ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μποροβήλος: "Ο στόχος είναι να βρίσκονται 14-15.000 στο ΟΑΚΑ"

Μποροβήλος: "Ο στόχος είναι να βρίσκονται 14-15.000 στο ΟΑΚΑ"

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε ότι στόχος του συλλόγου της Αρκαδίας είναι να βρεθούν 14-15.000 φίλαθλοι της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το προσεχές Σάββατο (11/5, 20:30), στο ΟΑΚΑ.
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρίπολης, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, τόνισε ότι η Δήμος Τρίπολης θα συμβάλλει στην μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας, ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος επισήμανε ότι στόχος είναι να βρεθούν 15.000 φίλαθλοι του Αστέρα στο ΟΑΚΑ.
O Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μποροβήλο για την παρουσία του στο Δημαρχείο της Τρίπολης. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και πιστεύω ότι έχουμε όλο το χρόνο για να σχεδιάσουμε το πώς θα μπορέσουμε, η Τρίπολη, η Πελοπόννησος, να έχουν την καλύτερη δυνατή και την πολυπληθέστερη παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Νομίζω πώς είναι το σημαντικότερο αθλητικό επίτευγμα σε επίπεδο Πελοποννήσου και ελπίζουμε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή να έρθει το Κύπελλο στην Τρίπολη.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συμβάλλει στην μετακίνηση των φιλάθλων από όλο το Δήμο προς την Αθήνα, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων με απόφασή της, θα συμβάλει και αυτή στην κινητοποίηση και μετακίνηση των φιλάθλων από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από 'κει και πέρα, είμαστε έτοιμοι και προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας που ζουν στην Αττική κυρίως, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να ενημερωθούν που διατίθενται τα εισιτήρια και να τα προμηθευτούν εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία για να είναι μαζί μας το Σάββατο στον τελικό".

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε με τη σειρά του: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, γιατί πραγματικά συμμετέχει και βοηθάει αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να πω στον κόσμο, ότι εξίσου σημαντικό με το αποτέλεσμα του αγώνα και το στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι η μεγάλη και καλή παρουσία των Αρκάδων, των Πελοποννησίων, σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

Πιστεύω πώς η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι αυτή που πρέπει, θα ξυπνήσει το Αρκαδικό στοιχείο, θα ξυπνήσει ο Μοριάς και πραγματικά στις 11 Μαΐου θα έχουμε μία καλή και μεγάλη εκπροσώπηση, έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα και να φέρει το Κύπελλο στην Τρίπολη".

Όσον αφορά για τη διάθεση των εισιτηρίων που ξεκίνησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε: "Σίγουρα δείχνει ενδιαφέρον ο φίλαθλος και θέλω να τους ευχαριστήσω για την κινητοποίηση αυτή. Το στοίχημα είναι μεγάλο. Δεν μιλάμε για την μέχρι σήμερα παρουσία του κόσμου που ήταν 4-6.000, αλλά ο στόχος είναι πολύ παραπάνω. Ο στόχος είναι να βρίσκονται 14-15.000 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Είναι δύσκολος στόχος, αλλά πιστεύω πώς μπορεί να επιτευχθεί. Αν συνεργαστούμε όλοι και δείξουμε πώς στα δύσκολα είμαστε μαζί, νομίζω πώς ο Αστέρας θα έχει ένα βροντερό "παρών" και φιλάθλους που θα δώσουν φτερά για να φέρουμε το κύπελλο στην Τρίπολη".

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε και στο αν θέλει να έρθει κόσμος στο ΟΑΚΑ από γειτονικούς νομούς και πόλεις, τι πρέπει να γίνει: "Ξέρουμε πώς υπάρχει Αρκαδικό στοιχείο στους όμορους νομούς. Για αυτό το λόγο θα υπάρχει συνεργασία με τις γειτονικές ΕΠΣ, να υπάρχουν και εκεί εισιτήρια. Αν ικανός αριθμός φιλάθλων από αυτές τις πόλεις θέλει να συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή, είμαστε αποφασισμένοι να χορηγήσουμε την μετακίνηση και από αυτές τις πόλεις.

Αρκεί να γίνει ένας συντονισμός και να έρθουν σε επικοινωνία με τις τοπικές ΕΠΣ και αυτές με τη σειρά τους να επικοινωνήσουν με την ομάδα μας, για να υπάρξουν εισιτήρια και καλός συντονισμός για να υπάρξει μετακίνηση και από αυτές τις πόλεις".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου