ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Με τις γούρικες λευκές εμφανίσεις θα παίξει

Με τις γούρικες λευκές εμφανίσεις θα παίξει

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (14/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Λεβάντε αγωνιζόμενες λευκές εμφανίσεις, οι οποίες του είναι γούρικες στο Europa League. Πέρσι πήρα δύο "διπλά" φορώντας τες.
Την Πέμπτη (14/2) το βράδυ (20:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λεβάντε στη Βαλένθια φορώντας τις λευκές εμφανίσεις του και όχι τις κλασικές-παραδοσιακές ερυθρόλευκες.
Οι άσπρες φανέλες είναι πάντως γουρλίδικες για τους Πειραιώτες στο Europa League, καθώς την περσινή σεζόν φορώντας τες τόσο στην Ρωσία, όσο και στην Ουκρανία, πήραν δύο συνεχόμενα "διπλά" στην διοργάνωση, χάρη στα γκολ του Νταβίδ Φουστέρ, κερδίζοντας μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1).

Ο Ολυμπιακός, πέρσι, πρώτα (στους "32")είχε κερδίσει με σκορ 0-1 την Ρουμπίν στο "παγωμένο" Καζάν, ενώ στη συνέχεια (στους "16") νίκησε και την Μέταλιστ στην Ουκρανία (0-1), με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να είναι ο άνθρωπος που έβρισκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτή την φορά, βέβαια, οι Πειραιώτες δεν θα τον έχουν στην διάθεση τους, καθώς ο Νταβίδ Φουστέρ παρέμεινε στην Ελλάδα λόγω ότι είναι τραυματίας.



Στην Ρωσία με Ρουμπίν Καζάν:

Στην Ουκρανία με Μέταλιστ:




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου