ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δηλωσεις παικτων πριν την μεγαλη αναμετρηση...

 Δηλωσεις παικτων πριν την μεγαλη αναμετρηση...

10/05/2013

"Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα"

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός διοργάνωσε Media Day για τους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Μοντέστο να τονίζει ότι τα πάντα θα κριθούν στον τελικό του Κυπέλλου από την απόδοση του Θρύλου!
O παίκτης του Ολυμπιακού  μίλησε για τον επικείμενο τελικό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 20:30, στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι αυτοί που θα καθορίσουν το ρου του αγώνα με την αγωνιστική τους εμφάνιση:
Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας, η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Κορσικανός και συνέχισε με τα ακόλουθα: 

«Είναι ένας τελικός και είναι πολύ διαφορετικό ματς. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι». 

Για το τι θα κρίνει το παιχνίδι, είπε: «Αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αστέρας δίκαια τον κέρδισε και πέρασε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

"Να κλείσουμε τη χρονιά πανηγυρικά"

Ο Τάσος Παπάζογλου τόνισε στη media day της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ότι το μέγεθος της ομαδας επιβάλλει την κατάκτηση του Κυπέλλου!
Ο αμυντικός του Θρύλου αναφερθηκε στη σπουδαιότητα του αγώνα και με τη χαρακτηριστική φράση "εμείς είμαστε Ολυμπιακός!" έδειξε το πόσο πολύ θέλουν το κύπελλο και έτσι το νταμπλ στο λιμάνι:
«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε έναν τελικό. Σαν ομάδα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι σε τελικούς. Πάμε να πάρουμε το ματς και να κλείσουμε την χρονιά πανηγυρικά με νταμπλ. Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός! Τους σεβόμαστε σίγουρα, όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο και για τον κόσμο μας».

"Να σκοράρουμε νωρίτερα φέτος!"

Ο Νταβίντ Φουστέρ, που είχε σκοράρει πέρυσι στο 119', στην παράταση του τελικού κόντρα στον Ατρόμητο και έδωσε το Κύπελλο στο Θρύλο, ζήτησε φέτος μια διαφορετική...πλοκή για τον τελικό κόντρα στον Αστέρα!
Ο Ισπανός τόνισε ότι θέλει ξανά το ντάμπλ με τον Θρυλο και εξέφρασε τη χαρά του που βοήθησε για να γίνει κάτι τέτοιο πέρυσι. Αναλυτικά:
Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας: 

«Θα ήταν καλό να σκοράρουμε νωρίτερα φέτος, προκειμένου να γλιτώσουμε την παράταση και το άγχος».
 

Για το πόσο σημαντικό είναι το φετινό νταμπλ: 

«Πάντα είναι σημαντικό για έναν παίκτη να κατακτήσει το νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα πέρυσι. Ωστόσο, και φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο, αφού η ομάδα συμπλήρωσε τα 40 πρωταθλήματα και θα ήταν καλό να κάνουμε το νταμπλ». 

Για τον Αστέρα Τρίπολης: 

«Ο Αστέρας φέτος έχει δείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα και φέτος έχει κάνει μέχρι στιγμής μία καλή χρονιά. Έχει ένα καλό σύνολο και δεν είναι μόνο οι Ισπανοί, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Ο Αστέρας είναι γενικότερα ένα πολύ καλό σύνολο και δεν θα είναι εύκολο να το κερδίσουμε».

"Να αφιερώσουμε το Κύπελλο στον προπονητή μας!"

Στη Media Day που διοργάνωσε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλαδος του Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Πάουλο Μασάντο αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία που έχει για τους Πειραιώτες η κατάκτηση ενός τίτλου και δεν ξέχασε τον προπονητή της ομάδας, Μίτσελ Γκονζάλεθ, υποστηρίζοντας ότι θέλει να του αφιερώσει την κούπα!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε στον Ολυμπιακό και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Φυσικά και θέλουμε το Κύπελλο για να κατακτήσουμε το νταμπλ, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε εικόνα πρωταθλητή σε αυτό το παιχνίδι»Είμαστε επαγγελματίες και δεν επιτρέπεται να μας επηρεάσει. Αυτό το Κύπελλο θα το αφιερώσουμε στον προπονητή μας!».


ALEX WEB RADIO/TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου