ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Κάρολ: "Δεν θα τελειώσει η κυριαρχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Κάρολ: "Δεν θα τελειώσει η κυριαρχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποσυρθεί από την προπονητική στο τέλος της σεζόν, υπογραμμίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να κυριαρχεί.
Ο Ρόι Κάρολ έζησε για τέσσερα χρόνια από κοντά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από το 2001 μέχρι το 2005. Ο λόγος του μετράει και ο αγγλικός Τύπος ζήτησε τη γνώμη του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για την απόφαση του Σκωτσέζου προπονητή να αποχωρήσει από τους "κόκκινους διαβόλους" στο τέλος της σεζόν, έπειτα από 27 χρόνια παρουσίας. Ο 36άχρονος Κάρολ δήλωσε σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης, την οποία πληροφορήθηκε από το ίντερνετ και τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
"Προσωπικά, δεν πιστεύω πως η κυριαρχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τελειώσει γιατί διαθέτει εξαιρετική ομάδα, ακόμα και αν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον αναλάβει διοικητικό πόστο. Eντάξει, σίγουρα θα συμβούν πολλά πράγματα, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει δυνατή για τα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια.

Πιστεύω πως όλα έχουν χτιστεί γύρω από το έργο του και με όλα όσα έχει κάνει σε επίπεδο Νέων με όλους τους νεαρούς παίκτες, αλλά και με την δουλειά του στο προπονητικό κέντρο. Είναι φανταστικός. Έχει βάλει όλες τις βάσεις και η ομάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωράς και να κοιτάς μπροστά", ήταν τα λόγια του 36άχρονου Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα των Πρωταθλητών Ελλάδας στο "talkSPORT".

Πατώντας το παραπάνω link μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Ρόι Κάρολ, ο οποίος δήλωσε στην αρχή ότι σοκαρίστηκε από την απόφαση του άκρως επιτυχημένου προπονητή, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου