ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πάλι εκτός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Πάλι εκτός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (έκανε ατομικό) και δεν θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (11/5).
Ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης δεν κατάφερε να συμμετάσχει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και δεν θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα και μόνο με θαύμα θα μπορούσε να είναι έτοιμος για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Σε δίδυμο Κόντρέρας-Μανωλά καταλήγει ο Μίτσελ.
Συνεχίζοντας να ρίχνουν το βάρος στην τακτική και τη στρατηγική τους στο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φτάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος της προετοιμασίας τους για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Και σήμερα έπαιξαν για πολλή ώρα δίτερμα, ενώ υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ και των συνεργατών του δούλευαν επάνω στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Από το πρόγραμμα απείχε ξανά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάστασή του. Με την ομάδα γυμνάστηκαν ξανά οι νεαροί Ιωαννίδης και Ρουγκάλας.

Την Παρασκευή στις 18:30 οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση, πριν από τον τελικό, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη:

RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει τελικού από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου