπονδίας για καταβολή από 8 έως 45 δόσεις όσον αφορά τις τελεσίδικες αποφάσεις. Ο Άρης δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση, αφού πρόκειτι για… οικονομικό στραγγαλισμό του συλλόγου.

Όπως γράφει η SportDay, η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση, με ό,τι επιδιώκει να πετύχει ο Αρης μέσω του 99, κάτι που θα δηλώσει ξεκάθαρα η πλευρά των «κιτρίνων» στη συνεδρίαση της λίγκας την Παρασκευή.

Με τις 45 δόσεις ο Αρης θα καλείται ετησίως να καταβάλει 2,5 εκατ. ευρώ μόνο στους ποδοσφαιριστές, αφού οι οφειλές προς αυτούς ανέρχονται στα 9,5 εκατ., συν τις οφειλές στο Δημόσιο.

Ντιόγκο η λύση

13/02/2013
 Στο πρόσωπο του Ντιόγκο Ζορντάο θα αναζητήσει τη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Πανθρακικού, ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ντιόγκο η λύση
Ο Πορτογάλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση εναντίον των Ηπειρωτών, αφού ουσιαστικά αποτελεί τη μόνη διαθέσιμη επιλογή για τον Έλληνα τεχνικό, ύστερα από τη θλάση που υπέστη ο Χρίστου και την αποχώρηση του Βιγιαρέχο.

Πιθανότητες να ξεκινήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας συγκεντρώνει και ο Σκλιοπίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Χρίστου στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στην περίπτωση αυτή ο Μπαϊκαρά θα επιστρέψει στα χαφ, καθώς στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς αγωνίστηκε στην άμυνα, ελλείψει εναλλακτικών.

«Βλέπουν» Φωτάκη οι Ιταλοί

13/02/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο ιταλικών συλλόγων φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

«Βλέπουν» Φωτάκη οι Ιταλοί
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Γιώργου Φωτάκη με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτή τη στιγμή παρατηρείται οικονομική διαφορά στις συζητήσεις των δύο πλευρών, αφού τα χρήματα που προσφέρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι λιγότερα από εκείνα που ζητάει η πλευρά του διεθνούς χαφ.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και δεν έχει φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμά τους.

Την ίδια ώρα, όμως, το όνομα του 32χρονου παίκτη βρίσκεται στο προσκήνιο για συλλόγους του εξωτερικού και ειδικά εκείνος από την Ιταλία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί το όνομα κάποιας ομάδας, αλλά ίσως οι «μνηστήρες» αυξηθούν όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους Θεσσαλονικείς.

«Όλοι μαζί μπορούν»

13/02/2013
 Αισιόδοξος πως εφόσον οι άνθρωποι που αγαπούν την ΑΕΚ αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να τη βοηθήσουν να βρεθεί εκεί που της αξίζει είναι ο Κώστας Παπαδημητρίου.

«Όλοι μαζί μπορούν»
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρωτοβουλία των οργανωμένων να προσεγγίσουν μετόχους αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Βιντιάδη και την πρότασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ»» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

«Έχουμε αναλάβει να βολιδοσκοπήσουμε τις προθέσεις τους, ενώ συνεχίζεται και η προσπάθεια των οργανωμένων. Υπήρξε προσέγγιση με τον κ. Παππά και τον Χατζηιωάννου, ο οποίος αρχικά φαίνεται να είναι αρνητικός. Ο κόσμος έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Οι οπαδοί συνάντησαν τον κ. Μελισσανίδη. Ο κ. Ηλιόπουλος μάς μετέφερε πως ο κ. Μελισσανίδης θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας και προϋπόθεση ήταν να συμμετάσχουν και οι μέτοχοι χωρίς να αναφερθούν ποσά και τέτοια πράγματα. Ήταν μια πρωτοβουλία των οργανωμένων, εγώ δεν είχα κάποια τέτοια επαφή.

Ο κ. Δημητρέλος μίλησε και με τον κ. Βιντιάδη, ο οποίος θέλει να δει πού θα πάει το θέμα. Από τη στιγμή που υπάρχει μια πιθανότητα να μπει και ο κ. Μελισανίδης, εμείς θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις. Εφόσον υπάρχουν ανοιχτές πόρτες, οφείλουμε να προσπαθούμε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα βρεθεί λύση. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί κάποια λύση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση που να γνωρίζουμε.

Μακάρι να καθίσουν όσοι εμπλέκονται σε ένα τραπέζι. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την ΑΕΚ και είναι τόσο εύρωστοι οικονομικά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Και ο κ. Παππάς το είχε δηλώσει αυτό και με ανακοίνωσή του. Απλά δεν θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος. Η ΑΕΚ έχει τραβήξει πολλά επειδή δεν υπήρχε πλάνο. Οπότε χρειάζεται όχι μόνο να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ αλλά και να εκπονηθεί ένα σχέδιο».

Σε Λόρενς και Ντιέ τα βραβεία

13/02/2013
 Στον Λίαμ Λόρενς του ΠΑΟΚ και στον Σερζ Ντιέ της Ξάνθης κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Σε Λόρενς και Ντιέ τα βραβεία
Ο Λίαμ Λόρενς του ΠΑΟΚ και ο Σερζ Ντιέ της Ξάνθης ήταν εκείνοι, οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του MVP και ο δεύτερος εκείνο του καλύτερου τέρματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά» χάρη στην απόδοσή του στο ματς με τον ΟΦΗ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής με ποσοστό 91,62%. Πίσω του τερμάτισε ο Αντριάν Λουσέρο του Πανθρακικού με 4,99%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε με 3,39% ο Πέτρος Μάνταλος της Ξάνθης.

Τώρα όσον αφορά στο καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής εκείνο του Σερζ Ντιέ κόντρα στον Παναθηναϊκό έφτασε το 78,87% με αποτέλεσμα να τερματίσει πρώτο και καλύτερο. Στη δεύτερη θέση έμεινε αυτό του Κώστα Μήτρογλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 11,48%, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Αντριάν Λουσέρο με τον Λεβαδειακό με 9,65%.

Τον προσέχουν για να τον έχουν

13/02/2013
 Ούτε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (13/2) πήρε μέρος ο αριστερός αμυντικός του ΟΦΗ, Μανώλης Μονιάκης, προκειμένου να μην επιβαρύνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

Τον προσέχουν για να τον έχουν
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες, ώστε να προλάβει την «μάχη της Κρήτης» κόντρα στον Πλατανιά ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, Μανώλης Μονιάκης.

Ο 24χρονος αμυντικός εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας να του προτείνουν να μείνει εκτός προγράμματος τόσο στην πρωινή προπόνηση όσο και σε εκείνη του απογεύματος της Τετάρτης (13/2) και να δοκιμάσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μία ημέρα αργότερα, εφόσον νιώσει καλύτερα.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις με την μπάλα αρχικά, ενώ στην συνέχεια έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά.

Σιγά-σιγά ο Φούντας

13/02/2013
 Με τον Ταξιάρχη Φούντα να ακολουθεί μέρος της σημερινής προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σιγά-σιγά ο Φούντας
Ο Ταξιάρχης Φούντας επέστρεψε «λαβωμένος» από το προηγούμενο ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα και στην σημερινή προπόνηση δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Ο νεαρός άσος της Ένωσης έδειξε σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά ο Έβαλντ Λίνεν ελπίζει να τον έχει στην διάθεση του για το ματς της 22ης αγωνιστικής.

Επίσης, σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ανδρέας Σταματής, ο οποίος εκτός πλάνων για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στους Φαίακες ενώ απών ήταν ο αδειούχος Γιώργος Κατίδης.

Τέλος, ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» συνέχισε την θεραπεία του και ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται τον αντικαταστάτη του.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Ετοιμάζει Αναστασόπουλο, Καραλή ο Λίνεν!

13/02/2013
 Τα προβλήματα απουσιών στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναγκάζουν τον Έβαλντ Λίνεν να βρει λύσεις. Αναστασόπουλο και Καραλή δοκιμάζει ο Γερμανός.

Ετοιμάζει Αναστασόπουλο, Καραλή ο Λίνεν!
Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κορδέρο στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα, ο τραυματισμός του Ρίκκα αλλά και η κόπωση του Φούντα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Έβαλντ Λίνεν ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός δείχνει να εμπιστεύεται για την θέση του Ισπανού τον Δημήτρη Αναστασόπουλο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης έχει δείξει καλά στοιχεία και φαίνεται πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα ξεκινώντας στο βασικό σχήμα.

Ο Λίνεν είδε βέβαια και τον Ταξιάρχη Φούντα να μην ολοκληρώνει την σημερινή προπόνηση. Για αυτόν τον λόγο, έβαλε τον Γιάννη Καραλή στο πλευρό του Αντώνη Πετρόπουλου στην επίθεση.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο-πολύ «ρεζερβέ». Στο τέρμα ο Κωνσταντόπουλος, στο κέντρο της άμυνας οι Κουτρουμπής-Μπουγαϊδης και Βλάχος, Τσουμάγκας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Μητρόπουλος κόφτης με τον Φέτση αριστερό, εσωτερικό χαφ και επιτελικός μέσος ο Γκερέιρο.

«Ποιοτικός παίκτης ο Καμαρά»

13/02/2013
 Ποιοτικό παίκτη και καλό ντριμπλαδόρο χαρακτήρισε ο Ολιβιέ Σορλέν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Αμπντούλ Καμαρά.

«Ποιοτικός παίκτης ο Καμαρά»
Ο Ολιβιέ Σορλέν γνωρίζει καλά τον Αμπντούλ Καμαρά από το γαλλικό πρωτάθλημα και μάλιστα υπήρξαν για λίγο καιρό και συμπαίκτες στη Ρεν. Ο άλλοτε μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τα ποδοσφαιρικά προσόντα του Καμαρά ενώ αναφέρθηκε και τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολιβιέ Σορλέν στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

-Παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ;

«Συνέχεια! Όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου με την Εβιάν, δεν χάνω ματς του ΠΑΟΚ! Ξέρω ότι η ομάδα βρίσκεται στα 2η θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να βγει και πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως την τελευταία χρονιά που ήμουν κι εγώ στη Θεσσαλονίκη...».

-Τελικά γιατί έφυγες από τον ΠΑΟΚ;

«Ας μην επιστρέφουμε στα παλιά και να λέμε τα ίδια. Ήταν οικογενειακοί οι λόγοι που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψω στη Γαλλία...».

-Αφού παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ και από τη Γαλλία, πώς σου φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος;

«Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη διαφορά στην πρώτη θέση, αλλά ΠΑΟΚ σίγουρα είναι το πρώτο φαβορί για την 2η θέση. Είναι καλύτερη ομάδα από εκείνες που ακολουθούν. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός και τα Γιάννινα δεν μπορούν να συγκριθούν με τον ΠΑΟΚ... Τα οικονομικά προβλήματα έχουν ρίξει πολύ πίσω την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, άρα νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρει γιατί προσπαθεί πολλά χρόνια να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Έχεις επαφές με τον ΠΑΟΚ;

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την ομάδα δεν έχω με κάποιον επαφή, αλλά αυτό είναι και λόγω γλώσσας καθώς εγώ δεν μιλάω αγγλικά και κανείς δεν μιλάει γαλλικά! Έχω επαφή με τον Ελληνα πρώην ατζέντη μου τον Αντρέα Ικίμη, αλλά και με τον Γρηγόρη, έναν ΠΑΟΚτσή που κάναμε πολλή παρέα όσο ήμουν στη Θεσσαλονίκη.Με την ευκαιρία θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον Ζήση Βρύζα, που είναι πρόεδρος, αλλά και στον Κώστα Ιωσηφίδη που παραμένει στην ομάδα, όπως βέβαια και σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ...».

-Γνωρίζεις τον Καμαρά;

«Φυσικά τον ξέρω! Ήταν στις Ακαδημίες της Ρεν και πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, τον Ιανουάριο του 2009 ήμασταν για λίγους μήνες και συμπαίκτες. Φέτος ήταν στη Σοσό, η οποία είναι αντίπαλος της Εβιάν στη μάχη για την παραμονή! Μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα, είναι ποιοτικός παίκτης και καλός ντριμπλαδόρος. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχειτους στόχους του. Καλή μεταγραφή όμως είναι και ο Ιτάνζ, τον οποίο θυμάμαι από τη Λανς πριν έρθει στην Ελλάδα. Έκανε καλές κινήσεις ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του, αφού και ο Κατσουράνης είναι μεγάλος παίκτης...»

Την στήριξη του κόσμου θέλει ο Άρης

13/02/2013
 Η ήττα από τον Πλατανιά υποχρεώνει τον Άρη να νικήσει τον Παναθηναϊκό και για να το κάνει αυτό θέλει την στήριξη του κόσμου του. Μειωμένες οι τιμές των εισιτηρίων.

Την στήριξη του κόσμου θέλει ο Άρης
Ο Άρης βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και για να ξεφύγει από εκεί χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή η ομάδα θέλει τον κόσμο στο πλευρό της τότε η ΠΑΕ αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/02) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ' ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Ανεβάζει ρυθμούς ο Φεγκρούς

13/02/2013
 Σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στον Πανθρακικό μπήκε στην προπόνηση της Τετάρτης (13/2) ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Καρίμ Φεγκρούς.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Φεγκρούς
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Καρίμ Φεγκρούς, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε εκείνη της Τετάρτης (13/2) βγάζοντας ορισμένα κομμάτια του προγράμματος.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, θα μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής τον Μαροκινό γκολκίπερ.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης, η οποία έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Χριστόπουλος είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικεντρώνονται σε αγωνιστικά παιχνίδια και σε ασκήσεις τακτικής.

«Στηρίζουμε Μιχαλήτσο»

13/02/2013
 Την στήριξη στο πρόσωπο του Γιάννη Μιχαλήτσου εξέφρασε το μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης.

«Στηρίζουμε Μιχαλήτσο»
Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης τόνισε πως ο Άρης θα τα καταφέρει να παραμείνει στην Σουπερλίγκα και φρόντισε να καθυσηχάσει τον κόσμο της ομάδας και επισήμανε να μην πανικοβάλλεται κανείς.

Επίσης, στήριξε τον Γιάννη Μιχαλήτσο αναφερόμενος στις φήμες που ήθελαν τους «κίτρινους» να αναζητούν νέο τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης:

Για το θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Μιχαλήτσου: «Ο Μιχαλήτσος είναι ο προπονητής της ομάδας αυτή τη στιγμή και αυτόν στηρίζουμε. Αν συμβεί κάτι θα το μάθετε. Τι πρέπει να κάνουμε, να χειροκροτούμε τον προπονητή στις καλές εμφανίσεις και αν κάτι δεν πάει καλά να τον καταδικάζουμε σε θάνατο; Υπάρχουν πολλά προβλήματα και δε γίνεται να ρίχνουμε ευθύνες σε όλους. Το αποτέλεσμα στην Κρήτη ήταν κακό και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε Άρης και όχι Μιχαλήτσος ή οποιοσδήποτε άλλος. Ο Άρης πρέπει να πάρει αυτό που χρειάζεται και να βρεθεί εκεί που χρειάζεται. Θα τα καταφέρει ο Άρης ο κόσμος να μην πανικοβάλλεται».

Για το τι είναι αυτό που απασχολεί τη διοίκηση: «Μας απασχολεί ο Άρης να πάρει τους βαθμούς που πρέπει και οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί να κάνουμε θα την κάνουμε. Όλα γίνονται για το καλό του Άρη».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων που ζητάνε προπονητή: «Όλες τις φωνές τις ακούμε με σεβασμό. Όλοι θέλουνε το κάλο του Άρη, αν θέλουν το κακό δεν θα τις ακούσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο σύμφωνα με τις επιλογές που υπάρχουν».

Για το αν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση για να ανατρέψει την κατάσταση: «Η ομάδα είχε μια κακή στιγμή. Πιστεύω πως την Κυριακή θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο, η ομάδα θα πετάει και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι και θα πάρουμε το αποτέλεσμα, όχι με δυσκολία άλλα με έναν αέρα. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και εμπιστεύομαι τους παίκτες πως θα πάρουν το αποτέλεσμα».

Για τη διαιτησία: «Κάναμε από την πλευρά μας αυτό που μπορούσαμε, δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Για κάποιες κινήσεις δε βγάζεις το τύμπανο να το ανακοινώσεις σε όλους».

Για το άρθρο 99: «Δε με απασχολεί καθόλου. Άλλοι ασχολούνται με αυτό. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε 4 νίκες σίγουρα και θα τις κάνουμε».

«Να αποδείξω ποιος είμαι»!

13/02/2013
 Στον Παναθηναϊκό για… αποδείξεις ήρθε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, που δήλωσε, κατά την επίσημη παρουσίασή του, αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να μείνει και μετά το καλοκαίρι.

«Να αποδείξω ποιος είμαι»!
Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε τη φανέλα με το νούμερο 19 και τον πρόλογο της παρουσίασης έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Ο Λουτσιάνο είναι ένας παίκτης τον οποίο εμείς η διοίκηση του Παναθηναϊκού τον επιλέξαμε γιατί πιστεύουμε πολύ σ’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή, έχει δυνατό και πολύ καλό βιογραφικό.

Μπορεί τώρα να μην είναι στα καλύτερα του αλλά πιστεύω σε 3-4 εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα σέντερ φορ με μεγάλες προδιαγραφές και πιστεύω ότι θα βοηθήσει να φτάσει στους στόχους μας που δεν είναι άλλος από το να παίξουμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, ο λόγος πήγε στον 32χρονο άσο

-Σε πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος για να σε δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
«Εάν ρωτάτε την όρεξη που έχω το συντομότερο δυνατόν. Εξαρτάται το πώς θα πάει τις μέρες αυτές η προετοιμασία μου. Αλλά θέλω να σας πω ότι πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Έτσι προσδοκώ να παίξω το συντομότερο και να αγωνιστώ με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα…».

-Για ποιο λόγο διάλεξες τον Παναθηναϊκό;
«Πρόκειται για μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Και είναι ένας σύλλογος που μου έδειξε όλη του την εμπιστοσύνη σε μία περίοδο που είχα τραυματισμό και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

-Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση στους παίκτες από την Αργεντινή που αγαπήθηκαν από τον κόσμο… Αποτελεί ένα κίνητρο να μπεις κι εσύ σ’ αυτή τη λίστα;
«Μακάρι. Θα ήθελα πάρα πολύ να το αποδείξω και να αποδώσω κι εγώ ποιος είμαι και ότι περισσότερο μπορώ. Σήμερα είναι μία περίοδος δύσκολη, αλλά εδώ είμαστε όλοι για να βοηθήσουμε και να τα καταφέρουμε».

-Είσαι λίγες μέρες εδώ. Ποια είναι η άποψή σου για τον Παναθηναϊκό τώρα;Τι φταίει που έχει αυτή την πορεία; Πως τον είδες από την κερκίδα;
«Βλέπω την ομάδα να θέλει να κάνει τα πράγματα καλά, να πάει μπροστά αν και είναι δύσκολα. Είδα ότι αυτό το ματς δεν ήταν από τα καλύτερα. Όμως εγώ δεν έχω έρθει για να ρίξω φταίξιμο σε κανέναν. Το βασικό να είμαστε όλοι ενωμένοι και μαζί για να πάει ο Παναθηναϊκός μπροστά…».

-Στόχος σου να μείνεις και του χρόνου εδώ ή και για περισσότερα χρόνια;

«Ναι. Ουσιαστικά το αρχικό μου μέλημα είναι να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να κάνω το καλύτερο. Και να μην περιορίσω την παρουσία μου για 4-5 μήνες, αλλά εάν έχω τη δυνατότητα να παραμείνω και για μεγαλύτερο διάστημα».

Λόρενς: «Απλώς έκανα την δουλειά μου»

13/02/2013
 Ο Λίαμ Λόρενς πήρε το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αλλά ξεκαθάρισε ότι θεωρεί πως απλώς... έκανε την δουλειά για την οποία τον πήρε ο ΠΑΟΚ.

Λόρενς: «Απλώς έκανα την δουλειά μου»
Ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και σε έναν βαθμό… έκπληκτος για την κατάκτηση του βραβείου του MVP της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας για την εμφάνισή του κόντρα στον ΟΦΗ, δήλωσε ο Λίαμ Λόρενς

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, τόνισε στο περιθώριο της βράβευσής του ότι απλώς έκανε την δουλειά του μέσα στο γήπεδο… «Είμαι έκπληκτος από την ανταπόκριση του κοινού στην ψηφοφορία και πραγματικά τους είμαι ευγνώμων. Θεωρώ ότι έκανα τη δουλειά μου και βοήθησα όσο μπορούσα τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε μια νίκη που χρειαζόμασταν τόσο πολύ», είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τη νίκη του «δικεφάλου» με σκορ 3-1.

«Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι μετά από μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα αφήναμε την ευκαιρία να ξαναφτάσουμε στις νίκες στην έδρα μας. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ξυπνήσαμε άμεσα μετά το γκολ που δεχτήκαμε και σ’ αυτό βοήθησαν και οι …φωνές του προπονητή. Τέλος καλό, όλα καλά… Είναι μερικά παιχνίδια που σου βγαίνουν οι περισσότερες προσπάθειες κι αυτό για μένα προσωπικά ήταν ένα από αυτά. Είχα τρομερή διάθεση να παίξω, μετά την απουσία μου στον αγώνα εναντίον του Άρη».

Άλλα 15 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης!

13/02/2013
 Περίπου 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η οποία ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες.

Άλλα 15 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης!
Πιστός στα όσα είχε υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης, κατέθεσε σήμερα, μέσω της DIMERA LTD περίπου 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η οποία ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η DIMERA LTD κατέθεσε σε λογαριασμό της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το ποσό των 14.976.000 € το οποίο προορίζεται για την συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, που ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD, το συνολικό ποσό των 24.928.746 €».

Ανανέωσε ο Κούρος

13/02/2013
 Την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Κούρου μέχρι το 2016 ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Πανιώνιος. «Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω τους πάντες στον Πανιώνιο», τόνισε ο παίκτης.

Ανανέωσε ο Κούρος
Στην Πλατεία θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κούρος!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 20χρονου αμυντικού μέχρι το 2016, θέλοντας να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ένα βασικό «γρανάζι». Τη φετινή σεζόν, ο στόπερ των «κυανέρυθρων» έχει 16 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Κούρου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Μετά τις υπογραφές, ο Αλέξανδρος Κούρος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Ταυτόχρονα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, τόσο τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη τους, όσο και την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά, προκειμένου και τους ανθρώπους της ομάδας να δικαιώσω για την απόφασή τους αυτή, αλλά και τον Πανιώνιο να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει".

Έχει προβλήματα αλλά δεν ανησυχεί

13/02/2013
 Οι Τάτος, Παπαζαχαρίας και Διαμαντάκος στην προπόνηση της Τετάρτης του Άρη ακολούθησαν θεραπεία, όμως κανείς από τους τρεις δεν ανησυχεί με την κατάστασή του τον Γιάννη Μιχαλήτσο ενόψει Παναθηναϊκού.

Έχει προβλήματα αλλά δεν ανησυχεί
Τους Ανδρέα Τάτο, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Δημήτρη Διαμαντάκο να κάνουν θεραπεία είδε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (13/2).

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι εκτός από θεραπεία έκαναν και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο τρίτος μόνο θεραπεία, αφού οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στην μέση δεν τον άφησαν να ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Ωστόσο, ο Μιχαλήτσος δεν ανησυχεί για κανέναν από τους τρεις και όπως όλα δείχνουν θα τους συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Μαργαρίτη, Αγγελούδη να βγάζουν χωρίς το προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας.

Παράλληλα, στις υπηρεσίες του τεχνικού του Άρη επανέρχεται ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ωστόσο, εκείνος που θα απουσιάσει από το ματς με τους «πράσινους» θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας που αποβλήθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Στηρίζει Φάμπρι

13/02/2013
 Την στήριξή του στον Φάμπρι εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού σε πηγαδάκι μετά την παρουσίαση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Στηρίζει Φάμπρι
Απόλυτη στήριξη στον Φάμπρι από τον Γιάννη Αλαφούζο! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την παρουσίαση του Λουτσιάνο Φιγκερόα σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας εξέφρασε στην εμπιστοσύνη του στη δουλειά που γίνεται στην Παιανία.

«Μιλάμε συνέχεια με τον προπονητή, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσαμε να είχαμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και εμείς ψάχνουμε μαζί του να δούμε τι πάει στραβά. Τι πάει καλά και τι όχι...», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο πρόεδρος των πράσινων αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες για τα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ και τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες για τους διακανονισμούς και τέλος, διέψευσε τα όσα κυκλοφόρησαν για την χθεσινή προπόνηση.

«Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

13/02/2013
 Καθόλου απαρατήρητος δεν περνάει ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παύλο Δερμιτζάκη και τον Πανθρακικό.

«Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»
Η σωτηρία δεν έχει έρθει ακόμα για τον Πανθρακικό, όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης πιστεύει πως ακόμα υπάρχει δρόμος για την ομάδα του. Ο Μακεδόνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο και αναφέρθηκε τόσο στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και για τις μεταγραφές που έγιναν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Την Κυριακή ο Πανθρακικός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Πού κρίθηκε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό το είχαμε πει και πριν από την έναρξή του. Και ήταν δύσκολο για πολλούς λόγους. Καταρχάς έχει να κάνει με τον αντίπαλο, γιατί πραγματικά ο Λεβαδειακός είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ποιοτική και καλή ομάδα. Επίσης οι καιρικές συνθήκες μας έχουν δυσκολέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα, γιατί, όπως γνωρίζετε, η ομάδα αγωνίζεται, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια, σε ένα γήπεδο, το οποίο είναι πάρα πολύ βαρύ, άρα υπάρχει μία μεγάλη καταπόνηση. Και βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας της ψυχολογίας, καθώς η ομάδα στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπόρεσε να πετύχει την νίκη, ώστε να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα. Όλα αυτά τα στοιχεία έδιναν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά, είχαμε πολύ καλή απόδοση και θεωρώ ότι πετύχαμε μία μεγάλη και δίκαιη νίκη».

Κατά καιρούς στις συνεντεύξεις σας, έχετε θέσει το «όριο ασφαλείας» για την παραμονή του Πανθρακικού στην κατηγορία, στους 30 περίπου βαθμούς. Πιστεύετε ότι η ομάδα είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου της;

«Σίγουρα όταν απέχεις 6 βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες, αυτή είναι μία διαφορά ασφαλείας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να λέει πολλά ή και τίποτα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν εμείς έχουμε αυτή τη σοβαρότητα και την αγωνιστικότητα μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι η ομάδα, εύκολα ή δύσκολα, θα κατορθώσει να πετύχει το στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εμένα η αισιοδοξία μου πηγάζει από την αγωνιστικότητα της ομάδας και όχι από την βαθμολογία. Αυτό θα σας έλεγα ακόμα κι αν είχαμε λιγότερους βαθμούς. Η ομάδα είναι σε μία τέτοια βαθμολογική θέση, που θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεχτική, γιατί στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολλά. Δε φοβάμαι τόσο το αγωνιστικό, όσο το εξαγωνιστικό. Γι αυτό και με βλέπετε να είμαι πάρα πολύ προσεχτικός. Αναφέρομαι σε ομάδες που πιθανόν να είναι αδιάφορες στις επόμενες αγωνιστικές και δεν ξέρουμε τι ρόλο θα παίξουν».

Ο Πανθρακικός έχει μπροστά του και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα...

«Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα όλα τα επόμενα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Πανθρακικός πράγματι συνεχίζει να έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο με την αγωνιστικότητα που δείχνει η ομάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχει το στόχο της και θα λάβει μάλιστα μία καλή βαθμολογική θέση. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα είναι στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και εύχομαι να περάσουμε και τη Βέροια, ώστε να προκριθούμε στα ημιτελικά. Θέλουμε πάρα πολύ, κι εγώ και οι ποδοσφαιριστές, να κλείσουμε με μεγάλη επιτυχία αυτή τη χρονιά, γιατί πράγματι η ομάδα το αξίζει».

Συμφωνείτε ότι σε μεγάλο βαθμό στην Κομοτηνή δεν έχουμε αντιληφθεί, το «μέγεθος» της επιτυχίας της συμμετοχής του Πανθρακικού, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην προημιτελική φάση του κυπέλλου;

«Ναι, συμφωνώ. Θα έλεγα ότι ο κόσμος και η πόλη δεν το ζει αυτό, με τον ανάλογο τρόπο. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα να είναι στους «8» και θα είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία να προκριθούμε στους «4». Και γιατί όχι να κάνουμε την έκπληξη και να βρεθούμε ακόμα και στον τελικό; Αυτό που έχουμε πετύχει στο κύπελλο, με δεδομένο πως είμαστε μέσα και στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία, παίζοντας μάλιστα στα περισσότερα παιχνίδια ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Πανθρακικό. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι ο κόσμος δεν υποστηρίζει την προσπάθειά μας. Εξάλλου, δεχόμαστε την αγάπη και το θαυμασμό όσων έρχονται στο γήπεδο».

Πιστεύετε ότι είναι αρνητικό για τον Πανθρακικό το γεγονός πως το μουσουλμανικό στοιχείο, καλώς ή κακώς, δεν υποστηρίζει την ομάδα; Επίσης είστε ικανοποιημένος, γενικότερα, από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο;

«Ο κόσμος εδώ στην Κομοτηνή και στη Ροδόπη γενικότερα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το αρνητικό σίγουρα είναι, πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ εκδηλωτικό κοινό, όπως αντίστοιχα σε συμβαίνει σε κάποιες άλλες επαρχιακές πόλεις. Από την άλλη βέβαια, το καλό της υπόθεσης αυτής, είναι πως δε δημιουργεί προβλήματα ο κόσμος. Αντίθετα, ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε, είναι δίπλα μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές και θεωρώ πως είναι καλό αυτό. Ο κόσμος της περιοχής είναι αγνός, αγαπάει το ποδόσφαιρο, αγαπάει τον Πανθρακικό και αυτό το βλέπουμε κυρίως στα δύσκολα. Φυσικά, αν μπορούσαμε να έχουμε ένα συνδυασμό, αυτό θα ήταν το καλύτερο».

Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Πανθρακικό. Τι μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο;

«Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί και αγωνιστικά αλλά και βαθμολογικά. Πολλοί μίλησαν για κοιλιά στην έναρξη του δεύτερου γύρου. Η κοιλιά αυτή ήταν όμως βαθμολογική και όχι αγωνιστική, αφού με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Βέροια, στο οποίο ήμασταν κακοί, παίξαμε πολύ καλά με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Πλατανιά, απλά δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε. Με την αγωνιστικότητα που δείχνουμε, θεωρώ ότι και στα Γιάννινα και στον Πανιώνιο μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα, που θα μας φέρουν κοντά στο στόχο της παραμονής.

Ο ΠΑΣ είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επαρχιακή ομάδα αυτή τη στιγμή. Δείχνει μια σταθερότητα από την έναρξη του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαία η βαθμολογική του θέση. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει αναδείξει καλούς παίκτες, όπως ο Ντε Βινσέντι, που λένε ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να νικήσει ο καλύτερος και μακάρι αυτός να είναι ο Πανθρακικός.

Ποια η άποψή σας για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Γιάννη Χριστόπουλο;

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μια ομάδα δεν αποδίδει καλά μόνο επειδή διαθέτει καλούς παίκτες. Υπάρχει και ένας άνθρωπος που περνά τη φιλοσοφία του και ορίζει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του ΠΑΣ παίζει η παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου. Προσωπικά, τον γνωρίζω πολύ καλά, από τις σχολές προπονητών. Είναι ένα αξιέπαινο παιδί και ταλαντούχος προπονητής».

Μπορεί να ανταποκριθεί ο Πανθρακικός στις απαιτήσεις και του κυπέλλου και του πρωταθλήματος;

«Δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό, ιδιαίτερα για μια ομάδα όπως ο Πανθρακικός, που έχει σαν στόχο την παραμονή. Αν είχαμε 2-3 βαθμούς περισσότερους, θα έλεγα πως ίσως κάποια στιγμή, θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε στο κύπελλο και να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση από ένα σημείο και μετά, γιατί αυτή η διάκριση είναι πρωτόγνωρη για την ομάδα μας. Στην κατάσταση που είμαστε όμως, αυτή τη στιγμή, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι σαφέστατα το πρωτάθλημα. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, καταπόνηση των παικτών, λόγω και των πολλών τραυματισμών κι έτσι επικεντρώνουμε στο πρωτάθλημα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αδιαφορούμε για το κύπελλο. Μακάρι μάλιστα όταν κληθούμε να δώσουμε τα παιχνίδια του κυπέλλου, να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση».

Πείτε μας την άποψή σας για τις μεταγραφές που έγινε τον Ιανουάριου; Θεωρείτε ότι υπάρχει ένα κενό στην επίθεση, μετά και την αποχώρηση του Κυβελίδη;

«Καταρχάς οι μεταγραφές που έκανε η ομάδα, ήταν κατά την άποψή μου πολύ έξυπνες, γιατί αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές γνωστοί από τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν επιβάρυναν ιδιαίτερα το σύλλογο. Εξάλλου, εγώ είχα μεταφέρει εξαρχής στη διοίκηση, ότι το βασικό είναι να ικανοποιούνται οικονομικά οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ και όχι να κάνουμε την υπέρβαση και να μην μπορούμε μετά να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των παικτών. Υπήρχε λοιπόν μια κοινή γραμμή σε αυτό το θέμα, ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση.

Ο Βρονταράς έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στον Πανθρακικό και δεν υπήρχε θέμα προσαρμογής. Ο Ντιόγκο έχει παίξει και σε άλλες ελληνικές ομάδες και είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Τζάνης επίσης έχει δείξει την ποιότητά του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε και κάποιες άλλες κινήσεις, στην επίθεση για παράδειγμα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και κατ' ανάγκη στην επίθεση, όπως συνέβη και με τον Μπαϊκαρά, που έλεγα μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ότι αν τον έβλεπε ένας σκάουτερ, θα έλεγε ότι πρόκειται για ένα μοντέρνο δεξί μπακ, παρότι η φυσική του θέση είναι μεσοεπιθετικός. Μην ξεχνάμε παράλληλα, ότι διαθέτουμε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο».

Την περασμένη Κυριακή είπατε πως οι τραυματίες επιστρέφουν στο καλύτερο δυνατό χρονικό σημείο; Ποιοι παίκτες είναι πλέον διαθέσιμοι;

«Έχει επιστρέψει ο Μακρυδημήτρης, που ταλαιπωρήθηκε για αρκετούς μήνες, αφού είχε σπάσει το πόδι του. Επίσης είναι έτοιμος και ο Μελίσσης και επομένως δυναμώνουμε αρκετά στην αμυντική γραμμή. Γύρισε και ο Σκλιοπίδης, που αγωνίστηκε απέναντι στον Λεβαδειακό, σαν αλλαγή, ενώ είναι στη διάθεσή μας και ο Ντιόγκο. Θα αργήσουν ακόμα ο Στάθης και ο Νουκ, ενώ ο Κουτσόπουλος εύχομαι αν όχι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τουλάχιστον στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να είναι ετοιμοπόλεμος».

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Μάραμα Βαϊρουά έχουν συνθέσει ένα ιδανικό «ζευγάρι» στον αγωνιστικό χώρο, με την εξαιρετική τους συνεργασία και έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην καλή πορεία του Πανθρακικού. Ποια είναι η άποψή σας για αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές;

«Καταρχάς ο Μάραμα είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, που έχει παίξει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας σε επίπεδο οργάνωσης, γιατί σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες περνούν από τα πόδια του, αφού είναι ένας παίκτης με πολύ μυαλό και ικανότητα. Είναι χαρά και τιμή μου, που προπονώ αυτόν τον ποδοσφαιριστή, γιατί είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Έχει βοηθήσει όλη την ομάδα. Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Παπαδόπουλο, συνθέτουν πράγματι ένα ζευγάρι στο γήπεδο. Ο Δημήτρης είναι κι αυτός μια μεγάλη προσωπικότητα, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένας μεγάλος σκόρερ και του εύχομαι να πετύχει το στόχο του, να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα. Είναι τιμή για όλους μας, που αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται εδώ. Φυσικά όλα τα παιδιά προσφέρουν πάρα πολλά στην ομάδα».

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του Παύλου Δερμιτζάκη;

«Είμαι σε μια ομάδα που πραγματικά την αγαπάω, γιατί η ίδια η ομάδα μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Προσπαθώ να πετύχουμε το στόχο μας και μακάρι όλα να πάνε καλά και να πετύχουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας;

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αυτό δε σημαίνει ότι μέχρι τώρα δε μας έχουν στηρίξει. Και για να πω την αλήθεια, μετά την ήττα στη Βέροια, όπου η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι, αυτό που σκεφτόμασταν περισσότερο ήταν η απογοήτευση αυτών των παιδιών, που είχαν ταξιδέχει στη Βέροια για να μας υποστηρίξουν. Τέτοιες εμφανίσεις δεν είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση και πρέπει μέχρι το τέλος να είμαστε ενωμένοι όλοι. Ο Πανθρακικός δεν ανήκει ούτε στον προπονητή, ούτε στους παίκτες αλλά και στον κόσμο, που πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης για εμάς, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Για κάποιους η παραμονή ίσως μοιάζει δεδομένη, ωστόσο δεν είναι και θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Πανθρακικό».

Πείτε μας ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας του Πανθρακικού, αναφορικά με την προώθηση ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες και ποια η συνεργασία σας με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής;

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα, στηρίζουμε τα τμήματα υποδομής. Εξάλλου, η ομάδα έχει επενδύσει αρκετά και σε ποδοσφαιριστές και στις κατάλληλες υποδομές. Ο Πανθρακικός, αντίθετα με άλλες ομάδες, τα οικονομικά οφέλη που είχε από πωλήσεις κάποιων παικτών, όπως ο Μπέλεκ, ο Αργυρίου και ο Σακελλαρίου, τα επένδυσε σε αθλητικό έργο. Δημιουργήθηκε ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο και μάλιστα εύχομαι αυτό να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, ώστε να στεγάζει όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο στόχος και η φιλοσοφία μας είναι να αναδείξουμε νέους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο αυτό, ωστόσο με τη δουλειά που κάνουν οι προπονητές, τα επόμενα χρόνια εύχομαι ένα ποσοστό της ομάδας να αποτελείται από Έλληνες παίκτες και με καταγωγή μάλιστα από την περιοχή της Θράκης.

Αναφορικά με τη συνεργασία μου με τους προπονητές των ακαδημιών, η αλήθεια είναι πως το πρώτο μου μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη ομάδα, ώστε να πετύχει ο Πανθρακικός το στόχο της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, λόγω των οικονομικών δεδομένων που επικρατούν στις μικρότερες κατηγορίες, θα είναι δύσκολο να υποστηριχθεί όλο αυτό το πλάνο που ονειρεύονται οι άνθρωποι της ομάδας. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που να ματώνουν οικονομικά κάθε χρόνο και να δίνουν πολλά χρήματα. Η δική μου συνεργασία με την κ21 είναι εξαιρετική. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, παρακολουθώ τα παιχνίδια και ανεβάζουμε συχνά παιδιά στις προπονήσεις. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα επόμενα στάδια, στη σχέση δηλαδή της Κ21 με την Κ17 και της Κ17 με την Κ15, γιατί η δική μου συνεργασία είναι κυρίως με την Κ21, που είναι μετά την πρώτη ομάδα του Πανθρακικού.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο scouting, για να μπορούμε να έχουμε πρώτη την είδηση για κάποιον παίκτη και να τον φέρνουμε στην ομάδα. Γενικά θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Ποια η σχέση αλλά και η συνεργασία σας με τη διοίκηση του Πανθρακικού;

«Η συνεργασία μου με τη διοίκηση είναι άψογη. Φυσικά αυτό δε συμβαίνει τώρα, είναι κάτι που το είχα διαπιστώσει από την πρώτη μου θητεία στον Πανθρακικό. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπάνε πάρα πολύ την ομάδα, είναι κοντά στην ομάδα και ανεξάρτητα από το οικονομικό, χαραμίζουν πολλές ώρες για τον Πανθρακικό. Ο στόχος τους είναι η υγιής ύπαρξη και η καλή πορεία, σε υψηλό επίπεδο, της ομάδας. Φυσικά υπάρχει το μεγάλο κεφάλαιο, που λέγεται Τάσος Καραολάνης. Αυτός ο άνθρωπος είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στον Πανθρακικό».

Αρκούδας: «Δεν αναγραφόταν η ουσία»

13/02/2013
 Άγνοια για την ύπαρξη της απαγορευμένης ουσίας «Oxilofrine» στο συμπλήρωμα που έπαιρνε, δήλωσε ο Χρήστος Αρκούδας κατά την απολογία του στον ΕΣΚΑΝ.

Αρκούδας: «Δεν αναγραφόταν η ουσία»
Στο γεγονός ότι δεν είχε επίγνωση για την ύπαρξη της απαγορευμένης ουσίας «Oxilofrine» στο συμπλήρωμα διατροφής που είχε πάρει καθώς αυτή δεν αναγραφόταν στο σκεύασμα, στάθηκε κατά την απολογία του στον ΕΣΚΑΝ ο Χρήστος Αρκούδας.

Ο 22χρονος αμυντικός της ΑΕΚ, βρέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι ενώπιον των ανθρώπων του ΕΣΚΑΝ και απολογήθηκε καθώς είχε ανιχνευτεί στον οργανισμό του η συγκεκριμένη ουσία που είναι απαγορευμένη.

Ο Αρκούδας τόνισε ότι δεν γνώριζε πως το σκεύασμα περιείχε «Oxilofrine» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά του. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και το συγκεκριμένο σκεύασμα το οποίο μπορεί ο καθένας νόμιμα να προμηθευτεί μέσω ίντερνετ.

Πλέον, αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.

Η παρουσίαση του Φιγκερόα

13/02/2013
 Παρουσιάστηκε και το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός, με μια πρώτη ματιά φάνηκε αρκετά ευδιάθετος, χαλαρός, αποφασισμένος και… κουρασμένος!

Η παρουσίαση του Φιγκερόα
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Λουτσιάνο Φιγκερόα την προτελευταία μέρα των μεταγραφών, με σκοπό να προσθέσει στη… μηχανή του ένα «οπλοπολυβόλο». Ο Αργεντινός, πλέον, «μανούλα» σε παρουσιάσεις, εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ πολύ άνετος και ευδιάθετος.

Ο Φιγκερόα φόραγε ένα απλό τζιν, ένα αεράτο λευκό μπλουζάκι και είχε αρκετά κόκκινα μάτια. Τώρα, αν ήταν η βροχή αυτό που του το προκάλεσε ή ήταν ταλαιπωρημένος λόγω των τελευταίων ημερών που στο μενού του είχε ταξίδια, ιατρικές εξετάσεις, εγκατάσταση στη χώρα μας και γνωριμία με άπαντες στην ομάδα, κανείς δεν ξέρει. Αυτό που ήταν πασιφανές, όμως, ήταν το γεγονός πως ο διεθνής επιθετικός, «τρίπλαρε» ωραία όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό χρειάζεται για να μπει και να παίξει και έδειξε αυτοπεποίθηση για τον στόχο του. Ο οποίος είναι, να αποδείξει πως δεν είναι... καμένο χαρτί και να παραμείνει στην Ευρώπη για να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Διότι ο Φιγκερόα, ειδικά στην ήπειρό μας, έχει ακούσει πολλά. Και είναι δεδομένο πως θέλει να δώσει τις απαντήσεις του. Και η κατάσταση του Παναθηναϊκού, που δεν είναι και σε τρομερά υψηλό επίπεδο, ίσως να είναι η κατάλληλη για αυτά που θέλει να κάνει. Αυτό έλεγε τουλάχιστον η γλώσσα του σώματος του, αλλά και οι ευθείς και γεμάτες αυτοπεποίθηση για την αξία του, απαντήσεις του. Βέβαια, για να τα δούμε όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, για να μπορέσει να μπει ο Αργεντινός σε κανονικό ρυθμό. Και τότε, εδώ είμαστε για να τον κρίνουμε. Κι αυτόν και την διοίκηση του Παναθηναϊκού που τον επέλεξε.

Μοιράζει χαμόγελα o ΟΦΗ

13/02/2013
 Το «παρών» στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» θα δώσει αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ την Παρασκευή (15/2).

Μοιράζει χαμόγελα o ΟΦΗ
Το κοινωνικό του πρόσωπο θα δείξει για άλλη μία φορά ο ΟΦΗ, όπως έχει κάνει άλλωστε και αρκετές φορές τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, αλλά και ανθρώπων της διοίκησης του κρητικού συλλόγου θα δώσει το «παρών» στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή», προκειμένου να χαρίσουν στους μικρούς θαυμαστές τους πολλά δώρα και αρκετά αναμνηστικά.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιράσουν και μπάλες, οι οποίες συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των φιλάθλων του, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Σούπερ Λίγκας «Mία μπάλα για τα παιδιά».

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη, με την οποία ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Από αύριο Πέμπτη, θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Πλατανιά. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ δίπλα στη θύρα 9 του κεντρικού γηπέδου από τις 9 π.μ.-3μμ. και από τις 6-9 μμ. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τις θύρες 1-4-5, 15 ευρώ στη θύρα 8 και 20 ευρώ στις θύρες 2-3-7. Επίσης και στο συγκεκριμένο, θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά ως 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται, στις θύρες 1-4-5 και 8.

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου ζήτησε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Δευτέρας οι παίκτες της Μικτής ομάδας της Ένωσης και η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε αποδεκτό το αίτημα. Οι νεαροί αθλητές και οι συνοδοί τους θα τοποθετηθούν στη θύρα 1".

Μοιρασμένες πιθανότητες για Μπαργκάν

13/02/2013Αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Βέροια είναι ο Κενάν Μπαργκάν, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα για τον Καλαϊτζίδη, ενόψει Αστέρα.

Μοιρασμένες πιθανότητες για Μπαργκάν
Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι ζωής και θανάτου για την ομάδα της Βέροιας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει η ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στους Αρκάδες για να μπορεί να βλέπει με άλλο μάτι την υπόθεση παραμονή.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα, αφού ο Μπαργκάν είναι αμφίβολος, ενώ εκτός θα είναι σίγουρα οι Καλί και Γεωργέας. Παράλληλα επιστρέφουν οι Ορέστες, Σνάουτσνερ και Κόστλι, όπως και οι Αμαραντίδης και Γεωργιάδης που εξέτισαν τις ποινές τους.

«Η υπομονή εξαντλείται, σώστε την ομάδα»

13/02/2013
 Επίσκεψη των οργανωμένων φίλων του Άρη επιφύλασσε η προπόνηση της Τετάρτης, οι οποίοι με έντονο ύφος απαίτησαν από τους παίκτες της ομάδας να σώσουν οπωσδήποτε την ομάδα.

«Η υπομονή εξαντλείται, σώστε την ομάδα»
Ο Άρης βρίσκεται μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού και όπως είναι λογικό, τα πράγματα έχουν… ζορίσει πολύ.

Περίπου 100 οργανωμένοι των «κίτρινων» έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης, ούτως ώστε να αφυπνίσουν τους παίκτες και να σωθεί η ομάδα και απαίτησαν νίκες, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι φίλοι των Θεσσαλονικέων ήταν, κυρίως, εκνευρισμένοι από την αδιαφορία που παρουσιάζουν οι «κίτρινοι» στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν ξέρουμε τι θα κάνετε, αλλά την Κυριακή θα κερδίσετε τον Παναθηναικό και στο τέλος της χρονιάς η ομάδα θα έχει σωθεί. Σώστε την ομάδα. Εμείς θα είμαστε και πάλι στην κερκίδα, αλλά η υπομονή εξαντλείται όταν βλέπουμε αδιαφορία και έλλειψη πάθους και αγωνιστικότητας. Κανονίστε και κερδίστε την Κυριακή και σώστε την ομάδα αγωνιστικά».

Με πολλές απουσίες η «πράσινη» προπόνηση

13/02/2013
 Με αρκετές απουσίες διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης του Παναθηναϊκού, αλλά καμία νέα δεν προστέθηκε για το ματς με τον Άρη.

Με πολλές απουσίες η «πράσινη» προπόνηση
Στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις ταχύτητας-ταχυδύναμης με τελειώματα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φορναρόλι, Φιγκερόα, Κουίνσι, Ταμπάκης και Χουχούμης. Θεραπεία έκανε ο Βελάσκες και πρόγραμμα αποφόρτισης ο Μαρίνος.

Ο Σεϊταρίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ στα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε δεν διαπιστώθηκε κανένα σημαντικό εύρημα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί στην αυριανή προπόνηση κανονικά.

Όλοι πάνω στον Ουσέρο

13/02/2013
 Πάνω στον Φερνάντο Ουσέρο έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αγωνιστεί στη Βέροια για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλοι πάνω στον Ουσέρο
Οι Αρκάδες, αγωνίζονται και πάλι μακριά από την Τρίπολη, μετά από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά, όπου είχαν κάνει πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά είχαν φύγει με το τρίποντο, με το εμφατική 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Κάτι ανάλογο θέλει και στη Βέροια, ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει έναν σημαντικό λόγο να πονοκεφαλιάζει αφού, ο Φερνάντο Ουσέρο είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Ημαθίας.

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη, ενώ όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Πέμπτης. Εάν καταφέρει να πάρει μέρος, τότε είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στη Βέροια. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα τιμωρημένοι είναι οι Περόνε, Σανκαρέ και Κοντοές, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Κουρμπέλης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι και δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα και κάποιους από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.

Ανεβάζουν ρυθμό Πρίττας- Φλίσκας

13/02/2013
 Από το καλό στο καλύτερο πάει η κατάσταση τόσο του Σάκη Πρίττα, όσο και του Κώστα Φλίσκα, όπως έδειξαν και οι δύο ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τετάρτης (13/2).

Ανεβάζουν ρυθμό Πρίττας- Φλίσκας
Σε… ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται όλοι στο «στρατόπεδο» της Ξάνθης, αφού θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας και κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Το καλό για τον τεχνικό του συλλόγου, Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι πως θα μπορεί, όπως όλα δείχνουν, να υπολογίζεις στους Σάκη Πρίττα και Κώστα Φλίκα, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και θα βρίσκονται στα πλάνα του έμπειρου προπονητή για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Ουζουνίδης θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες των Δημήτρη Κομεσίδη και Σερζ Ντιέ, αφού ο πρώτος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας. Τώρα όσον αφορά στον Ντιέ θα απουσιάσει και εκείνος από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ θα χάσει και αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς έχει συγκεντρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Ματθαίου κατά διοίκησης Άρη!

13/02/2013
 Τα πυρά του Νικήτα Ματθαίου δέχθηκαν οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης! Με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος των «κίτρινων» χαρακτήρισε «λίγους» τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας.

Ματθαίου κατά διοίκησης Άρη!
«Οι άνθρωποι που πήραν την τύχη του Άρη στα χέρια τους αποδείχτηκαν ότι είναι πολύ λίγοι», τόνισε ο Νικήτας Ματθαίου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικήτα Ματθαίου στο «Αθλητικό Metropolis»

-Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:
«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά το αγωνιστικό , δείχνει την πικρή αλήθεια. Οι άνθρωποι που πήραν την τύχη του Άρη στα χέρια τους αποδείχτηκαν ότι είναι πολύ λίγοι. Αυτά που έλεγα εγώ δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, νόμιζαν ότι με άλλους τρόπους θα καταφέρουν κάτι που δεν κατάφεραν ποτέ. Τα πράγματα είναι τραγικά.»

-Για το αν υπάρχει γυρισμός:
«Εάν αυτοί οι κύριοι δεν αποφασίσουν αυτά που λέμε δυστυχώς δεν θα έχει γυρισμό.
Όταν γίνεσαι ο σάκος τα μποξ από διαιτησία, δεν έχεις σχέση με ΕΠΟ και καμία επαφή με αυτά τα όργανα, είναι λογικό να γίνεσαι ο σάκος του μποξ. Ο Άρης έχει χάσει 10 βαθμούς από τη διαιτησία. Τα ξέρουμε όλα αυτά. Είναι άπειροι αυτοί οι άνθρωποι. Εκτός του Άγγελου Σπυρίδων και Γιάννη Ψηφίδη.

Έγινε διοίκηση πρωτοδικείου χωρίς συνέλευση. Για μένα έπρεπε να βγει διοίκηση μέσα από συνέλευση. Αυτή τη στιγμή η εγγύηση που υπάρχει για να λειτούργει ο Άρης είναι με την υπογραφή μου. Εγώ παραιτήθηκα πριν δύο μήνες γιατί δεν γινόταν συνέλευση και τώρα θέλουν τα κάνουν γενική συνέλευση.»

-Για το αν υπάρχει κάποια λύση:
«Να αναλάβουν άλλοι που θα τα δώσουν όλα ώστε να μπορέσει να βρεθεί μια λύση. Όλα όσα δεν έκαναν αυτοί οι άνθρωποι να τα κάνουν άλλοι. Οι περισσότεροι είναι κρυμμένοι πίσω από αυτούς. Ο πρώτος που ήθελα να πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι ήμουν εγώ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.»

-Για το αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του 99, αν θα είναι κακό για αυτόν :
«Αυτήν τη στιγμή ο Άρης ήρθε σε ρήξη με την ΕΠΟ για το άρθρο 99. Θα έπρεπε να γίνει μια συνεννόηση με την ΕΠΟ και να γίνει κάποιο κούρεμα. Η ΕΠΟ πρέπει με τις ανάγκες κάθε ομάδας να κάνει και ανάλογες δόσεις. Για όλα αυτά όμως θέλει ανθρώπους με εμπειρία. Αυτοί πήγαν μια φορά στην ΕΠΟ. Τώρα πέφτει κατηγορία ο Άρης, κινδυνεύει γιατί κάποιοι έβαλαν μπροστά το εγώ τους. Τα έκαναν μούσκεμα. Ο Άρης είναι τελευταίος επειδή πήραν παίκτες που δεν έπρεπε, λάθος προπονητές και έκαναν λάθη με την ενημερότητα. Ο παράγοντας πρέπει να προβλέπει και να υπάρχει συνεννόηση, δεν μπορεί να παίζουν τον Άρη λες και είναι ομάδα Δ εθνικής. Πρέπει να μπουν άτομα καμικάζι.
Έχω κουραστεί με αυτήν την ιστορία. Αν μου ζητηθεί να μπω σε αυτή τη διαδικασία είναι καθήκον μου να επιστρατευτώ. Έχουν γίνει τραγικά εγκλήματα».

Στο… περίμενε για Φωτάκη

13/02/2013
 Αυτό που απασχολεί –κυρίως- το μυαλό του Γιώργου Δώνη είναι η παρουσία ή μη του Γιώργου Φωτάκη στο ματς με την ΑΕΚ, καθώς οι πιθανότητες συμμετοχής του αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες.

Στο… περίμενε για Φωτάκη
Μπορεί το ντέρμπι των «Δικεφάλων» να κοντοζυγώνει (το προσεχές Σάββατο), ωστόσο το ερωτηματικό για τον Γιώργο Δώνη παραμένει. Και αυτό δεν είναι άλλο, από την συμμετοχή ή μη του Γιώργου Φωτάκη.

Ο διεθνής μέσος συνεχίζει τις θεραπείες στην μέση του, δοκιμάζει κάποιες στιγμές να προπονηθεί με μεγαλύτερη ένταση, όμως ακόμα δεν είναι καλά. Μάλιστα, το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο αισιόδοξο για το κατά πόσο θα προλάβει το ματς με την «Ένωση». Περισσότερα θα κριθούν την Πέμπτη.

Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Δώνη. Ολίσε, Χακόμπο και Σταφυλίδης συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Γεωργιάδης κάνει ακόμα θεραπείες.

Ενσωματώνονται σιγά-σιγά οι Πέλκας και Κίτσιου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και σχήματα, ωστόσο ακόμα περιμένει να δει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για να οριστικοποιήσει τα πλάνα του. Εφόσον, ο Φωτάκης δεν κατάφερε να είναι "παρών" στον αγώνα, είναι πολύ πιθανό ο Κωνσταντινίδης να πάρει φανέλα βασικού ως δεξί χαφ.

Αρέσει ο Λουσέρο

13/02/2013
 Ο Αντριάν Λουσέρο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανθρακικό και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Ατρόμητο. Στη λίστα των Περιστεριωτών ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Αρέσει ο Λουσέρο
Ο Πανθρακικός είναι ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές και σε αυτό συνηγορεί και ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος έχει αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας. Ένας από τους παίκτες που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς είναι ο Αντριάν Λουσέρο.

Ο Αργεντινός μέσος, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια με αποτέλεσμα να είναι στην ατζέντα αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Μια από αυτές τις ομάδες είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει «τσεκάρει» τον παίκτη και τον έχει στην λίστα του.

Φυσικά θέμα απόκτησής του, δεν έχει τεθεί, όμως το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση, εάν αποφασιστεί πως χρειάζεται παίκτης στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Εκτός Τσουμάνης, Αγρίτης

13/02/2013
 Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Κέρκυρας, ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός Τσουμάνης, Αγρίτης
Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη έγινε μια προπόνηση στον Πλάντραφο. Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα δούλεψαν, κυρίως, στην τακτική με παιχνίδια με μπάλα και διπλό, ενώ σε θεραπεία αρκέστηκε ο Νίκος Τσουμάνης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και σε πρόγραμμα αποκατάστασης ο Ανέστης Αγρίτης, που έχει πρόβλημα στη γάμπα.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 16:30 ξανά στον Πλάντραφο.

Εν τω μεταξύ, την ίδια μέρα στη 13:00 στις Αλυκές, ο τεχνικός των Φαιάκων θα παραχωρήσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου.

Δώνης: «Περισσότερη ένταση από την αρχή…»

13/02/2013
 Για την αγωνιστική ανάκαμψη του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του ΟΦΗ αλλά και την συνέχεια των υποχρεώσεων του "δικεφάλου" μίλησε ο Γιώργος Δώνης.

Δώνης: «Περισσότερη ένταση από την αρχή…»
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα πίεσης και προβληματισμού, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ και ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του, στάθηκε στις δύσκολες μέρες που πέρασε ο ίδιος και η ομάδα του αλλά και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» μέσω της NOVA, επισήμανε ότι στο εξής η ομάδα του πρέπει να μπαίνει με περισσότερη ένταση στο κάθε ματς ενώ αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη στη NOVA:

«Οταν δεν υπάρχουν τ' αποτελέσματα που θέλεις πάντα κυριαρχεί η στεναχώρια αλλά μετά από λίγες ημέρες αυτό που σκέπτεσαι είναι το πόσο πρέπει να είσαι δυνατός, το πόσο πρέπει να επηρεάσεις θετικά την ομάδα ώστε στο επόμενο ματς να διεκδικήσεις και να φτάσεις - πάλι - στο θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι του μηνός ήταν το ν' ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στο Κύπελλο. Εκεί υπήρχε μεγαλύτερο άγχος και μεγαλύτερη πίεση γιατί ουσιαστικά θα χάναμε έναν στόχο που θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Ευτυχώς - τουλάχιστον - τα καταφέραμε στον επαναληπτικό κι από εκεί και πέρα υπήρχαν κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα που μας πήγαν πιο πίσω, χάσαμε τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα που είχαμε και μετά την τελευταία νίκη επανήλθαμε σ' αυτήν (σ.σ. τη θέση). Νομίζω όμως ότι στο πρωτάθλημα κυρίαρχο στοιχείο είναι το τι θα κάνει η ομάδα στα πλέι οφ».

- Είχατε πει κάποια στιγμή πριν από δυο μήνες περίπου ότι την πίεση τη θέλετε, είναι καλοδεχούμενη κι όποιος εργάζεται στον ΠΑΟΚ δε νοείται να μην μπορεί ν' ανταπεξέλθει. Τη βιώσατε σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα στο μήνα που πέρασε. Μέσα από τη συγκεκριμένη εμπειρία πλέον πως αισθάνεστε;

«Τα έχω ξαναζήσει, δε μου προκαλούν εντύπωση. Νομίζω ότι η προσαρμογή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολη για τους ξένους παρά για εμένα. Εχω μεγαλώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προσωπικά έχω μάθει από αυτά τα πράγματα να μη δίνω ιδιαίτερη σημασία, ούτε να μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα πράγματα ή για ποιο λόγο μερικές φορές μια μερίδα του κόσμου αντιδρά έτσι. Ο κόσμος έχει δικαίωμα ν' αντιδρά όπως θέλει άσχετα αν αυτό μπορεί σε κάποιους ν' αρέσει ή σε κάποιους να μην αρέσει. Ετσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δε θ' αλλάξει και ποτέ».

- Σας δίδαξε κάτι όλη αυτή η εμπειρία;

«Οχι, δε θα το 'λεγα γιατί τα θεωρώ φυσιολογικά πράγματα. Εχουν συμβεί σε πάρα πολλές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα το γιατί δεν μπορεί κανένας να το εξηγήσει πολλές φορές. Μπορεί να έχει κάποιος δίκιο, μπορεί να έχει κάποιος άδικο . ε αυτά τα φαινόμενα γενικώς είναι δύσκολα και δημιουργούν πάντα προβλήματα στις ομάδες».

- Μια και ο λόγος περί προβλημάτων αυτό το οποίο απασχολεί τον ΠΑΟΚ φέτος αλλά τον απασχόλησε και πέρυσι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Αρκετοί με πλέον πρόσφατο αυτόν του Ολίσε. Είχαμε κάνει μια συζήτηση προ μηνός για το συγκεκριμένο θέμα. Εχετε καταλήξει σε κάτι πιο σίγουρο, πιο οριστικό σε σχέση με όλα όσα είχαμε αναφέρει;

«Κοιτάξτε, γύρω από το φαινόμενο αυτών των τραυματισμών, που γενικώς εγώ στην προπονητική μου καριέρα το αντιμετωπίζω πρώτη φορά γιατί στα προηγούμενα δέκα χρόνια δεν το έχω αντιμετωπίσει, είναι λάθος - κατ' αρχήν - να συγκρίνουμε διαφορετικές περιόδους. Γιατί την περυσινή σεζόν είχε διαφορετικές θλάσεις ο ΠΑΟΚ και σε άλλα σημεία. Οπου αυτοί που ασχολούνται με τα ιατρικά θέματα ξέρουν ποια είναι η διαφορά στο να παθαίνεις θλάση στους προσαγωγούς, στους δικεφάλους, στους τετρακέφαλους από το να παθαίνεις θλάση στις γάμπες. Είναι ένα φαινόμενο που μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ κι έχουμε μελετήσει το τι μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό.

Το τελευταίο διάστημα αποφασίσαμε γιατί επί δυόμιση μήνες κάναμε προπόνηση στα πιο μικρά γήπεδα και δεν είναι δικιά μου τοποθέτηση αυτή, είναι τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών μου. Οταν μετά από κάθε προπόνηση, όταν κάναμε σ' αυτά τα γήπεδα επειδή είχε κλείσει το μεγάλο, έρχονται και διαμαρτύρονται οι ποδοσφαιριστές για το γήπεδο και για το πως αισθάνονται 'βαριά' τα πόδια τους και τις γάμπες τους εμείς πρέπει να δούμε πως θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα, το τελευταίο δίμηνο αποφασίσαμε να γίνονται αρκετές προπονήσεις στην Τούμπα. Προσπαθούμε - τουλάχιστον - στη Μεσημβρία στο κεντρικό γήπεδο, που δεν έχει πετύχει, να ρίχνουμε αρκετό νερό ώστε να μειώσουμε αυτό το φαινόμενο που υπήρχε - τουλάχιστον - σε πολύ μεγάλο βαθμό το προηγούμενο διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι σε σημαντικό βαθμό από τη στιγμή που κάναμε αυτό το διαφορετικό πρόγραμμα άλλαξαν τα πράγματα. Δε μας έχει συμβεί τίποτα στην προπόνηση, παρά μόνο δυο γεγονότα στη διάρκεια των παιχνιδιών. Το ένα ήταν του Κίτσιου σ' ένα παιχνίδι που μπήκε ως αλλαγή με την Καλλιθέα. Και το τελευταίο είναι του Ολίσε, που ο Ολίσε θεωρώ ότι είναι άλλο το πρόβλημα γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει προπονηθεί με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή μαζί μας δεν έχει προπονηθεί. Ουσιαστικά έχει κάνει δυο χαλαρώματα πριν από δυο παιχνίδια. Γιατί ακόμη και μετά το παιχνίδι με τον Αρη έφυγε στη Ρωσία και γύρισε την Τετάρτη. Αρα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν διακοπές, είχε διακοπές ένα μήνα, είχε δυο εβδομάδες προετοιμασία μόνο, μπορεί να οφείλεται στην ανετοιμότητά του, εμείς που θέλαμε να τον βάλουμε με τριαντάλεπτα όσο νωρίτερα γίνεται στην ομάδα δεν οφείλεται ούτε στη Μεσημβρία, ούτε οφείλεται στην προπόνηση . μπορεί να οφείλεται σε οποιονδήποτε άλλο λόγο είτε από την προετοιμασία που έχει κάνει ο ίδιος είτε από την ανετοιμότητα του ποδοσφαιριστή και με την άμεση προσαρμογή σ' έναν αγώνα
».

- Τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ δοκίμασε διαφορετικά σχήματα, πρόσωπα κλπ. Τώρα με όλους τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι, βλέπετε ν' αλλάζει κάτι, έχετε κατά σταλάξει σε κάτι πιο σίγουρο, πιο σταθερό το οποίο θα το δούμε σε μεγαλύτερη διάρκεια ή ακόμη στο μυαλό σας υπάρχει η προσαρμογή ανάλογα με τον αγώνα και τον αντίπαλο;

«Οχι, δεν ξεκινήσαμε έτσι τη σεζόν. Υπήρχε μια προσαρμογή σ' έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Το λειτουργήσαμε στο μεγαλύτερο βαθμό, μετά οι ανάγκες της ομάδας και τα προβλήματα της ομάδας μας οδηγούσαν κάπου αλλού. Λειτουργούσαμε με τον τρόπο τον οποίον πιστεύαμε ότι ήταν ο καλύτερος για την ομάδα. Σίγουρα είναι πολύ ανώτερο και πολύ θετικό ότι πλέον θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός στην ομάδα για μια θέση, θα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι σε συγκεκριμένες θέσεις μπορούν να μας δώσουν το κάτι το διαφορετικό. Πιστεύω ότι αυτό θ' αναβαθμίσει το παιχνίδι μας και θα μας δώσει στοιχεία που μπορεί να μην είχαμε μέχρι τώρα.

Θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που θέλουμε να είναι σταθερό και φυσικά πάντα θα υπάρχει κι ένα εναλλακτικό πλάνο. Νομίζω όμως ότι η προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η καλύτερη προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών ώστε το διάστημα που τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ και στα σημαντικά παιχνίδια του Κυπέλλου αλλά και στα πλέι οφ η ομάδα να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους ώστε από παιχνίδι σε παιχνίδι να μπορούμε να υπάρχουν αλλαγές κι η ομάδα να μην αλλάζει πρόσωπο
».

- Επόμενος αγωνιστικός σταθμός στο πρωτάθλημα, το Σάββατο, στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Γνωστός αντίπαλος, γνωστό γήπεδο, μένουν τρεις ημέρες ακόμη, έχετε κάνει κάποιες σκέψεις για την επικείμενη αναμέτρηση;

«Υπάρχουν - πάντα - σκέψεις σ' ότι αφορά και τον αντίπαλο να μελετήσουμε, τον έχουμε μελετήσει ήδη και τη δικιά μας ομάδα ανάλογα τα προβλήματα που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε. Οι σκέψεις είναι συγκεκριμένες. Νομίζω ότι μας δίνεται η δυνατότητα να εμφανιστούμε καλοί στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουμε σ' ένα καλό επίπεδο απόδοσης για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

- Ποια είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία πιστεύετε ότι πρέπει να έχει η ομάδα γι' αυτόν τον αγώνα;

«Νομίζω ότι το βασικό και το κυρίαρχο που πρέπει ν' αλλάξουμε στο παιχνίδι μας είναι να μπαίνουμε μέσα στα παιχνίδια με περισσότερη ένταση από την αρχή. Κάτι το οποίο δεν το κάναμε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ σε αντίθεση - που το κάναμε - στον αγώνα με τον Αρη. Αυτήν την ένταση στο παιχνίδι μας κι αυτήν την ενεργητικότητα θα πρέπει να την κρατήσουμε σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια ώστε μ' αυτόν τον τρόπο και ο τρόπος παιχνιδιού μας αλλά και η ποιότητά μας να μας κρατήσουν πολύ ώρα σε υψηλό επίπεδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μας οδηγεί στις νίκες».

- Και κάτι τελευταίο, επειδή στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ σκόραρε έπειτα από πολύ καιρό εκμεταλλευόμενος φάση από στημένη μπάλα. Πως δουλεύετε πάνω σ' αυτές τις φάσεις, τί περιμένετε, τί ζητάτε, τί βλέπετε και γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα στην εκμετάλλευση τέτοιων φάσεων, δηλαδή να μπορέσει η ομάδα να καταστεί πιο επικίνδυνη και πιο αποτελεσματική;

«Είναι πάρα πολύ απλή η απάντηση στο ποδόσφαιρο. Για να μπορείς να επιτύχεις από στημένα γκολ πρέπει να έχεις καλή εκτέλεση και να έχεις ποδοσφαιριστές που να έχουν καλό 'timing' και καλή κίνηση μέσα στην περιοχή. Εμείς σ' αυτόν τον βαθμό δεν είμαστε αρκετά καλοί»

Το έχει κάνει... επάγγελμα

13/02/2013
 Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Παναγιώτης Μπάλλας ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας του Ατρόμητου. Σπουδαία τελετή από τους «κυανόλευκους» για την συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Το έχει κάνει... επάγγελμα
Σε μια υπέροχη τελετή, ο Ατρόμητος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την οποία συνδύασε με την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Αρκετός κόσμος «αγκάλιασε» την προσπάθεια αυτή, πήγε στο «Θέατρο Πολιτών» και είδε στις οθόνες στιγμιότυπα από τους Κυπέλλου, τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και από παιχνίδια της ομάδας του 1987'-88', που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Δύο παιδιά του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου, ο Σωτήρης και ο Σπύρος, τραγούδησαν ένα τραγούδι που έγραψαν οι ίδιοι για τον Ατρόμητο. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, νικητής ήταν ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος όπως και πέρσι, έτσι και φέτος βρήκε το φλουρί και κέρδισε 300 ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, τόνισε: «Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη στα δύσκολα. Δεν θέλω να αποδοκιμάζονται οι παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς. Δεν με νοιάζει για μένα, αλλά για τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να γίνει έδρα το Περιστέρι. Πραγματική έδρα, να γυρίζει τα ματς. Οσοι δεν έχετε ετοιμάσει τα διαβατήρια σας, να το κάνετε, γιατί θα έχουμε πολλά ταξίδια φέτος. Η ομάδα είναι αυτόνομη, είναι υγιής και δεν βρίσκεται στο άρμα κανενός. Δεν προσκυνάμε κανέναν και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Είμαστε οι πρεσβευτές της πόλης σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουμε να είμαστε ενωμένοι».

«Τρέχει» ο Δημητρέλος

13/02/2013
 Στο Υπουργείο Οικονομικών θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Ανδρέας Δημητρέλος, όπου θα συζητηθεί το θέμα γύρω από τις ρυθμίσεις των δόσεων της ΑΕΚ προς το Δημόσιο.

«Τρέχει» ο Δημητρέλος
Συνεχίζει να το… παλεύει ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ που «τρέχει» όλα τα σημαντικά θέματα της «Ένωσης», αναμένεται στο Υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου θα συζητηθεί και επίσημα το θέμα της ρύθμισης των δόσεων της ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Στην κουβέντα που θα γίνει μαζί με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη θα τεθούν στο... τραπέζι κι άλλα θέματα οικονομικής φύσεως που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».

Το αυριανό ραντεβού πιθανώς να σημάνει και κάποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη. Κι αυτό γιατί όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του υποψήφιου επενδυτή, το κόλλημα εισόδου του στην ΠΑΕ αφορά –κυρίως- τις δόσεις.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα, ο Βιντιάδης αναμένεται να έχει συνάντηση απευθείας με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ούτως ώστε να έχει μια κατ’ ίδιαν επαφή σχετικά με τις δόσεις της ΑΕΚ προς το Δημόσιο

Την… ψάχνει εν όψει ΑΕΚ ο Δώνης

14/02/2013
 Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και τα ερωτηματικά για τους διαθέσιμους παίκτες υποχρεώνουν τον Γιώργο Δώνη να έχει διάφορες σκέψεις για το σχήμα που θα κατεβάσει απέναντι στην ΑΕΚ.

Την… ψάχνει εν όψει ΑΕΚ ο Δώνης
Γεμάτο απουσιολόγιο έχει σε ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης. Εκτός πλάνων για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης και Κατσικάς, οι τραυματίες Σταφυλίδης, Ολίσε, Χακόμπο και Γεωργιάδης, ενώ αμφίβολοι οι Γκαρσία και Φωτάκης.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του για το σχήμα που θα παρατάξει. Εφόσον είναι διαθέσιμος ο Φωτάκης, θα διατηρηθεί το 4-4-1-1 με δύο ενδεχόμενα: α) να αναλάβουν ο Καμαρά το δεξί και ο Ρομπέρ το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και β) να παίξει ο Κωνσταντινίδης δεξί χαφ και πίσω του ο Αποστολόπουλος. Αν προτιμηθεί το 4-3-3, ο Λόρενς θα παίξει στα πλάγια της επίθεσης. Σίγουροι για το βασικό σχήμα είναι οι Ιτάνζ (τέρμα), Αποστολόπουλος (δεξί μπακ), Λίνο (αριστερό μπακ), Σίλντενφελντ-Κατσουράνης (στόπερ), Λάζαρ-Κάτσε (κεντρικά χαφ) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ).

Το επόμενο βήμα του Ιβάν

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να αποδεικνύει εμπράκτως πως η ενασχόλησή του με τα του ΠΑΟΚ δεν είναι ευκαιριακή. Έβαλε άλλα 15 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, απέκτησε το 72% των μετοχών, ετοιμάζεται να καλύψει τα χρέη του παρελθόντος και επόμενο μέλημά του είναι η κατασκευή αθλητικού κέντρου, στην περιοχή της Θέρμης.

«Ενωμένοι για τα play offs»

14/02/2013
 Λήξαν το όποιο θέμα υπήρχε στις σχέσεις μεταξύ Φάμπρι και παικτών του Παναθηναϊκού. Τι συζήτησε ο Ισπανός προπονητής με Καρνέζη και Σεϊταρίδη.

«Ενωμένοι για τα play offs»
Η ηρεμία φαίνεται πως επανήλθε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Φάμπρι μετά τα δημοσιεύματα περί επεισοδίων στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη, θέλησε να… ξηγηθεί απέναντι στους ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό στο περιθώριο της προπόνησης είχε συνάντηση με τους δύο Έλληνες αρχηγούς της ομάδας, Ορέστη Καρνέζη και Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο Ισπανός τεχνικός τούς ρώτησε «έχετε πρόβλημα μαζί μου», ενώ απόρησε για το πώς βγήκαν στον Τύπο πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Οι δύο παίκτες απάντησαν «κι εμείς απορήσαμε πώς βγήκαν τέτοια πράγματα προς τα έξω», ενώ κατέστησαν σαφές πως «… δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε θέλουμε να αλλάξεις». Πάντως τόνισαν πως οι έντονες φωνές από τον πάγκο στη διάρκεια των αγώνων πολλές φορές τους αποσυντονίζουν και δεν βοηθούν. «Το κάνω για το καλό της ομάδας», τους είπε ο Φάμπρι, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και με ομόνοια για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα play offs.

Στους δύο αρχηγούς μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, καλώντας τους «… να κάνετε τα πάντα για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη».

Ο Φάμπρι κάλεσε τους Σο και Φάμπρι, που φέρονταν να τα έβαλαν μαζί του στην προπόνηση της Τρίτης και αμφότεροι διέψευσαν πως ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλιστα ο πρώτος ήταν εμφανώς οργισμένος, ενώ ο δεύτερος απορούσε για το από πού προέκυψαν όσα γράφτηκαν.

«Βλέπει» Φούντα η Μαρσέιγ

14/02/2013
 Άνθρωπος της Μαρσέιγ θα βρίσκεται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον Ταξιάρχη Φούντα στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

«Βλέπει» Φούντα η Μαρσέιγ
Οι εμφανίσεις του Ταξιάρχη Φούντα με την ΑΕΚ και οι προοπτικές που έχει σαν ποδοσφαιριστής δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Η Μαρσέιγ ενημέρωσε την ΠΑΕ πως άνθρωπός της θα βρίσκεται το Σάββατο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει την προσοχή του στραμμένη στον 17χρονο μεσοεπιθετικό της «Ένωσης», δίχως να αποκλείεται να τον απασχολήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Σημειώνεται πως ο Ταξιάρχης Φούντας δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ο Βιντιάδης και ο… άγνωστος

14/02/2013
 Αισιόδοξα μηνύματα φέρεται να έλαβε ο Δημήτρης Βιντιάδης για τη ρύθμιση των χρεών της ΑΕΚ σε συνάντηση που είχε με αρμόδιους. Άγνωστος χρηματοδότης προτίθεται να βάλει 500.000 ευρώ στην ΠΑΕ.

Ο Βιντιάδης και ο… άγνωστος
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση Μελισσανίδη να κυριαρχεί στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, αλλά ένας άλλος… Δημήτρης, ο Βιντιάδης, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο 32χρονος εφοπλιστής φέρεται να είχε συνάντηση με ανθρώπους του Υπουργείου Οικονομικών για το θέμα ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή λέγεται πως ζήτησε διακανονισμό των οφειλών σε 60 δόσεις και έφυγε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε. Μάλιστα περιμένει πολύ σύντομα την επίσημη απάντηση για να ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπει στην ΠΑΕ να ρυθμιστούν τα χρέη με επιθυμητό αριθμό δόσεων τις 60 και όχι απαγορευτικό τις 48.

Όλα αυτά κι ενώ σήμερα θα έχει συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος.

Χρήματα από το… πουθενά

Έκτακτο ΔΣ συγκλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το πρωί της Πέμπτης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άγνωστος-μέχρι στιγμής-χρηματοδότης εμφανίστηκε στο προσκήνιο διατεθειμένος να βάλει περίπου 500.000 ευρώ στην ομάδα (!) με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση και συζήτηση από τους διοικούντες. Το όνομά του αναμένεται να αποκαλυφθεί μετά το ΔΣ.

Ένα τέτοιο ποσό θα δώσει ανάσα στην ΠΑΕ, καθώς θα καλυφθούν πολλές τρύπες. Σημειωτέον πως μόλις σήμερα αναμένεται να σφραγιστούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο, από τα έσοδα του οποίου η διοίκηση περιμένει για να πληρώσει κάποια από τα οφειλόμενα σε παίκτες και υπαλλήλους. Καιρού επιτρέποντος, στην ΑΕΚ ελπίζουν πως το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν πάνω από 20.000 θεατές δίνοντας ψυχολογική και οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

Ποιος Δημήτρης από τους δύο;

14/02/2013
 Αναστασόπουλος και Ανάκογλου διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Κορδέρο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ποιος Δημήτρης από τους δύο;
Σε δίλημμα για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν. Τη θέση διεκδικούν τα δύο τελευταία χειμερινά αποκτήματα της «Ένωσης», ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο πρώτος φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς ο Γερμανός προπονητής θεωρεί πως είναι πιο έτοιμος. Ασφαλέστερη εικόνα θα υπάρχει μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με τον Ξενοφώντα Φέτση να καλύπτει και πάλι το κενό του Αντώνη Ρίκκα που δεν προλαβαίνει. Στο τέρμα θα είναι ο Κωνσταντόπουλος, δεξιά στην άμυνα ο Βλάχος και αριστερά ο Τσουμάγκας, με τους Μπουγαΐδη και Κουτρουμπή σε ρόλο στόπερ, αμυντικό χαφ θα είναι ο Πετρόπουλος με τον Φέτση στο ρόλο του ενός εσωτερικού μέσου, ενώ ο Φούντας θα κινείται δίπλα από τον Πετρόπουλο που εξέτισε την τιμωρία του κι επιστρέφει.

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα τηρηθεί το… γούρι των προηγούμενων εντός έδρας ματς και η ομάδα θα γευματίσει μαζί. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το τραπέζι δεν θα γίνει σε εστιατόριο στα Σπάτα, αλλά σε ένα στο Κεφαλάρι και το κέρασμα έχει αναλάβει το νέο μέλος του ΔΣ, Αντώνης Ηλιόπουλος.

«Τρίζει» η καρέκλα του Μιχαλήτσου

14/02/2013
 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει για ακόμη μία φορά αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άρη, αφού η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

«Τρίζει» η καρέκλα του Μιχαλήτσου
Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης ήταν η παραμονή του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο της ομάδας.

Για τον 56χρονο προπονητή δεν υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της διοίκησης, ύστερα από την εικόνα των «κίτρινων» στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, και η μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν τον εμπιστεύονται ιδιαίτερα.

Όλα αυτά προβληματίζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή Ελληνας τεχνικός που να εμπνέει και η επιλογή ενός ξένου τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόλις εννιά παιχνίδια πριν από το τέλος και χωρίς να γνωρίζει την ομάδα, εμπεριέχει ρίσκο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πάρθηκε χθες κάποια απόφαση. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν διερευνητικές επαφές με ξένους τεχνικούς και ανάλογα με τις απαντήσεις, θα παρθεί και η όποια απόφαση.

«Τσεκάρει» Περόνε ο Παναθηναϊκός

14/02/2013
 Σε αναζήτηση φτηνών και αξιόπιστων λύσεων βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο «μόνιτορ» του οποίου υπάρχει και ο Εμάνουελ Περόνε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Τσεκάρει» Περόνε ο Παναθηναϊκός
Όπως αναφέρει η στήλη «Τρελός του χωριού» της «SportDay», ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, που συγκεντρώνει πολλά από τα… απαραίτητα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής στοιχεία.

Δηλαδή μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν αναμένεται να ζητήσει τα «μαλλιά της κεφαλής του» και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Βέβαια, έτσι όπως είναι η κατάσταση, οι «πράσινοι» έχουν για την ώρα άλλες προτεραιότητες, γεγονός που σημαίνει πως δύσκολα θα γίνει τώρα κάποια κίνηση για συμφωνία.

«Κρίνονται» οι νέοι

14/02/2013
 Στις επόμενες προπονήσεις θα κρίνει ο Γιώργος Παράσχος την ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων παικτών του Λεβαδειακού.

«Κρίνονται» οι νέοι
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Εκείνο, όμως, που απασχολεί τον Γιώργο Παράσχο είναι ο βαθμός ετοιμότητας των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών των Βοιωτών.

Ο προπονητής του 61χρονου προπονητή θέλει να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς παίκτες του που έχουν τραβήξει όλο το «κουπί»

Ωστόσο, προβληματίζεται επειδή ο Καγεχόν και κυρίως ο Μπουμάλ, δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Σαββίδης: «Μη φοβάστε την Ελλάδα…»

14/02/2013
 Δεν πρέπει να φοβούνται οι Ρώσοι να επισκεφτούν ή να επενδύσουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδης.

Σαββίδης: «Μη φοβάστε την Ελλάδα…»
Τον δρόμο στους Ρώσους επενδυτές έδειξε ο Ιβάν Σαββίδης με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα και τόνισε ότι με αυτή του την κίνηση θέλησε να δείξει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε στο “themoscowtimes.com”

«Έδειξα στους Ρώσους επιχειρηματίες με την αγορά του ΠΑΟΚ ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία. Οι πιστωτές της Ελλάδας δεν θέλουν να δυναμώσει ο ρόλος της Ρωσίας. Όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο πώς θα ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ».

Στα... πιτς ο Βελλίδης, στο προσκήνιο ο Διούδης

14/02/2013
 Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Βελλίδη περιμένουν στον Άρη, με τον Διούδη να ανεβάζει ρυθμούς.

Στα... πιτς ο Βελλίδης, στο προσκήνιο ο Διούδης
Ρυθμούς ανεβάζει ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/2, 19:30).

Ο τραυματισμός του Μάρκου Βελλίδη ενδεχομένως να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια των «κίτρινων» τον 19χρονο γκολκίπερ, ο οποίος ωστόσο έχει αγωνιστεί σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος και σε ένα του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Βελλίδη, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ

14/02/2013
 Με κύριο θέμα την πρόταση φίλου της ΑΕΚ –αγνώστων λοιπόν στοιχείων- να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ με πάνω από 300.000 ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη έκτατο διοικητικό συμβούλιο.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα είναι πως ο συγκεκριμένος επενδυτής, τον οποίο γνωρίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος, είναι διατεθειμένος να βάλει άμεσα «ζεστό» χρήμα στην «Ένωση» χωρίς να έχει κάποια απαίτηση από την ΠΑΕ, πέραν της παροχής εγγυήσεων πως κάποια στιγμή θα τα πάρει πίσω.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται να δώσει ανάσα στην ομάδα σε μια περίοδο που ασφυκτιά οικονομικά.

Το αν ο συγκεκριμένος άγνωστος επενδυτής έχει την πρόθεση να συμμετάσχει και σε κάποιο μελλοντικό σχήμα (με όποιος συμπαίκτες δεχθούν να μπουν) ή όχι, είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί σε αυτήν τη φάση να απαντηθεί. Σίγουρα, όμως, το τοπίο τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο της ΑΕΚ θα γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Χάνει ΟΦΗ και ΑΕΚ ο Κανακούδης

14/02/2013
 Στα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή του ο Πέτρος Κανακούδης. Ο άσος του Πλατανιά συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στα παραπάνω παιχνίδια.

Χάνει ΟΦΗ και ΑΕΚ ο Κανακούδης
Ο τραυματισμός του Πέτρου Κανακούδη στο τελευταίο ματς του Πλατανιά κόντρα στον Άρη δεν φαίνεται πως θα στοιχίσει ιδιαίτερα στον Άγγελο Αναστασιάδη. Κι αυτό γιατί ο άσος των Κρητικών συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα έπρεπε να λείψει από δύο ματς.

Έτσι αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο να εκτίσει την ποινή του ο Κανακούδης στις δύο επόμενες αγωνιστικές που θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ εκτός έδρας και την ΑΕΚ εντός έδρας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου