ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δύσκολα θα προλάβει τον τελικό ο Αβραάμ

 Δύσκολα θα προλάβει τον τελικό ο Αβραάμ

Δύσκολα θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου ο Αβραάμ, καθώς έμεινε εκτός και από την προπόνηση της Τρίτης (7/5), καθώς ταλαιπωρείται με διάστρεμμα. Για την θέση του προορίζεται ο Κοντρέρας. 

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, στην κατοχή, στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στα καλύτερα τελειώματα φάσεων, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την Τρίτη του Πάσχα, την προετοιμασία τους για τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5) το βράδυ (20:30).
Οι "ερυθρόλευκοι" στο Ρέντη, δίχως την παρουσία του κόουτς Μίτσελ που παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά υπό τις οδηγίες των Βίκτορ και Νικοπολίδη, έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν πολύ τη στρατηγική τους στο παιχνίδι, σε χώρο σχεδόν ίσο με το μισό γήπεδο και άρα, πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ συμπαικτών και «αντιπάλων».

Εκτός προπόνησης έμεινε για ακόμη μία μέρα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία και αερόβιο, ατομικό πρόγραμμα. Ο 29χρονος στόπερ ταλαιπωρείται με διάστρεμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον τελικό είναι ελάχιστες. Για αντικαταστάτης του προορίζεται ο Πάμπλο Κοντρέρας.  Η προπόνηση της Τετάρτης (8/5) είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου