ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


07/05/2013


Σχήμα… Μελισσανίδη

06/05/2013
 Με ψηφοδέλτιο ανθρώπων της εμπιστοσύνης του θα διεκδικήσει τον έλεγχο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μέσω αυτής της προσπάθειας αναγέννησης της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σχήμα… Μελισσανίδη
Μπορεί να φαίνεται πως έχει ρίξει όλο το βάρος στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά και σε κινήσεις για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας. Με την πτώχευση της ΠΑΕ και την… επανεκκίνηση που θα επιχειρηθεί από την τρίτη κατηγορία να φαντάζει το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο ρόλος της Ερασιτεχνικής θα είναι πρωταγωνιστικός, καθώς θα ορίσει τις εξελίξεις.

Ο «τίγρης» δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την προεδρία, όπως είχε συμβεί το 2005, αλλά θέλει να έχει εκεί άτομα της εμπιστοσύνης του, που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά του, για την ομάδα και το γήπεδο. Ήδη έχει κάνει τις κατάλληλες επαφές και αναμένεται να στηρίξει το ψηφοδέλτιο που θα έχει επικεφαλής τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου, που είχαν σημαντική προσφορά στο τμήμα μπάσκετ.

Το ψηφοδέλτιο αυτό όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι το μοναδικό στις εκλογές που θα γίνουν στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου. Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να έρθει σε επαφή και με τις «αντίπαλες» παρατάξεις, καθώς δεν επιθυμεί επ ουδενί να υπάρξει… διχασμός και στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Και ασφαλώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αδιαφορεί για τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΚ. Υπάρχουν σχέδια για κατασκευή κλειστού γηπέδου όχι στο χώρο του παλιού «Γεώργιος Μόσχας» αλλά και πάλι εντός Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι επαφές για το γήπεδο θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ εκκρεμούν οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ, όπου οι μέτοχοι θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ με κυριότερη την κατηγορία που θα αγωνίζεται: αν δηλαδή θα παίξει στη Football League όπως προβλέπεται αγωνιστικά αλλά κουβαλώντας όλα τα χρέη που είχε μέχρι τώρα και την καθιστούν μη βιώσιμη ή στην τρίτη κατηγορία δίχως χρέη.

Υποχρέωση. Όχι… αγγαρεία

06/05/2013
 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις και κορυφώνεται η προετοιμασία για το μπαράζ της Πέμπτης με τη Skoda Ξάνθη. Καθήκον η νίκη και όχι… αγγαρεία.

Υποχρέωση. Όχι… αγγαρεία
Ασφαλώς δεν είναι τιμητικό για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του να ελπίζει σε μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει ένα εισιτήριο για το Europa League. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα να παίξει στην Ευρώπη, έστω και από το «παράθυρο», η ιστορία του επιβάλλει να εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν.

Για το λόγο αυτό το μπαράζ της ερχόμενης Πέμπτης με τη Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (πρέπει να) αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα. Ο Γιάννης Βονόρτας προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες του τονίζοντάς τους πως δεν πρόκειται για αγγαρεία αλλά για υποχρέωση της ομάδας να πάρει τη νίκη και στη συνέχεια να περιμένει τον Ιούνιο και τις αδειοδοτήσεις μήπως και πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (18 και 25 Ιουλίου οι αγώνες).

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν. Πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Βιτόλο και Σπυρόπουλου, αλλά και του τραυματία Μαυρία, ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Φιγκερόα και Σισοκό. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ ο δεύτερος από διάταση στον ώμο. Παράλληλα θα φανεί και η κατάσταση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δεν είχε κατορθώσει να προπονηθεί κανονικά την περασμένη εβδομάδα.

Επιστροφή με το βλέμμα στα πλέι οφ

06/05/2013
 Μιάμιση εβδομάδα μέχρι την έναρξη της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έχουν στον ΠΑΟΚ για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο.

Επιστροφή με το βλέμμα στα πλέι οφ
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στη διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού των Θεσσαλονικέων τέθηκαν την Παρασκευή ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς και ο Κώστας Σταφυλίδης, οι οποίοι προσφέρουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο περισσότερες επιλογές εν όψει της διαδικασίας των πλέο οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σέρβος θα δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του «Δικεφάλου του Βόρρα».

Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ θα μοιραστεί με τον Λίνο το αριστερό άκρο της άμυνας και οι αγώνες κατάταξης θα είναι οι τελευταίοι του με την ασπρόμαυρη φανέλα – αφού το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί κανονικά στο ρόστερ της Λεβερκούζεν.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Κατσικάς ενδέχεται το επόμενο διάστημα να μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφού η θλάση που είχε υποστεί ο παίκτης έχουν επουλωθεί πλήρως.

Την Παρασκευή οι Κωνσταντινίδης και Σίλντενφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όμως από σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 15 Μαΐου και απομένει περισσότερο από μία εβδομάδα να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι στην έδρα του Ατρομήτου.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που έχουν αποκτήσει με τους τέσσερις βαθμούς που έχουν αποκομίσει ως «προίκα» από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Κάνει… επενδύσεις

06/05/2013
 Μπορεί να ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, όμως ο Αστέρας Τρίπολης… φροντίζει και για το μέλλον του.

Κάνει… επενδύσεις
Ο τελικός… τελικός, αλλά και οι επενδύσεις… επενδύσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, αλλά σκέφτεται και το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρκάδες προχώρησαν στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Πρόκειται για έναν 16χρονο αμυντικό μέσο από την Λαμία.

Οκτώ παίκτες πρώτης γραμμής!

06/05/2013
 Οι δύο σκάουτερ με τους οποίους συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ έχουν κάνει την εισήγησή τους… Σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να αποκτηθούν οκτώ παίκτες πρώτης γραμμής!

Οκτώ παίκτες πρώτης γραμμής!
Ταυτόχρονα με την έρευνα για τον νέο προπονητή στον ΠΑΟΚ προχωρούν τον σχεδιασμό που έχουν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αρωγοί σε αυτό είναι και δύο σκάουτερ με τους οποίους ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει συμφωνήσει και αυτοί αναζητούν παίκτες από όλη την Ευρώπη αλλά κυρίως από τις αγορές που γνωρίζουν.

Ο Ρώσος και ο Τσέχος σκάουτερ που έχουν «προσλάβει» στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει και τη δική τους εισήγηση για τη νέα σεζόν.

Σε αυτή υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να αποκτηθούν από οκτώ έως 12 παίκτες πρώτης γραμμής έτσι ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει το ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που αποτελεί και την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη.

Φυσικά το νούμερο αυτό είναι τόσο μεγάλο διότι έχουν λάβει υπόψη τους, τους παίκτες που φορούν τώρα την φανέλα της ομάδας και έχουν αποκτηθεί ως δανεικοί από τις ομάδες και ενδεχομένως να μην παραμείνουν.

Οι δύο τους αναζητούν –αρχικά –καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι και κάποιοι που ενδεχομένως να αποκτηθούν ως δανεικοί. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις παικτών που έχουν συμβόλαιο και φυσικά υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες απόκτησης.

Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει βιασύνη»

06/05/2013
 Πρόθυμος να περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος για να έχει συζητήσεις από τις οποίες θα κριθεί η παραμονή του ή όχι.

Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει βιασύνη»
Πρόθυμος να περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος για να έχει συζητήσεις από τις οποίες θα κριθεί η παραμονή του ή όχι.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στη Nova o τεχνικός των κίτρινων.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν, περιμένω τα διοικητικά και μέχρι τις 20 Μαΐου, θα είμαι εδώ, πιστός και σωστός. Δεν έχω άγχος, ούτε επιδιώκω εδώ και τώρα να μιλήσω με τον Αρη, δεν υπάρχει καμία βιασύνη», τονίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova o Σούλης Παπαδόπουλος:

-Κόουτς, η χρονιά τέλειωσε καλά για τον Άρη, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των συνθηκών, καθώς ο στόχος επετεύχθη με εσάς στον πάγκο. Η ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί τούτες τις ώρες;

«Ο Άρης δεν πρέπει να παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία, όμως εδώ που φτάσαμε, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν το αυτονόητο, να κρατήσουμε την ομάδα στη Superleague. Από εκεί και πέρα ο Άρης πρέπει να επανέλθει εκεί που του αρμόζει, να διεκδικεί, δηλαδή, διακρίσεις στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα και έξοδο στην Ευρώπη. Προσωπικά είμαι ανακουφισμένος, αλλά να ξέρετε ότι η πίεση ποτέ δεν σταματά».

-Τι αλλάξατε στον Άρη;

«Από λίγα έως πολλά! Ότι μπορεί ν’ αλλάξει ένας προπονητής, όταν βρίσκεται τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε μια ομάδα. Εγώ θα πω, αυτό που λένε και οι ποδοσφαιριστές. Αλλάξαμε τα πάντα!».

-Οι παίκτες μιλούν και για αλλαγές στο τακτικό κομμάτι, πέραν, δηλαδή, της ψυχολογίας...

«Η ψυχολογία παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο, όπως και σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Αν δεν έχεις καλή ψυχολογία, δεν μπορείς να βγεις έξω να προχωρήσεις, κάθεσαι σπίτι σου και σου φταίνε όλα. Μόνο όμως με την ψυχολογία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εμείς οι δύο, αν ξεκινήσουμε τώρα να παίζουμε ποδόσφαιρο, όσο καλή ψυχολογία και να έχουμε, δεν θα μπορέσουμε. Δουλέψαμε, λοιπόν, πάρα πολύ και πετύχαμε γιατί οι παίκτες ήταν πολύ καλοί δέκτες. Διότι, όσο καλός προπονητής κι αν είσαι, αν δεν έχεις τον τρόπο να τα περάσεις, δεν κάνεις τίποτα. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι προπονητές από μένα και το λέω με κάθε ειλικρίνεια, όμως πιστεύω πως έχω τον τρόπο να περνάω κάποια πράγματα πιο εύκολα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήμουν και τυχερός, γιατί είχα πάρα πολλούς έλληνες, εκτός από τρία παιδιά, με αποτέλεσμα να καταλαβαινόμαστε πολύ πιο γρήγορα».

-Τελειώνει το ματς με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, σας ρωτώ εάν ο Άρης έγραψε εκείνη την ημέρα ιστορία και μου απαντάτε πως ιστορία θα γράψει εάν παραμείνει στην κατηγορία. Τώρα τι λέτε; Ήταν ιστορικό εκείνο το παιχνίδι;

«Ναι, τώρα μπορώ να πω, πως εκείνο το ματς, ήταν ιστορικό. Διότι, την επόμενη ημέρα ούτε προπόνηση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε, εάν χάναμε. Η ομάδα θα έπεφτε και όλα θα ήταν αλλιώς. Εγώ παρομοιάζω εκείνο το ματς, με τον αγώνα, κόντρα στο Χαϊδάρι, όταν επέστρεψε στην Α’ Εθνική. Αυτό το είπε και ο κ. Σκόρδας και νομίζω ότι έτσι είναι».

-Είναι, το ματς του Περιστερίου, το σημαντικότερο στην έως τώρα καριέρα σας;

«Θα φανεί παράξενο, αλλά για μένα, όλα τα ματς είναι σημαντικά. Θυμάμαι πολλά παιχνίδια, με όλες μου τις ομάδες. Ολες τις νίκες, τις κρατάω μέσα μου, γιατί ξέρω ότι είναι αποτέλεσμα σκληρής δικής μου δουλειάς και των συνεργατών μου».

-Αισθάνεστε ότι έχετε κερδίσει τον κόσμο του Άρη με την παρουσία σας, αυτό τον καιρό, στην ομάδα;

«Ο κόσμος του Άρη ξέρει ποδόσφαιρο. Πριν έρθω εγώ, ακούστηκαν κι άλλοι προπονητές για την ομάδα, στο άκουσμα των οποίων ο κόσμος, επίσης, δεν πέταξε τη σκούφια του, όπως έγινε και στη δική μου περίπτωση. Συνήθως στην Ελλάδα, οι ξένοι προπονητές, είναι αυτοί που γίνονται αμέσως αποδεκτοί. Να σας πω κάτι; Εάν εγώ ήμουν ένας ξένος προπονητής και το έπαιζα και λίγο διαφορετικά, θα ΄΄πούλαγα΄΄ πολύ περισσότερο! Αλλά όλα αυτά είναι ψέματα κι εγώ δεν ήρθα στον Άρη για να πω ψέματα. Ας μη κρυβόμαστε κι ας μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Διότι, θα μπορούσα να λέω τώρα, ότι θέλω. Ότι έκανα ΄΄παππάδες΄΄ στον Άρη! Έκανα απλά πράγματα και τίποτα περισσότερο. Ο Σούλης για να φτάσει εδώ που έφτασε, δούλεψε πάρα πολύ, ξέρει ποιος είναι, που πατά και που βρίσκεται».

-Περπατάτε στη Θεσσαλονίκη. Τι σας λέει ο κόσμος στο δρόμο;

«Όχι μόνο τώρα στο τέλος, αλλά από τη στιγμή που ήρθα, ο κόσμος του Άρη, με δέχτηκε πολύ καλά. Ήρθα Παρασκευή, παίξαμε με τη Λιβαδειά και μου χτυπούσαν την πλάτη. Ακόμα και στα Γιάννενα, όπου η ομάδα δεν κέρδισε η στάση τους παρέμεινε η ίδια και αυτό μου έδινε δύναμη».

-Τι θα κάνει τώρα ο Σούλης; Θα μείνει στον Άρη ή θα φύγει;

«Θέλω αυτό το κεφάλαιο να το κλείσω. Ξαφνικά όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει ο Σούλης... Αν θα μείνει στον Άρη ή αν θα φύγει... Εγώ νομίζω ότι ακόμα κι αν φύγει ο Σούλης από τον Αρη, η ομάδα δεν θα χαθεί, γιατί είναι ένας τεράστιος σύλλογος, απ’ τον οποίο έχουν περάσει τεράστιοι προπονητές. Επομένως, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όπως πιστεύω ότι και στον Σούλη δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν, περιμένω τα διοικητικά και μέχρι τις 20 Μαΐου, θα είμαι εδώ, πιστός και σωστός. Δεν έχω άγχος, ούτε επιδιώκω εδώ και τώρα να μιλήσω με τον Αρη, δεν υπάρχει καμία βιασύνη».

-Πώς περνάτε το Πάσχα;

«Κοιτάξτε, σαν αυτές τις ημέρες, στο παρελθόν, έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Ακριβώς πριν από 4 χρόνια, έχασα τον αδερφό μου και αυτά τα τελευταία χρόνια, υπάρχει συναισθηματική φόρτιση στην οικογένειά μου, τέτοια εποχή. Περνάμε οικογενειακά, σ΄ έναν μήνα, πολύ περίεργο για μένα. Η φετινή συγκυρία, δε, είναι σημαδιακή. 21 Απριλίου έχασα τον αδερφό μου, 21 Απριλίου τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα στη Ξάνθη. Θα μπορούσα να αφιερώσω όλο αυτό που έγινε φέτος με τον Αρη, στον αδερφό μου, εκεί ψηλά».

-Μετά το τέλος της χρονιάς, τι;

«Ε, όταν τελειώσουν οι προπονήσεις, δικαιούμαι, νομίζω κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Εχω υποσχεθεί στη σύζυγό μου ένα ταξίδι σε κάποιο νησί. Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, οι κόρες μου είναι 25 και 21 ετών αντίστοιχα και θα ήθελα να προσφέρω κάποια πράγματα περισσότερα στη σύζυγό μου. Καλό Πάσχα σε όλους!».

Ποιο αρνί; Ο Παναθηναϊκός!

06/05/2013
 Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα του Πάσχα (6/5) οι παίκτες της Ξάνθης και συνέχισαν την προετοιμασία τους, ενόψει Παναθηναϊκού.

Ποιο αρνί; Ο Παναθηναϊκός!
Οι σούβλες μαζεύτηκαν.

Τα αρνιά φαγώθηκαν.

Ωστόσο, πριν καλά- καλά οι παίκτες της Ξάνθης τα… χωνέψουν επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (6/5), ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει Παναθηναϊκού.

Το καλό για τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια απουσία για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

Τώρα όσον αφορά στο πρόγραμμα της ημέρας οι ακρίτες πραγματοποίησαν ασκήσεις προθέρμανσης νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα ενώ στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Τα γενέθλιά του είχε σήμερα ο Θοδωρής Τορμανίδης, ο οποίος κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του που με τη σειρά τους του ευχηθήκαν τα καλύτερα για το μέλλον.

Ξαφνικό πρόβλημα με Τοτσέ

06/05/2013
 Με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Χοσέ Τοτσέ από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, το απόγευμα της Δευτέρας. «Μέσα» ο Φιγκερόα, στην αναμονή για Σισοκό εν όψει Ξάνθης.

Ξαφνικό πρόβλημα με Τοτσέ
Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το Κυριακάτικο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Γιάννης Βονόρτας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», την ώρα που έβλεπε τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να ξεπερνάει το πρόβλημα στο ισχίο και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, άκουσε τον Τοτσέ να παραπονιέται για ενοχλήσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός πονούσε στον τετρακέφαλο, σε ένα σημείο που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τη φετινή σεζόν και συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη, την Πέμπτη, στη Νέα Σμύρνη.

Όσον αφορά τον Ιμπραϊμ Σισοκό που έχει υποστεί διάταση στον δεξί ώμο, ήταν απών και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη. Αν τα καταφέρει, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Αλλιώς, θα τεθεί εκτός κι ο Γιάννης Βονόρτας θα κάνει αναπροσαρμογή πλάνων στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα με περιορισμούς ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ελεύθερο δίτερμα.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουίνσι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου