ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

14/02/2013


 Το προγραμμα της 22ης αγωνιστικης και η βαθμολογια

 

Διαψεύδει για Ιμπάνιεθ ο ΠΑΟΚ

14/02/2013
 Κανένα ενδιαφέρον για τον Λουίς Ιμπάνιεθ δεν έχει δείξει ο ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθαρίζει με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook η ΠΑΕ.

Διαψεύδει για Ιμπάνιεθ ο ΠΑΟΚ
Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον «Δικέφαλο» να προσπαθεί να αποκτήσει τον Αργεντινό μπακ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάνοντας μάλιστα λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ:


«Αν ανατρέξετε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θα δείτε ένα καλό παράδειγμα για το πως κάποιος επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το όνομα του ΠΑΟΚ για προσωπικό του συμφέρον.
Με όλο τον σεβασμό στον ποδοσφαιριστή Luis Ibanez και τον σύλλογό του, εμείς ποτέ δεν συζητήσαμε καν το ενδεχόμενο να τον φέρουμε στην ομάδα μας. Ακολουθείστε τα επίσημα μέσα του ΠΑΟΚ για να διατηρείτε αξιόπιστη ενημέρωση!
PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Παίζει ο Βελλίδης με Παναθηναϊκό

14/02/2013
 «Ετοιμοπόλεμος» για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι ο Μάρκος Βελλίδης, οι εξετάσεις του οποίου στο γόνατο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Παίζει ο Βελλίδης με Παναθηναϊκό
Ευχάριστα τα νέα στον Άρη με τον Μάρκο Βελλίδη, που θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε το πρωί, ο 25χρονος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, κατ’ επέκταση δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς.

Σήμερα θα προπονηθεί συντηρητικά και από αύριο θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να είναι έτοιμος.

Πονοκέφαλος με Μπουγαϊδη!

14/02/2013
 Ξαφνικό θέμα με τον Μπουγαϊδη προέκυψε στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Λίνεν.

Πονοκέφαλος με Μπουγαϊδη!
Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός που προβληματίζει τον Έβαλντ Λίνεν. Η κατάσταση του νεαρού κεντρικού αμυντικού θα εκτιμηθεί αύριο (15/2) όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά ο Γερμανός τεχνικός ήδη πονοκεφαλιάζει γιατί θα πρέπει να βρει αντικαστάτη του στο κέντρο της άμυνας.

Μετά τις σίγουρες απουσίες των Κορδέρο (κόκκινη κάρτα στο ματς με την Κέρκυρα), Κατίδη (τιμωρημένος) και Ρίκκα (υποτροπή στον τραυματισμό του), ο Λίνεν θα πρέπει να βρει λύσεις και στο ενδεχόμενο ο Μπουγαϊδης να μην μπορεί να αγωνιστεί. Στα ευχάριστα όμως ήταν η επάνοδος του Φούντα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Λίνεν.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 16.30.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

14/02/2013
 Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα το απόγευμα τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ τίθενται από σήμερα (Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου) στις 17:00, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Στην ανακοίνωση γνωστοποιούνται οι τρόποι διάθεσης, 10, 15, 20, 30 & 100 ευρώ οι τιμές τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Από σήμερα, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 17:00, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Σάββατο 16/02, 19:30).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τo Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 146, τηλ. 210-2525784.

Από αύριο, Παρασκευή 15/02, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Το Σάββατο 16/02, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 35 : 10€
Θύρες 2, 15 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 30€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται την Πέμπτη στο Aekshop και από Παρασκευή και στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.
Π
ΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το απόγευμα του Σαββάτου, όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μια ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Η ΠΑΕ ενημερώνει ότι πλην των συμβατικών υποχρεώσεών της απέναντι σε φορείς και χορηγούς στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Ξεχρέωσε Αλ Αχλί ο Πανιώνιος

14/02/2013
 Μια παλιά «πληγή» φρόντισε να κλείσει ο Πανιώνιο. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ συγκέντρωσε το ποσό που απαιτούταν για να εξοφλήσει την Αλ Αχλί για την απόκτηση του Αχμέτ Μαγκντί από το 2005!

Ξεχρέωσε Αλ Αχλί ο Πανιώνιος
Μπορεί λίγοι να θυμούνται το πέρασμα του Αχμέτ Μαγκντί από τον Πανιώνιο από το 2005 έως το 2007 αλλα το σίγουρο είναι πως στην Νέα Σμύρνη είχε αφήσει οικονομική πληγή. Κι αυτό γιατί οι «κυανέρυθροι» πήραν τον παίκτη από την Αλ Αχλί χωρίς όμως να την εξοφλήσουν.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ συγκέντρωσαν το ποσό (138.000 ευρώ) που χρειαζόταν ούτως ώστε να «τελειώσει» το θέμα μια και καλή και να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα για παράδειγμα είτε αφαίρεση βαθμών είτε ακόμα ακόμα και υποβιβασμός!

Δεν μπήκαν τα λεφτά στην ΑΕΚ

14/02/2013
 Το έκτακτο Δ.Σ. της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε και έτσι η διευκόλυνση ύψους 300.000 ευρώ για τα ταμεία της Ένωσης δεν πραγματοποιήθηκε. Παραιτήθηκε ο Αντώνης Ηλιόπουλος από το Δ.Σ.

Δεν μπήκαν τα λεφτά στην ΑΕΚ
Τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε το έκτακτο σημερινό Δ.Σ. προκειμένου να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ οι 300.000 ευρώ εξηγεί με ανακοίνωση της η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε αφού ένα μέλος του Δ.Σ. απουσίαζε και ειδοποίησε τηλεφωνικά πως η σύγκληση είναι παράνομη. Το μέλος αυτό είναι ο Αντώνης Ηλιόπουλος ο οποίος και παραιτήθηκε από το Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Συνήλθε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, με θέμα την ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ποσού ύψους 300.000 ευρώ. Η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε, καθότι ένα μέλος του Δ.Σ. που απουσίαζε, ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι είναι παράνομη, αφού δεν είχε τηρηθεί η νόμιμη κλήση των μελών του προ 48ωρου.

Κατόπιν αυτών ο εκπρόσωπος της εταιρίας που ήταν παρών, απήλθε ενοχλημένος από την ως άνω συμπεριφορά. Ακολούθως ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Δημητρέλος συγκάλεσε νέο Δ.Σ., την ερχόμενη Δευτέρα τηρώντας τη νόμιμη διαδικασία».

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Αντώνης Ηλιόπουλος στο aek365 και γνωστοποιεί την παραίτηση του από το Δ.Σ.:

«Αυτό το Δ.Σ λειτουργεί παράνομα χωρίς καμία νομιμότητα προς την σύγκλιση του και την λήψη αποφάσεων. Μου ζήτησαν τηλεφωνικά να εγκρίνω την είσοδο χρημάτων από έναν αόρατο φερόμενο επενδυτή για τον οποίον αρνούνται να μου δώσουν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το πρόσωπο του και την προέλευση των χρημάτων. Ο ρόλος που μου ανατέθηκε είναι καθαρά ελεγκτικός και έχω ευθύνη απέναντι σε αυτούς που με διόρισαν στο Δ.Σ και στον κόσμο της ΑΕΚ. Εδώ και 10 μέρες έχω ζητήσει οικονομικά και άλλα στοιχεία τα οποία δεν έχω λάβει ακόμη. Κατάλαβα ότι σκοπός τους είναι να μην μου τα δώσουν ποτέ ενώ για άλλη μια φορά εμφανίζουν το τρικ του αόρατου επενδυτή. Δεν έχω καμία θέση σε αυτό το Δ.Σ το οποίο λειτουργεί με απόλυτη αδιαφάνεια και μην μπορώντας να επιτελέσω το έργο που ανατέθηκε παραιτούμαι».

Μένει να δούμε αν στο Δ.Σ. της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος της εταιρίας που θα έκανε τη διευκόλυνση και αποχώρησε ενοχλημένος (όπως τόνισε στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ, θα επανέλθει.

Μπήκε ο Σεϊταρίδης

14/02/2013
 Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, προπονήθηκε και είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη.

Μπήκε ο Σεϊταρίδης
Ετσι, λοιπόν, ο Φάμπρι βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται, καθώς μετά τον Βιτόλο και ο Γιούρκας θα παίξει στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, ο Κουίνσι δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Φορναρόλι και Φιγκερόα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Βελάσκες, Χουχούμης και Ταμπάκης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, τακτική και οικογενειακό διπλό.

Ακυρώθηκε το γεύμα των παικτών της ΑΕΚ

14/02/2013
 Οι εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ και η παραίτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν αυτές οι που οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές να ακυρώσουν το καθιερωμένο γεύμα.

Ακυρώθηκε το γεύμα των παικτών της ΑΕΚ
Ο Αντώνης Ηλιόπουλος είναι ο άνθρωπος που διατηρεί το εστιατόριο, στο οποίο θα πήγαιναν σήμερα για να γευματίσουν οι παίκτες της ΑΕΚ αλλά τελικά ακυρώθηκε.

Κι αυτό έγινε μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Αντώνης Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ και οι παίκτες της Ένωσης θεώρησαν σωστό να μην πάνε στο ραντεβού που είχε δοθεί για τις 15:00 το μεσημέρι.

Οι περισσότεροι μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με το γεγονός πως ο Ηλιόπουλος αρνήθηκε να δώσει την έγκριση του για να πραγματοποιηθεί η ταμειακή διευκόλυνση.

Διαβάστε την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ:

«Ενημερωθήκαμε από τους κ.κ. Δημητρέλο και Μπρουσιανό για την πρόταση και την εξέλιξη σχετικά με την ταμειακή διευκόλυνση προς την ΠΑΕ, από έναν φίλο της ΑΕΚ προκειμένου να μοιραστεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα κάποια χρήματα από αυτά που μας οφείλονται.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον εν λόγω κύριο για την προσφορά του, καθώς και τους κ.κ. Δημητρέλο και Μπρουσιανό για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να βρεθεί λύση και να βγει η ομάδα μας από το σημερινό αδιέξοδο.

Επίσης, πάρθηκε η απόφαση από σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην παρευρεθεί στο σημερινό γεύμα.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας που μας στηρίζουν ιδιαίτερα στα δύσκολα και να τους καλέσουμε για μια ακόμη φορά στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο».

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

14/02/2013
 Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων θα διευθύνει την σαββατιάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του θα είναι ο Αλέξανδρος Ποντίκης (Πρέβεζας), ο Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών) και τέταρτος διαιτητής ο Μάριος Λαμπρόπουλος.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Skoda Ξάνθης, θα το σφυρίξει ο Ανδρέας Παππάς του Συνδέσμου Αθηνών.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη θα είναι διατητής ο Δημήτρης Στυλιάρας.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί τους για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2013

Κερκυρα – Πανιωνιος (17:15 NS3)

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος Παναγιώτης (Ηλείας)

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (17:15 NS2)

Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας Αντώνης (Αθηνών), Τουμπακάρης Ιωάννης (Αθηνών)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30 NS1)

Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ποντίδης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας), Χαρίδης Κοσμάς (Γρεβενών)

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Λεβαδειακός-Ατρόμητος (15:00 NS1)

Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος (Χίου)
Βοηθοί: Φαντόπουλος Νικόλαος (Πειραιά), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας)

Skoda Ξανθη – Ολυμπιακος (17:15 NS1)

Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)
Βοηθοί: Γρεβένης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής), Γεωργαλάκος Νικόλαος (Αθηνών)

Βέροια-Αστέρας-Τρίπολης (17:15 NS2)

Διαιτητής: Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου), Μερκενίδης Κυριάκος (Μακεδονίας)

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30 NS1)

Διαιτητής: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κωσταράς Πολυχρόνης (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης Ιορδάνης (Καστοριάς)

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΟΦΗ-Πλατανιάς (19:30 NS2)

Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών), Κοντίζας Ιωάννης (Πειραιά)

Και το όνομα αυτού…

14/02/2013
 Γνωστό έγινε το όνομα του εκπροσώπου του άγνωστου επενδυτή, ο οποίος ήθελε να κάνει ταμειακή διευκόλυνση ύψους 300.000 ευρώ.

Και το όνομα αυτού…
Όπως αναφέρει το aek365.gr, το όνομα του εκπροσώπου του άγνωστου επενδυτή, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στο έκτακτο Δ.Σ. που δεν ολοκληρώθηκε, είναι Άκης Λιμουτζόγλου. Γνωστός φίλος της ΑΕΚ και στενός φίλος του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ο Λιμουτζόγλου έχει κάνει γνωστό στον Ανδρέα Δημητρέλο, με τον οποίο έχει επαφές εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, πως εκπροσωπεί έναν επενδυτή που μένει στο εξωτερικό.

Ο Άκης Λιμουτζόγλου ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κίνηση του Αντώνη Ηλιόπουλου να αρνηθεί την ταμειακή διευκόλυνση. Γκερέιρο, Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής και Ρίκκα συνομίλησαν μαζί του και εκείνος τους μετέφερε ό,τι εκπροσωπεί έναν άνθρωπο που προς το παρόν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και έχει αποφασίσει να βοηθήσει την ομάδα δίνοντας αρχικά τις 300.000 ευρώ. Τους διαβεβαίωσε όμως πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχει λυθεί το θέμα.

«Τους έδειξα πως είμαι ακόμη ζωντανός»

14/02/2013
 Έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν, είναι ο παίκτης της Ξάνθης, Σερζ Ντιέ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην βράβευσή του.

«Τους έδειξα πως είμαι ακόμη ζωντανός»
Παρά το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα λίγες ομάδες πίστευαν στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Σερζ Ντιέ, εκείνος με τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ξάνθης έχει δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θέλει να δείξει σε όλους πως είναι ακόμη… ζωντανός.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την βράβευσή του ο έμπειρος μέσος της Ξάνθης, Σερζ Ντιέ:


Για το γεγονός πως το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της προηγούμενης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα:

«Κάποιοι με ξέχασαν... Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι είμαι ζωντανός. Ευχαριστώ, λοιπόν, τον Θεό που με βοήθησε να πετύχω αυτό το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον ευχαριστώ που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο. Επίσης, ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ξάνθης που πίστεψαν πολύ σε μένα και με πήραν στην ομάδα. Ο κ. Πανόπουλος και ο κ. Παπαδημητρίου έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, όταν λίγες ομάδες με πίστευαν, κι εγώ θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη κάνοντας ό,τι μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μου στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και για το γκολ που πέτυχα. Περισσότερο, όμως, είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό το γκολ έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα μου και τη βοήθησε να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να εξακολουθεί να κυνηγάει να πετύχει το στόχο της».

Για το αν ο στόχος της Ξάνθης είναι η διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη είπε:

«Ναι, γιατί όχι; Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τέτοιου είδους εμφανίσεις στο τέλος μπορούμε να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο».


Για το επόμενο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό:


«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα. Τον σεβόμαστε, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, όπως καταφέραμε να κάνουμε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως σε εκείνα τα δύο παιχνίδια. Προσωπικά, σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνιστώ, λόγω τιμωρίας, όμως, πιστεύω στη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου και στην αξία των συμπαικτών μου».

Απόλυτη δικαίωση για Πανιώνιο

14/02/2013
 Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου επιστρέφει ο Στάθης Ρόκας, καθώς ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τον 29χρονο μέσο, που είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Απόλυτη δικαίωση για Πανιώνιο
Δεν την… πλήρωσαν την «γκάφα» στον Πανιώνιο.

Προ ημερών, ο Στάθης Ρόκας έκανε ενέσεις κορτιζόνης, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν το είχε δηλώσει, με αποτέλεσμα ο παίκτης να βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ωστόσο, την Πέμπτη και αφού είχε κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, ο Ρόκας αθωώθηκε και του επιβλήθηκε απλή παρατήρηση. Φυσικά, ούτε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ αντιμετωπίζει περαιτέρω κατηγορίες.

Έτσι, ο Ρόκας επιστρέφει άμεσα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον «Ιστορικό», αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Ρόκα Ε. (ποδοσφαιριστή), ΠΑΕ Πανιώνιος: διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 13-1-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Methylprednisolone, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA.» Απαλλάσσει την 2η εγκαλούμενη. Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή ΡΟΚΑ Ε. την ποινή της παρατήρησης.

Αιχμές σε Ηλιόπουλο

14/02/2013
 Ενημερωμένος για όλα τα θέματα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο Αντώνης Ηλιόπουλος όπως αναφέρει ο Ανδρέας Δημητρέλος με γραπτή του δήλωση.

Αιχμές σε Ηλιόπουλο
Ο πρόεδρός της Ένωσης υπογραμμίζει ότι η απουσία του ήταν αδικαιολόγητη καθώς είχε ήδη ενημερωθεί και πως σήμερα θα του δινόταν όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ που είχε ζητήσει.

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου…

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι όπως όλα τα μέλη, έτσι και ο κ. Ηλιόπουλος ενημερώθηκε για το θέμα του Δ.Σ. από την προηγούμενη ημέρα χωρίς ουδέποτε να διαμαρτυρηθεί ή να ειδοποιήσει για την μη προσέλευσή του. Αν είχε κάνει τον κόπο να προσέλθει στο Δ.Σ. θα είχε ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα.

Όσον αφορά την ενημέρωσή του σχετικά με τα οικονομικά θέματα, το αίτημά του υποβλήθηκε πριν από πέντε εργάσιμες ημέρες και ήδη είχε ενημερωθεί από το Δ.Σ. ότι σήμερα θα του δίνονταν όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.

Αντί λοιπόν να εκδίδει ανακοινώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ενότητα της ΑΕΚ αλλά και να παραπληροφορείται ο κόσμος της θα έπρεπε να σέβεται την αλήθεια. Επίσης, θα έπρεπε ως επιφανής επιχειρηματίας να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ επενδυτή και αυτού που ταμειακά διευκολύνει και μάλιστα με άτοκο δάνειο ώστε να έχει αντικείμενο και ο ελεγκτικός μηχανισμός που αυτός επικαλείται.

Λυπούμαστε που η παραίτηση του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η ΑΕΚ κάποιον ο οποίος δήλωνε ότι μοναδικός του στόχος ήταν η ενότητα και η οικονομική διαφάνειά της.

Ανδρέας Δημητρέλος»

«Γκαζώνουν» ενόψει Ολυμπιακού

14/02/2013
 Χωρίς πρόβλημα έβγαλαν το πρόγραμμα της προπόνηση της Πέμπτης (14/2) οι Κώστας Φλίσκας και Σάκης Πρίττας δείχνοντας πως είναι έτοιμοι για το επερχόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Γκαζώνουν» ενόψει Ολυμπιακού
Στα πλάνα του τεχνικού της Ξάνθης, Μαρίνου Ουζουνίδη, φαίνεται πως θα είναι για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό οι Κώστας Φλίσκας και Σάκης Πρίττας.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ωστόσο, τόσο ο Πρίττας όσο και Φλίσκας δείχνουν πως τα έχουν αφήσει πίσω τους, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης (14/2) έβγαλαν το μεγαλύτερό της μέρος δείχνοντας στον προπονητή τους πως μπορεί να τους υπολογίζει ενόψει Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ουζουνίδης έβαλε τους παίκτες του αρχικά να κάνουν προθέρμανση και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, ενώ στην συνέχεια τους έβαλε να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή της μπάλας.

Με τις μεταγραφές αριστερά

14/02/2013
 Με τους Νίκι Κάιπερ και Χοκίν Εσπάρθα στη βασική του σύνθεση θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου εναντίον του Άρη, όπως φαίνεται από τις δοκιμές του Φάμπρι στις προπονήσεις.

Με τις μεταγραφές αριστερά
Νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα ετοιμάζει ο Φάμπρι. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία της ομάδας του για το ματς με τον Άρη, δοκίμασε στα «οικογενειακά» διπλά της Τετάρτης και της Πέμπτης, τους Χοκίν Εσπάρθα και Νίκι Κάιπερ με τους βασικούς.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να… αναζωογονήσει την αριστερή του πτέρυγα αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τους Μαυρία και Κουίνσι και θέλει να δώσει ευκαιρία αλλά και να δοκιμάσει τους νεοαποκτηθέντες. Μιας και αμφότεροι πήραν λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Ξάνθη, με τον Εσπάρθα, να δείχνει καλά δείγματα γραφής. Ο Ισπανός ήταν κινητικός, είχε ένα ωραίο σουτ, δύο καλές κάθετες και μια κεφαλιά ψαράκι στο δοκάρι. Ο Κάιπερ, από την άλλη, είναι αριστερός μπακ και θα προτιμηθεί από τον Μαρίνο που αναγκαστικά έπαιζε εκεί ελλείψει άλλου.

Πιο αναλυτικά, η ενδεκάδα θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν από τους εξής: Ο Καρνέζης θα κάτσει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, ο Σεϊταρίδης θα είναι δεξί μπακ και οι Μπομσόνγκ-Πίντο τα στόπερ, με τον Κάιπερ να είναι αριστερά. Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα έχει δίπλα του έναν εκ των Σο και Ζέκα. Ο Πορτογάλος αν δεν παίξει αμυντικός μέσος, διεκδικεί θάση και στην τριάδα μπροστά, αφού οι δύο που θα ξεκινήσουν θα είναι οι Εσπάρθα και Σισοκό με τον Καζιγιάμα και τον Ζέκα να μάχονται για την άλλη. Στην κορυφή, ο Τοτσέ επιστρέφει στην θέση αφού έκτισε την τιμωρία του.

«Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο»

14/02/2013
 Τους δύο στόχους του φετινού ΠΑΟΚ οριοθέτησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αυτοί δεν είναι άλλοι από την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο»
Δύο είναι οι στόχοι του φετινού ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου του βορρά», ξεκαθάρισε πως η ομάδα καλείται να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο, καθώς και να καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο «Σάλπι» υποστήριξε πως η αγωνιστική πτώση της ομάδας του μέσα στον Ιανουάριο ήταν φυσιολογική, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την τρέχουσα ιδιοκτησιακή κατάσταση.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Το θέμα των τραυματισμών γενικότερα απασχολεί την ομάδα, δεν είσαι . γιατρός, δεν είσαι . γυμναστής, δεν έχεις να πεις κάτι εμπεριστατωμένο γι' αυτό, απλά η μοναδική μου απορία είναι σαν ποδοσφαιριστές μεταξύ σας πως το συζητάτε όλο αυτό το θέμα;
«Εντάξει, είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ετσι συμβαίνει αυτήν την περίοδο και σ' εμάς. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αποφύγει μια ομάδα, κάποιες φορές έχεις πολλούς τραυματισμούς, κάποιες λιγότερους. Το θέμα είναι ότι όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, να λειτουργούμε όσο το δυνατόν πιο σωστά ούτως ώστε να υπάρχουν λιγότεροι τραυματισμοί, όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν, ο καθένας στον τομέα του κι εμείς τη δουλειά μας».

Η νίκη επί του ΟΦΗ ήταν ο επίλογος σ' ένα δύσκολο μήνα, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ λίγο πίσω χωρίς όμως να τον βγάλει εκτός στόχων. Η ομάδα είναι δεύτερη στη βαθμολογία, συνεχίζει στο Κύπελλο . Τι ήταν αυτό που δε λειτούργησε καλά και βρεθήκατε στο κατόπι της νίκης για κάτι περισσότερο από ένα μήνα;
«Θ' απαντήσω γενικά κι όχι συγκεκριμένα για κάτι. Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο . συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία σ' όλα αυτά τα χρόνια μου δείχνει ότι, υπάρχει κάποια περίοδος κατά την οποία η ομάδα δυσκολεύεται να κερδίσει κι έχει συνεχόμενα, άσχημα αποτελέσματα. Συνέβη αυτό το διάστημα σ' εμάς, το ξεπεράσαμε με τη νίκη με τον ΟΦΗ και . συνεχίζουμε».

Ήρθαν νέα πρόσωπα στην ομάδα, πρόσωπα τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπορούσαν να βοηθήσουν λόγω τραυματισμών - όπως κι εσύ - επανακάμπτουν . γενικότερα η αίσθηση που έχεις ζώντας την ομάδα εκ των έσω κι εν όψει της συνέχειας που περιμένει σε κάνει αισιόδοξο;
«Πάντα είμαστε όλοι αισιόδοξοι, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό όσον αφορά την ομάδα και τη συνέχεια των παιχνιδιών. Έχουν έρθει κάποια παιδιά τα οποία είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πολύ καλοί χαρακτήρες, προσπαθούμε όλοι καθημερινά για το καλύτερο δυνατό και υπάρχει αρκετός δρόμος. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας, να είμαστε μέσα στο Κύπελλο, να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και φυσικά τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Είσαι εκ των αρχηγών στην ομάδα σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο, υπό την έννοια ότι υπάρχει μια νέα ιδιοκτησία η οποία καθημερινά πλέον αποδεικνύει και για το τι ήρθε και για το τι κάνει. Το βλέπεις αυτό μέσα στην ομάδα, το εισπράττεις;
«Κατά τη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής καριέρας κάθε αθλητής αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, προκλήσεις, ευκαιρίες, άσχημες στιγμές και ανάλογα με το πώς κυλάνε τα πράγματα κάνει κάποιες επιλογές. Τώρα, όσον αφορά ότι εγώ εδώ είμαι ένας από τους αρχηγούς αυτό που θέλω να κάνω είναι να εμπνέω θετικά τους συμπαίκτες μου και να βοηθάω κι εγώ από την πλευρά μου όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Όσον αφορά τη διοίκηση τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Όλοι το γνωρίζουμε, οικονομικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα του παρελθόντος κι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να είμαστε σωστοί επαγγελματίες και φυσικά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάζουμε με νίκες. Είμαστε 'δεμένοι', έχουμε καλό κλίμα και προχωράμε».

Όλοι οι μεγάλοι κι οι . παλιοί της ομάδας αγαπάτε τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν προκύψει από τα τμήματα υποδομής. Ξέρω πως έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Πέλκα που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και θέλω να σε ρωτήσω το Σάββατο βλέποντας τον 18χρονο Βασίλη Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο πως αισθάνθηκες, τί σκέφτηκες εκείνη τη στιγμή;
«Είναι κάτι πολύ όμορφο να βλέπεις μικρά παιδιά ν' αγωνίζονται. Πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη δικιά μας την ομάδα οι ευκαιρίες είναι περισσότερες για τα παιδιά κι εγώ προσωπικά, η γενιά μου αντιμετωπίσαμε μεγαλύτερες δυσκολίες γιατί δεν υπήρχαν τόσο πολλά παιδιά σε αριθμό να μπορούν να είναι σ' επαγγελματική ομάδα και πόσο μάλλον στην ομάδα του ΠΑΟΚ, από τη δικιά μου πλευρά το βλέπω πολύ θετικά, πολύ όμορφα και είναι ότι καλύτερο για μια ποδοσφαιρική ομάδα να έχει ποδοσφαιριστές από τα 'σπλάχνα' της. Κάθε παιδί που αγωνίζεται κάθε Κυριακή, προέρχεται από τα 'σπλάχνα' και είναι νεαρός, βλέποντας αυτήν την εικόνα εμένα προσωπικά με ικανοποιεί και φυσικά όλα τα παιδιά, όλοι οι έμπειροι προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο να βγάλουν αυτό που πραγματικά μπορούν γιατί είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όλοι».

Αναφορικά με τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, τι πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ, πώς πρέπει να παρουσιαστεί προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει;
«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τη φετινή χρονιά. Για ένα μεγάλο διάστημα ήταν χαμηλά στη βαθμολογία. Έχει συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα. Δε θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ αλλά περισσότερο σ' εμάς. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ΑΕΚ σαν ομάδα αλλά γενικά αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας: Να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια πως θα γίνει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι ποιοτικά είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα αλλά δεν κερδίζει τα παιχνίδια μόνον η ποιότητα. Χρειάζεται να καταθέσεις κι άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω κι εύχομαι ότι θα τα κάνουμε όλα στην πράξη σωστά και καλά, θα είμαστε σε καλή μέρα και θα φύγουμε με το τρίποντο».

Ένας σε κάθε γραμμή…

14/02/2013
 Τρία σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Σάκης Τσιώλης του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρηση με την Βέροια για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ένας σε κάθε γραμμή…
Οι Περόνε και Σανκαρέ ήταν δεδομένα εκτός, ενώ δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Βέροια και ο Ουσέρο, αφού το πρόβλημα στο γόνατό του, δείχνει να είναι σοβαρό. Έτσι, ούτε ο Ισπανός υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Βέροια για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται και ο Κουρμπέλης, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας.

Τώρα, αναφορικά με τον Ουσέρο, ο Ισπανός αντιμετωπίζει χονδροπάθεια επιγονατίδος και παρά το γεγονός πως υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και έτσι ενδεχομένως να χρειαστεί και νέα επέμβαση.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο παίκτης μπορεί να μείνει εκτός μέχρι και επτά μήνες. Αλλιώς υπάρχει και ο άλλος δρόμος, αφού μπορεί ο Ισπανός να συνεχίσει να αγωνίζεται και να κάνει προπονήσεις σε πιο χαμηλούς ρυθμούς. Στην αναμέτρηση με την Βέροια, δεν υπολογίζεται, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί αν θα χειρουργηθεί ή όχι.

Όλοι… γύρω του γυρίζουν

14/02/2013
 Σε… ρυθμούς Καρίμ Φεγκρούς κινούνται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μαροκινός τερματοφύλακας έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης της Πέμπτης, όμως η συμμετοχή του κόντρα στον Πανθρακικό θα κριθεί την Παρασκευή.

Όλοι… γύρω του γυρίζουν
Την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, θα μπορεί να υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Καρίμ Φεγκρούς.

Ο Μαροκινός γκολκίπερ το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον θώρακα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ματς με τον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική.

Βέβαια, η κατάσταση της υγείας του από τότε έχει καλυτερέψει, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις του ΠΑΣ, όμως το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου θα αποφασίσει μετά την προπόνηση της Παρασκευής (15/2) για το αν θα μπορεί να δώσει το «παρών» στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής ο Χριστόπουλος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις τακτικής.

Κάποιος μας κάνει πόλεμο…

14/02/2013
 Την άποψη πως κάποιος κάνει «πόλεμο» εκ των έσω στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Φάμπρι σε συνεργάτες του, λόγω των διογκωμένων δημοσιευμάτων που διάβασε αναφορικά με τον… καυγά της προπόνησης της Τρίτης.

Κάποιος μας κάνει πόλεμο…
Ο Φάμπρι, διαβάζοντας τα όσα γράφτηκαν στις εφημερίδες σχετικά με τα γεγονότα της προπόνησης της Τρίτης, αναρωτήθηκε πολλά και διάφορα. Όπως, το πως είναι δυνατόν να γράφονται τόσο σοβαρά πράγματα χωρίς να ισχύουν… Κι επειδή ο Ισπανός, ξέρει καλά, πως αποκλείεται οι δημοσιογράφοι να τα έβγαλαν από το μυαλό τους, κατέληξε σε ένα συμπέρασμα.

Πως υπάρχει κάποιος «κοντινός» στην ομάδα που διέρρευσε καταστάσεις οι οποίες δεν υφίστανται στους δημοσιογράφους για να κάνει πόλεμο στον Παναθηναϊκό ή στο τεχνικό τιμ. Κανείς δεν ξέρει αν έχει πάει κάπου το μυαλό του Ισπανού, αναφορικά με το αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή μέλος του συλλόγου γενικότερα που θέλει να κάνει το κακό, αλλά ο Φάμπρι είναι προβληματισμένος με το γεγονός.

Έχει τα χέρια του… λυμένα

14/02/2013
 Εκτός από τους Αράγκο Τζαμάλ και Βασίλη Μπάρκα, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Αναστόπουλος, έχει τα χέρια του… λυμένα, ενόψει Λεβαδειακού.

Έχει τα χέρια του… λυμένα
Τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έχει ξεκινήσει να καταστρώνει ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Αναστόπουλος.

Το καλό για τον «Αναστό» είναι πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τους Αράγκο Τζαμάλ και Βασίλη Μπάρκα, που δεν προπονήθηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους την Πέμπτη, δεν είδε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή του να μην μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα της ημέρας.

Τώρα, όσον αφορά στους δυο τελευταίους, ο πρώτος έτρεξε μόνος του, αφού προερχόταν από ίωση, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Με Μονιάκη στην «μάχη της Κρήτης»

14/02/2013
 Το «παρών» στο κρητικό ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά θα δώσει ο αμυντικός του ΟΦΗ, Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (14/2).

Με Μονιάκη στην «μάχη της Κρήτης»
Στα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, θα συμπεριληφθεί ο Μανώλης Μονιάκης για το επερχόμενο κρητικό ντέρμπι απέναντι στον Πλατανιά στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο 24χρονος παίκτης είχε απουσιάσει από τις προηγούμενες προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, αυτές υποχώρησαν την Πέμπτη (14/2), με αποτέλεσμα ο Μονιάκης να βγάλει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης της κυκλοφορίας της μπάλας.

Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στον προπονητή του πως μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Πλατανιά.

Δημητρέλος: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος βρίσκεται από πίσω»

14/02/2013
 Άγνοια για το όνομα του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την ταμειακή διευκόλυνση ύψους 300.000 ευρώ προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, δηλώνει στο sport-fm.gr o Ανδρέας Δημητρέλος.

Δημητρέλος: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος βρίσκεται από πίσω»
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της «Ένωσης» σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τον Βασίλη Ξενιάδη να βρίσκεται πίσω από την ταμειακή βοήθεια, δήλωσε πως εφόσον η σχετική σύμβαση που υπογραφεί είναι με όρους τόσο ευνοϊκούς για την ΠΑΕ δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sport-fm.gr:

«Εσάς αν σας δάνειζαν 300.000 ευρώ με αυτούς τους όρους θα το σκεφτόσασταν τόσο πολύ και δεν θα τα παίρνατε; Προτεραιότητα μου εδώ και καιρό είναι να τρέξω να βουλώσω τρύπες. Από τους απλήρωτους υπαλλήλους, τις βενζίνες και τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών. Κάθε ευρώ είναι απαραίτητο. Δεν υπάρχει χρόνος για συζητήσεις», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και εν συνεχεία αναφερόμενος στο όνομα του δανειστή τόνισε:

«Εγώ το μόνο που ξέρω είναι το όνομα του μεσάζοντα (Άκης Λιμοντζόγλου). Από εκεί και πέρα δεν μου έχει αποκαλύψει το ποιος είναι αυτός που βάζει τα χρήματα και αν θα εκδηλώσει και επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, γιατί εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Οπότε στην παρούσα φάση δεν μας ενδιαφέρει το ποιος βρίσκεται πίσω από την Κυπριακή Εταιρία που παρουσιάζεται και ως δανειστής».

Έπειτα από τα λεγόμενα του Ανδρέα Δημητρέλου, αξίζει να αναφέρουμε τους όρους της ταμειακής διευκόλυνσης ύψους 300.000 ευρώ που ενδέχεται να εγκριθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη νέα Γενική Συνέλευση που έχει προαναγγελθεί από την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα στα ταμεία της «Ένωσης» θα μπει άμεσα το ποσό και θα πρέπει να εξοφληθεί άτοκα μέσω του επόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου. Στην περίπτωση που ΑΕΚ δεν καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λίγκα τότε το ποσό θα εκχωρηθεί από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της πρώτης χρονιάς που θα επανέλθουν οι «κιτρινόμαυροι» στην πρώτη τη τάξει κατηγορία (όποτε κι αν γίνει αυτό). Ο μοναδικός ρητός όρος είναι πως την περίπτωση που η ΑΕΚ περάσει στα χέρια καινούργιου ιδιοκτήτη τότε το ποσό θα πρέπει να επιστραφεί στον δανειστή μέσα στον πρώτο μήνα από την ανάληψη της ΠΑΕ.

Μπαίνει το ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ!

14/02/2013
 Έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να ζητήσει από το ΣΔΟΕ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπειτα από το αίτημα που είχαν υποβάλει παλαίμαχοι και φίλαθλοι της Ένωσης στον Γ. Ιωαννίδη.

Μπαίνει το ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα a-sports.gr, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη, αποφασίστηκε να ζητηθεί από το ΣΔΟΕ να προχωρήσει σε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ΕΕΑ ζητεί από το Σώμα να απαντήσει εντός 30 ημερών.

Θυμίζουμε ότι την «είσοδο» του ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ, την είχαν ζητήσει παλαίμαχοι και φίλαθλοι της ομάδας από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη σε συγκέντρωση που είχαν πραγματοποιήσει πρόσφατα στη ΓΓΑ. Ο «ξανθός» είχε παραπέμψει το αίτημά τους στην ΕΕΑ, η οποία με τη σειρά της έλαβε την παραπάνω απόφαση.

Παράλληλα με το αίτημα προς στο ΣΔΟΕ, η ΕΕΑ έστειλε επιστολή και προς στον υφυπουργό Αθλητισμού, ότι προτίθεται και η ίδια να προβεί σε έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, εάν και εφόσον της δοθούν οι οικονομικοί πόροι ώστε να προσλάβει ορκωτούς λογιστές.

Δίχως Φωτάκη ο ΠΑΟΚ

14/02/2013
 Χωρίς τον Γιώργο Φωτάκη θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (16/2, ΟΑΚΑ).

Δίχως Φωτάκη ο ΠΑΟΚ
Ούτε την Πέμπτη κατάφερε ο Γιώργος Φωτάκης να μπει με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι ο Γιώργος Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας μέσος περιορίστηκε σε πρόγραμμα θεραπείας.

Από εκεί και πέρα ανησυχία προκάλεσε ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος δεν ακολούθησε το σημερινό (14/2) πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων σε δάκτυλο του ποδιού. Ο Ιρλανδός έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, αλλά παρόλα αυτά βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού εν όψει ΑΕΚ.

Αντιθέτως εκτός είναι οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης, Κατσικάς, οι ανέτοιμοι Γκαρσία, Βούκιτς και οι τραυματίες Γεωργιάδης, Κίτσιου, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χακόμπο, Ολίσε.

Η 20μελής αποστολή: Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Έτο, Ιτάνζ, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ, Κουμάλο.

Μοναδικό πρόβλημα η κακοκαιρία

14/02/2013
 Υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε η προπόνηση του Λεβαδειακού την Πέμπτη (14/2) κάτι που δυσκόλεψε τόσο το έργο του Γιώργου Παράσχου όσο και των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Βοιωτίας.

Μοναδικό πρόβλημα η κακοκαιρία
Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ωστόσο, τόσο το έργο του έμπειρου προπονητή όσο και των ποδοσφαιριστών του δυσκόλεψε κατά πολύ στην προπόνηση της Πέμπτης (14/2), αφού αυτή έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Κατά άλλα ο Παράσχος έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ενώ νωρίτερα ο Έλληνας προπονητής έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο, προκειμένου να τους αναλύσει τον αγώνα με τον Πανθρακικό για τα λάθη που έκαναν και τα οποία έφεραν την ήττα.

«Με τον Πανιώνιο εξαντλούμε τα περιθώρια παραμονής»

14/02/2013
 Τελευταία ελπίδα για την Κέρκυρα χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Παπακώστας.

«Με τον Πανιώνιο εξαντλούμε τα περιθώρια παραμονής»
Ο τεχνικός των Φαιάκων παραχώρησε την Πέμπτη την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί κόντρα στους «κυανέρυθρους», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εδωσε ώθησε στους παίκτες του για τη νίκη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τους τρεις βαθμούς, προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα και ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις, έχουμε μπροστά μας μια τελευταία ελπίδα. Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου, αρχής γενομένης απ’ αυτό, πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες παραμονής. Πρέπει να εμφανιστούμε τελείως διαφορετικοί απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, να μπούμε πάρα πολύ δυνατά, πάρα πολύ παθιασμένα, ώστε να συντηρήσουμε τις ελπίδες μας ως το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο πράξεις.

Δεν είναι ώρα για απολογισμούς, αλλά ενθάρρυνσης των ποδοσφαιριστών. Όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους που θα μας δώσουν, επιτέλους, την ώθηση να σκεφτούμε λίγο καλύτερα τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΥΚΤΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗ ΝΙΚΗΣ: «Δε θέλω να σκέφτομαι καθόλου απαισιόδοξα αυτή τη στιγμή, λίγες, μόνο, μέρες πριν από το παιχνίδι. Σκέφτομαι αισιόδοξα και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι για έναν “τελικό”, για ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ: «Σίγουρα, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, ένα πιο επιθετικογενές σχήμα. Κλείνω μια εβδομάδα στην ομάδα, άλλωστε, κι έχω περισσότερες πληροφορίες και γνώση για το έμψυχο δυναμικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πάντως, στα αποδυτήρια είναι αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για το ματς. Χωρίς λόγια, μόνο με πράξεις και να το δείξουν το Σάββατο».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: «Αυτό είπαμε με τους παίκτες. Δεν μιλάμε πολύ, περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι του Σαββάτου, να τα δώσουμε όλα, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Και πιστεύω, με τη βοήθεια του κόσμου, να σημειώσουμε μια μεγάλη νίκη, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει».

Ο Νίκος Κρητικός έκανε λόγο για μονόδρομο. «Είναι ένας "τελικός" για μας. Μιλήσαμε όλα τα παιδιά και το θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να δούμε κάπως διαφορετικά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος, στη συγκέντρωση, στη δύναμη που θα βγάλουν όλα τα παιδιά για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Τέλος, αναφορικά με τη δική του πρώτη φετινή παρουσία, είπε «ευχαριστώ» τόσο στο προηγούμενο, όσο και στο νυν τεχνικό σχήμα, για την ευκαιρία που του έδωσε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να παίξω κάποια παιχνίδια στη Super League. Κι ευχαριστώ πολύ τον κ. Άκη Μάντζιο, που μου έδωσε την ευκαιρία να φανώ, όπως και τον κ. Παπακώστα, που συνεχίζει να μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

Προβλημάτων συνέχεια…

14/02/2013
 Με προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Βέροιας, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Προβλημάτων συνέχεια…
Ο Δημήτρης Καλαϊτζιδης συμπεριέλαβε εκπαιδευτικό δίτερμα στο πρόγραμμα της ημέρας.

Για προληπτικούς λόγους δεν γυμνάστηκαν κανονικά οι Ορέστες, Σνάουτσνερ και Κόστλι, αλλά υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Αντίθετα, εκτός θα μείνουν Γεωργέας και Καλί, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μπαργκάν.

Την πρώτη τους προπόνηση με τη φόρμα της "βασίλισσας του Βορρά" πραγματοποίησαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, οι Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και Φραντς Μπερτίν.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 στο Ταγαροχώρι.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΦΗ

14/02/2013
 Την ευκαιρία να μιλήσουν για διάφορα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας στην συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/2).

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΦΗ
Με διευρυμένη σύνθεση έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/2) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ με τα μέλη του να αποφασίζουν να γίνει άνοιγμα γραφείων της ΠΑΕ στις Μοίρες, προκειμένου να προσεγγιστούν οι αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Εκεί όποιες ενέργειες γίνουν θα γίνουν υπό το βλέμμα του νέου μέλους του Δ.Σ, Γιάννη Φασομυτάκη.

Παράλληλα, συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΗ, όπως είναι οι Μανουσάκης και Τουγλής, η οποία θα προχωρήσει σε οριστική έγγραφη συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για τις οφειλές που υπάρχουν προς αυτόν.

Επίσης, το «παρών» στην μπουτίκ της ομάδας έδωσαν οι Αλέξης Περογαμβράκης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Θανάσης Παπάζογλου, οι οποίοι χάρισαν πολλά αυτόγραφά σε μικρούς και μεγάλους οπαδούς της ομάδας.

«Ήμασταν σίγουροι για την δικαίωση»

14/02/2013
 Σίγουροι ήταν οι άνθρωποι του Πανιωνίου για την θετική κατάληξη της υπόθεσης του Στάθη Ρόκα, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Βαγγέλης Σουφλέρης.

«Ήμασταν σίγουροι για την δικαίωση»
Ο Στάθης Ρόκας δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, σχετικά με την υπόθεση ντόπινγκ, όπου είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Με προσωπική του δήλωση, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης ξεκαθάρισε πως άπαντες στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο ήταν σίγουροι για την θετική κατάληξη της υπόθεσης, δεδομένου και του ήθους, τόσο του 29χρονου μέσου, όσο και του γιατρού της ομάδας, Χρήστου Δάρα.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουρη για την δικαίωση, τόσο τη δική της και του ιατρικού της επιτελείου, όσο και του ποδοσφαιριστή μας Στάθη Ρόκα. Το ήθος του άλλωστε είναι γνωστό στο πανελλήνιο, όπως γνωστή είναι και η πορεία, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του επικεφαλής του ιατρικού μας επιτελείου, γιατρού Χρήστου Δάρα, στοιχεία που τον κατατάσσουν ως κορυφαίο στο είδος του».

Με τα γνωστά προβλήματα…

14/02/2013
 Κορυφώνεται η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με τα γνωστά προβλήματα…
Ο Άγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της Πέμπτης γυμναστήριο και τρέξιμο στα Περιβόλια. Στη διάρκεια της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές δεν χρησιμοποίησαν καθόλου μπάλα, κάτι που θα γίνει στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στο ίδιο γήπεδο.

Ο τραυματίας Μπέλιτς δεν προλαβαίνει το ματς της Δευτέρας και θα προσπαθήσει να προλάβει αυτό της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Κανακούδης είναι τιμωρημένος για τα ματς με ΟΦΗ και "Ενωση", ενώ ο Τέτε είναι τιμωρημένος και για το παιχνίδι με τους συμπολίτες.

Το "παρών" έδωσε ο Αργυρόπουλος, ύστερα από καιρό απουσίας.

«Θέλει μόνο να βοηθήσει την ΑΕΚ»

15/02/2013
 Διευκρινιστική δήλωση για τις προθέσεις του επιχειρηματία που εκπροσωπεί και εξέφρασε την πρόθεση να διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ με 300.000 ευρώ έκανε ο Άκης Λιμοντζόγλου.

«Θέλει μόνο να βοηθήσει την ΑΕΚ»
Ξεκάθαρη θέση για τα κίνητρα του άγνωστου επιχειρηματία που θέλει να κάνει ταμειακή διευκόλυνση στην ΑΕΚ πήρε ο άνθρωπος που τον εκπροσώπησε στο Δ.Σ. της Πέμπτης.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Άκης Λιμοντζόγλου τόνισε ότι μόνη πρόθεση του πελάτη του είναι να βοηθήσει ανιδιοτελώς την ΠΑΕ, δανείζοντάς της άτοκα 300.000 ευρώ.

Κι αφού ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στην ΑΜΚ -με οποιαδήποτε τιμή μετοχής- και αναρωτήθηκε «γιατί μια παράκληση για ανωνυμία θεωρήθηκε τόσο ύποπτη», τόνισε ότι τα σενάρια που αναπτύσσονται μπορούν να κάνουν έναν επιχειρηματία που απλά θέλει να βοηθήσει να φύγει «σαν κυνηγημένος»


Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Λιμοντζόγλου

«Μετά από σημερινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα μου έχω να δηλώσω τα εξής: Εκπροσώπησα σήμερα στο ΔΣ επιχειρηματία ο οποίος ήθελε να δώσει ένα χέρι βοήθειας με μία ταμειακή διευκολύνει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αποφάσισε ανιδιοτελώς να δανείσει ΑΤΟΚΑ (όπως κανένα δάνειο δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ) την εταιρεία, και χωρίς να ξέρει πότε ακριβώς θα πάρει πίσω τα χρήματα του αφού αναφέρεται ρητά σε άρθρο της σύμβασης που ήταν να υπογράψουμε σήμερα το πρωί , πως αν η ΑΕΚ πέσει στην Football League τα χρήματα θα επιστραφούν όταν η ομάδα μας ξαναγυρίσει στην Super League.

Το μόνο που ζητήθηκε από εμένα και ήταν η παράκληση του, ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του αφού δεν θέλει να κάνει διαφήμιση ούτε να αντλήσει δημοσιότητα όπως άλλοι ούτε να εμπλακεί, αλλά μόνο να παράσχει βοήθεια στην ΑΕΚ που τόσο το έχει ανάγκη.

Αποκλειστικό μέλημα μας παρέμενε και παραμένει να βοηθήσουμε την ΑΕΚ χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος (μάλλον χάσιμο αρχίζει να θεωρείται η εμπλοκή μας και ειδικότερα για μένα) να ξεπεράσει έστω και προσωρινά την ασφυξία που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη ρευστότητας.

Αν μερικοί δημοσιογράφοι ψάχνουν παραμύθια με δράκους, δολοπλοκίες και υποψήφιους επενδυτές μάλλον ψάχνουν τσάμπα, διότι ΔΕΝ EINAI στις προθέσεις του συγκεκριμένου επιχειρηματία να εμπλακεί στην ΑΜΚ είτε με 1,09€ είτε με 0,33€ ούτε και με 0,13€ όπως φοβούνται και κόπτονται κάποιοι δημοσιογράφοι.

Περιμένουμε και εμείς ως φίλαθλοι της ΑΕΚ τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν από τις διαπραγματεύσεις των Αντρέα Δημητρέλου και Κώστα Παπαδημητρίου με τους διάφορους εμπλεκόμενους (Βιντιάδη, παλαιούς μετόχους)

Σας πληροφορώ επίσης πως η επικοινωνία μου με τους αρχηγούς δεν έγινε με πρωτοβουλία μου, (άλλωστε δεν έχω κανέναν ουσιαστικό ρόλο στην ΑΕΚ) αλλά μετά από πρωτοβουλία των παικτών όπου και τους τόνισα πως η πρόταση αυτή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να υφίσταται και την Δευτέρα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Είχα τονίσει σε όλους πως δεν επιθυμώ δημοσιοποίηση του ονόματος μου διότι η ανιδιοτέλεια προϋποθέτει και ανωνυμία.

Παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες μία επίθεση χωρίς λόγο και ένα κυνήγι ποιος θα ανακαλύψει τον επιχειρηματία πού για την συγκεκριμένη σύμβαση όλα ανεξαιρέτως είναι υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ!!!!!

Απορώ γιατί μία παράκληση για ανωνυμία έχει γίνει τόσο «ύποπτη» από συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Μήπως μάθαμε το όνομα του φιλάθλου που δάνεισε την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Ανάκογλου;

Μάθαμε την ιστορία ανώνυμα που μας έκανε να δακρύσουμε και να συνειδητοποιήσουμε πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ!!!

Αν τους ενοχλεί τόσο που κάποιος θέλει να δανείσει καθόλα νόμιμα και προπάντων ΑΤΟΚΑ χωρίς κανένα κέρδος την αγαπημένη του ομάδα και θέλει να παραμείνει ανώνυμος, δεν θα αργήσει η ώρα που ο συγκεκριμένος κύριος θα αποσύρει την διευκόλυνση που θέλει να παρέχει και θα φύγει και αυτός κυνηγημένος όπως και κάποιοι άλλοι πρώην μέτοχοι εξαίρετου ήθους πού θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα από τα άτοκα 300,000€ και αποχώρησαν από την ΑΕΚ τρέχοντας»
.

«Ντόπες» Νεστορίδη στην ΑΕΚ

15/02/2013
 Στο πλευρό της ΑΕΚ -κυριολεκτικά και όχι μόνο μεταφορικά- θα βρεθεί και πάλι την Παρασκευή ο Κώστας Νεστορίδης.

«Ντόπες» Νεστορίδη στην ΑΕΚ
Τι κι αν βαδίζει στα 83 του χρόνια. Ο Κώστας Νεστορίδης συνεχίζει ν’ αγωνίζεται όπως μπορεί για την ΑΕΚ.

Όπως ακριβώς είχε κάνει πριν η «Ένωση» ξεκινήσει την αντεπίθεσή της στη Σούπερ Λίγκα (παραμονές του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη) ο θρυλικός «Νέστορας» θα βρεθεί την Παρασκευή στα Σπάτα.

Εκεί θα συναντήσει τους παίκτες της ομάδας, θα συνομιλήσει μαζί τους και μετά τον καταιγισμό γεγονότων που απείλησαν να αποσπάσουν την προσοχή τους από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τους τονώσει κι ο ίδιος την ψυχολογία για το ντέρμπι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Είδαν το χρώμα του χρήματος στον ΠΑΟ

15/02/2013
 Το χρώμα του χρήματος είδαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και κάποιοι άλλοι χαμηλόμισθοι. Παίρνει δάνειο και πληρώνει φόρους ο Αλαφούζος.

Είδαν το χρώμα του χρήματος στον ΠΑΟ
Χρήματα στους λογαριασμούς τους είδαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, οι παραπάνω μαζί με τους χαμηλόμισθους πήραν ορισμένα λεφτά από τα οφειλόμενα όπως και κάποιοι από τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι Σισοκό και Σο, οι οποίοι είχαν συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο πρόσφατα, φαίνεται να έχουν πληρωθεί ενώ ένα μικρό ποσό πρέπει να έχουν πάρει και οι Βιτόλο και Ζέκα. Επίσης, πρέπει να εξαργύρωσε και μία επιταγή ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, του οποίου είχαν καθυστερήσει ορισμένα χρήματα.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να δοθούν κι άλλα χρήματα στους παίκτες και να δοθεί όλη η δόση των συμβολαίων τους. Αυτά τα χρήματα πιθανότατα να προέρχονται από κάποιο δάνειο που εξασφάλισε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για νέους διακανονισμούς, που αφορούν δόσεις συμβολαίων που έληξαν τους περασμένους μήνες.

Το μυαλό τους στο γήπεδο!

15/02/2013
 Στο… περιθώριο των ταμειακών διευκολύνσεων, των παραιτήσεων και όλου του θεάτρου του παραλόγου, η ΑΕΚ έχει και ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να παίξει!

Το μυαλό τους στο γήπεδο!
Πάνω που το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ άρχιζε να «στρώνει», έρχονται αυτές οι τραγελαφικές καταστάσεις να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές και να τους αποπροσανατολίσουν από τον στόχο τους. Η ταμειακή διευκόλυνση μέσω άγνωστου επενδυτή δεν έγινε και πλέον έχει μετατεθεί για την Δευτέρα (18/2). Ο Αντώνης Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από το Δ.Σ. αφήνοντας αιχμές στις οποίες απάντησες ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Αυτή είναι λίγο-πολύ η ιστορία ενός ακόμα θεάτρου του παραλόγου που παίζεται στα διοικητικά της ΑΕΚ, παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ξανακλείσουν τα αυτιά τους και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους έστω κι αν αυτό γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η Ένωση έχει χτίσει ένα σερί πέντε αγώνων που διατηρεί το αήττητο (4 νίκες, 1 ήττα), έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και έχει ξαναζεστάνει τον κόσμο της που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ στο αυριανό ντέρμπι.

Στόχος η αυτοσυντήρηση

15/02/2013 
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει 25 εκατομμύρια μέχρι τώρα αλλά κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να συμβαίνει κάθε χρόνο. Έτσι, απώτερος στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει οικονομικά αυτάρκης…

Στόχος η αυτοσυντήρηση
Τα συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι τώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούν ένα… τεράστιο ποσό για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος όμως του ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να καταστήσει οικονομικά αυτάρκη την ΠΑΕ.

Ποια είναι τα δεδομένα;
Με τα 25 εκατομμύρια ο Σαββίδης καλύπτει το σύνολο της απαιτούμενης αύξησης κεφαλαίου, σβήνει την αρνητική θέση της εταιρείας, η οποία μπορεί βάσιμα να στοχεύει σε αναπτυξιακή πορεία. Εδώ πρέπει να τονιστεί -εκ νέου- ότι αν ο Σαββίδης πάρει το «Ο.Κ.» για να πληρώσει 11 εκατομμύρια ευρώ όσον αφορά τα χρέη προς το Δημόσιο, τότε αυτό το ποσό θα εισρεύσει επιπροσθέτως από τον ίδιο και δεν θα χρησιμοποιηθούν κεφάλαια από τα υπάρχοντα.

Μέχρι τώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει περίπου δύο-δυόμισι εκατομμύρια μηνιαία έξοδα και αυτά προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από οφειλές και ρυθμίσεις του παρελθόντος. Πολλά από αυτά καλύπτονται, τα έξοδα όμως δεν θα μειωθούν, μια και ήδη αυξάνεται το μπάτζετ της ομάδας. Θυμίζουμε ότι μόνο για το πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου ξοδεύτηκαν δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθούν οι έξι διεθνείς παίκτες.

Αφού λοιπόν δεν μειώνονται τα έξοδα, πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα της ΠΑΕ και επ' αυτού ξεκινούν οι πρώτες κινήσεις που αφορούν και το μάρκετινγκ. Μέσα σε διάστημα δύο ετών ο Σαββίδη προσδοκά και στα πρώτα μεγάλα έσοδα, τα οποία θα προέλθουν είτε από χορηγίες (τύπου «Γκάζπρομ») είτε από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και αργότερα (σε 2-3-4 χρόνια) από ένα καινούριο γήπεδο.

Παίζει ο Τάτος με Παναθηναϊκό

15/02/2013
 Έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά στο κρίσιμο παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι ο Ανδρέας Τάτος.

Παίζει ο Τάτος με Παναθηναϊκό
Θα προλάβει-δεν θα προλάβει ήταν το ερώτημα όλων των ανθρώπων του Άρη για το αν ο Ανδρέας Τάτος θα έπαιζε στο σημαντικό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τελικά και προς ανακούφιση όλων, ο 24χρονος μέσος έκανε την τελευταία του αποθεραπεία χθες και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, ο Τάτος θα είναι 100% έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι καθώς ξεπέρασε το οίδημα στον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπωρούσε.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου