ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς Χολέμπας και Φετφατζίδη

Χωρίς Χολέμπας και Φετφατζίδη

16/02/2013
 Οι απουσίες των Χολέμπας και Φετφατζίδη, παρότι δεν έχουν κάποιον τραυματισμό, είναι οι εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη (17:15) στα Πηγάδια.

Χωρίς Χολέμπας και Φετφατζίδη
Όσο αναμενόμενη ήταν η απουσία του τραυματία Φουστέρ και των ανέτοιμων (μιας και μόλις χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης) Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς, τόση έκπληξη προκάλεσαν δύο άλλα «κοψίματα» που έκανε ο Μίτσελ μετά τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Χοσέ Χολέμπας και τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο πρώτος δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του απέναντι στη Λεβάντε, ενώ ο δεύτερος είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή (στο 75’ αντί του Μασάντο) και δεν βοήθησε να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Δεδομένης της απουσίας του Χολέμπας, πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Λυκογιάννης καθώς δεν υπάρχει άλλος κλασικός αριστεροπόδαρος μπακ.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου