ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Παρέμεινε ο Γιορντάνοφ με παρέμβαση Μαρινάκη!

Παρέμεινε ο Γιορντάνοφ με παρέμβαση Μαρινάκη!

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ θα συνεχίσει να "καρφώνει" με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Καθοριστική η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μετά την παραμονή του Δημήτρη Καζάζη στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατάφερε να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να κατακτάει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ Ελλάδας, προχωρώντας σε ένα μοναδικό τρεμπλ.
Ο Βούλγαρος διαγώνιος και ηγέτης της ομάδας απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για μία ακόμα σεζόν. Δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση, καθώς ο 30άχρονος (12/3/1983) παίκτης είχε το ακριβότερο συμβόλαιο στην ομάδα, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου πλήρωνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας είχε καθοριστική συμβολή στην παραμονή του "Μπόμπι". Σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, άναψε το πράσινο φως για να διατηρηθεί ο σπουδαίος σκόρερ στο ερυθρόλευκο έμψυχο δυναμικό.

Η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν καταλυτική, καθώς διεμήνυσε στον Μιχάλη Κουντούρη πως θα βοηθήσει και ενόψει της νέας σεζόν στην κάλυψη του συμβολαίου του Γιορντάνοφ. "Μιχάλη, προχώρα. Κάντε ό,τι πρέπει για να παραμείνει", ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται πάντα δίπλα στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Μία μεγάλη οικογένεια, μία γροθιά...


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου