ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

«Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

09/05/2013
 Το σύνθημα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ, συνεργάτης του Μίτσελ, στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πειραιώτες μετρούν πλέον αντίστροφα για το σαββατιάτικο ματς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουν να προσθέσουν την 26ο τρόπαιο στην ιστορία τους, κάνοντας παράλληλα το νταμπλ τη φετινή σεζόν.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ, στενός συνεργάτης του Μίτσελ, θέλησε να πει δύο λόγια στους «ερυθρολεύκους» από τους οποίους ζήτησε να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αποδεικνύοντας παράλληλα εντός του αγωνιστικού χώρου πως είναι καλύτεροι από τους Αρκάδες.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, που είναι το τελευταίο της χρονιάς. Είναι βασικός μας στόχος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Ο Βίκτορ τόνισε τη σημασία που έχει για όλους αυτό το παιχνίδι και να πάρει η ομάδα το Κύπελλο, κάτι που ήταν βασικός στόχος από την αρχή της σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κρατούν χαμηλούς τόνους, όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν και φέτος το τρόπαιο.

«Θα πάρουμε το Κύπελλο, γιατί εμείς είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και θα το αποδείξουμε και στο γήπεδο», λένε μεταξύ τους οι παίκτες και υπογραμμίζουν πως «κάτι χρωστάμε στον κόσμο μας, στον πρόεδρο αλλά και στους εαυτούς μας».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου