ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

"Θέλουμε νέες προκλήσεις"

"Θέλουμε νέες προκλήσεις"

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου των ομάδων ενόψει του Final-4 στο Λονδίνο, με τους Μπαρτζώκα και Σπανούλη να τονίζουν πως ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης είναι ευχαριστημένος αλλά παράλληλα αναζητά νέες προκλήσεις αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) στο Δημαρχείο του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των ομάδων του Final-4, με τους προπονητές και τους αρχηγούς των τεσσάρων αντιπάλων να μιλούν για τους στόχους τους στη διοργάνωση. Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης από τον Ολυμπιακό, Πάμπλο Λάσο και Ρούντι Φερνάντεθ από την Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάβι Πασκουάλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο από την Μπαρτσελόνα και Ετόρε Μεσίνα με τον Νέναντ Κρστιτς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.
Πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο Κώστας Παπανικολάου παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτης της Euroleague (rising star) και ο Βασίλης Σπανούλης ανακηρύχθηκε ο MVP της κανονικής περιόδου στην διοργάνωση! Ο αρχηγός της ομάδας, όπως και ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισαν πως ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης είναι ευχαριστημένος αλλά παράλληλα αναζητά νέες προκλήσεις αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Είμαι ευχαριστημένος που είμαστε στο Final-4 και αναζητούμε νέες προκλήσεις. Υπάρχει ενθουσιασμός, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες θέλουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θα προσπαθήσουμε να εκφράσουμε το ταλέντο των παικτών μας. Μας χαλύβδωσαν οι φετινές καταστάσεις. Φεύγοντας από εδώ θέλουμε να είμαστε καλύτερη ομάδα.

Το κίνητρο είναι τεράστιο. Η συγκέντρωση κάθε παίκτη θα είναι σημαντική. Είμαι περήφανος που είμαστε εδώ, που έχουμε στην ομάδα μας τον καλύτερο νέο παίκτη και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης. Αυτό είναι απόρροια της ομαδικής δουλειάς που κάνουμε εμείς", ήταν οι τοποθετήσεις του Έλληνα τεχνικού στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


 
Όσα δήλωσε ο ΜVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague, Βασίλης Σπανούλης:

"Όταν παίρνεις το τρόπαιο, η επόμενη σεζόν είναι δύσκολη γιατί όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Αποδείξαμε ότι δεν κερδίσαμε κατά τύχη πέρσι. Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα ακόμα. Ο ημιτελικός της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Έχουν αλλάξει φιλοσοφία οι ομάδες από πέρσι. Για μένα θα είναι ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μου. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο. Δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση. Να χαρούμε το παιχνίδι", τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης μετά από σχετικές ερωτήσεις και συνέχισε:

"Υπήρχε πίεση μέχρι να φτάσουμε στο Final-4. Από τη στιγμή που το καταφέραμε, πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που κάναμε αυτό που έπρεπε και πάμε για κάτι καινούριο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναλάβουμε μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα".


 
Όσον αφορά τον Νίκο Γκάλη και τον τρόπο που τιμήθηκε προ ημερών για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε τα εξής:

"Όπως είπε και ο ίδιος. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς οι Έλληνες παίζουμε μπάσκετ. Είμαι τυχερός που τον έζησα από κοντά, όχι μόνο αυτόν αλλά και για άλλους παίκτες, όπως ο Γιαννάκης και ο Φάνης Χριστοδούλου".


 
Ο Κώστας Παπανικολάου με το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στην Euroleague:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου