ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ένα ακόμη ντέρμπι στο κλειστό του Ρέντη

Ένα ακόμη ντέρμπι στο κλειστό του Ρέντη

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Παρασκευή (20:00) ο Ολυμπιακός. "Εχουμε εντοπίσει τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών και έχουμε δουλέψει πολύ ώστε να τα διορθώσουμε", σχολίασε ο Σμαραγδής.
Στο πλαίσιο της 18 αγωνιστικής της VolleyleagueΟΠΑΠ οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ακριτικής ομάδας,  η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη που τους έκοψε βαθμό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου,  στο οποίο η ομάδα μας είχε επικρατήσει στο τάι μπρέικ.
Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη έχει ούτως ή άλλως τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι με δεδομένο ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παμβοχαϊκό.

"Το γεγονός ότι παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο καταδεικνύει και τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης» τονίζει χαρακτηριστικά ο Νίκος Σμαραγδής και προσθέτει: "Ο Εθνικός, με τη γενικότερη πορεία του στο πρωτάθλημα, έχει αποδείξει πως διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος αντίπαλος που κατάφερε να μας κόψει βαθμό. Μετά από μία σειρά αγώνων που νικήσαμε δύσκολα,  θέλουμε να ξεπεράσουμε το άγχος του τάι μπρέικ και να επιστρέψουμε στις «καθαρές» νίκες.

Εχουμε εντοπίσει τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών  και έχουμε δουλέψει πολύ ώστε να τα διορθώσουμε. Ελπίζω ότι θα παρουσιάσουμε το γνωστό καλό αγωνιστικό μας προφίλ και θα πετύχουμε το στόχο μας, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει και του νοκ άουτ παιχνιδιού του κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στον Αρη".

Ο διεθνής κεντρικός της ομάδας μας στάθηκε και στον παράγοντα έδρα: «Τώρα που η ομάδα προσπαθεί να ξεπεράσει την αγωνιστική κάμψη είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας. Πιστεύουμε ότι θα έρθουν στο κλειστό και θα αποτελέσουν τον έξτρα συμπαίκτη μας".

*Εισιτήρια (5 και 10 ευρώ) θα διατίθενται πριν από την έναρξη του αγώνα από τη θύρα εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

*Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.



**Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13

(Πρόγραμμα - 18η αγωνιστική)

Παρασκευή 15/2/2013

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00 (Novasports): Ηρακλής - ΑΟ Κηφισιάς (Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Λαδάς, Επόπτες: Παπαδόπουλος Αρ., Κύρκος, Γραμματεία: Λάμπρου)

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 20.00 (Novasports): Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Τρύπας, Τοψιδέλης, Γραμματεία: Νιζάμη)

Σάββατο 16/2/2013

Γυμναστήριο ΠΑΟΚ 18.00: ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου (Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Σιμίδης, Παρατηρητής: Επόπτες: Δημητρίου, Πεχλίδης, Γραμματεία: Κυριακίδου)

Γυμναστήριο Μίλωνα 18.00 Μίλωνας - Φοίνικας Σύρου (Διαιτητές: Ονόπας, Ράπτης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Χλωρός, Βλάχος Γ. Μαυρικϊδου)

Γυμναστήριο Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - Άρης Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Καλαντζής, Σακελλάρης, Γραμματεία: Σάλτα

Γυμναστήριο Βόχας 19.00 Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός (Διαιτητές: Κουτσούλας, Καραμπέτσος, Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Γεράνιος, Κτενά)

www.redplanet.gr/


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου