ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Ψάχνεται» ο Μίτσελ

«Ψάχνεται» ο Μίτσελ

12/02/2013
 Έτοιμος για όλα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Λεβάντε. Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά το ευρωπαϊκό ματς των Πειραιωτών.

«Ψάχνεται» ο Μίτσελ
Σε ρυθμούς Europa League κινούνται στον Ολυμπιακό εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με την Λεβάντε στην Ισπανία.

Από χθες ο νέος προπονητής των Πειραιωτών προσάρμοσε την προπόνηση της ομάδας στις απαιτήσεις των Λεβαντίνων, αφού γνωρίζει ότι στο πρώτο ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο η τακτική – από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε στις στημένες φάσεις, την τακτική (αμυντική και επιθετική) και τα τελειώματα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σφικτή άμυνα, τις κλειστές γραμμές, την καλή μεσαία γραμμή και την επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις Λεβάντε.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μίτσελ για την προσεχή αναμέτρηση, το γεγονός ότι ο Παπάζογλου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπης θα έχει ως συνέπεια να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Μανιάτης, ενώ στα χαφ θα είναι ο Φέισα και δίπλα του θα είναι ο Μασάντο. Ωστόσο, το δίλημμα του Ισπανού αφορά την χρησιμοποίηση του Γκρέκο ή του Μοντέστο στην ενδεκάδα. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τους παίκτες.

«Ανεβασμένες» είναι οι μετοχές του Μήτρογλου, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει ως βασικός στην επίθεση των «ερυθρολεύκων» και μένει να φανεί τι θα γίνει στα άκρα, όπου υπάρχουν ο Αμπντούν και ο Βλαχοδήμος. Χθες ο Ισπανός δοκίμασε τον Τζιμπούρ στα αριστερά, τον Αμπντούν στα δεξιά και τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, ο 50χρονος τεχνικός σκέφτεται αν θα ήταν καλό να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος είναι ότι ο Μίτσελ εκτιμά ότι στην Ισπανία ίσως χρειάζεται να παίξει συντηρητικά και πιο προσεκτικά.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου