ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μπαρκέρο: "Ο Μίτσελ μπορεί να είναι ένα αβαντάζ για τον Ολυμπιακό"

Μπαρκέρο: "Ο Μίτσελ μπορεί να είναι ένα αβαντάζ για τον Ολυμπιακό"

Ο Χοσέ Μπαρκέρο μίλησε για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Μίτσελ στην πειραϊκή ομάδα.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Λεβάντε αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση επί ισπανικού εδάφους, με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (12/2).

"Οποιδήποτε αποτέλεσμα χωρίς γκολ, έστω δηλαδή και το 1-0, θα είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας εντός έδρας. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και καλό θα είναι να πάμε εκεί με ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ γνωστή ομάδα λόγω της παρουσίας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εμείς θα πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και στα δύο ματς. Θα πάμε για τη νίκη όπως κάνουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, άλλωστε.

Δεν υπάρχουν και πολλά μυστικά στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τον Ολυμπιακό όπως μας ξέρει και αυτός, ωστόσο θεωρώ ότι ο Μίτσελ μπορεί να είναι ένα αβαντάζ για τον αντίπαλό μας, αφού μας ξέρει καλά και μπορεί να δώσει καλές συμβουλές στους παίκτες του για το πώς πρέπει να μας αντιμετωπίσουν", ήταν τα λόγια του Μπαρκέρο στον "NovaΣΠΟΡ FM".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου