ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

"Πολλα τα ματια για τον Τατο"

"Πολλα τα ματια για τον Τατο"

Αγγλική ιστοσελίδα ασχολείται με τον Ανδρέα Τάτο και τις εμφανίσεις του με τον Άρη, επισημαίνοντας πως ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία.
Ο Τάτος τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονθάλεθ.
Ωστόσο ήταν και αρκετές ξένες ομάδες που είδαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "footballradar.co.uk", που ναι μεν αναφέρει πως πιθανότατα ο 24χρονος μέσος θα αγωνίζεται στον Πειραιά τη νέα σεζόν, ο παίκτης με την αγωνιστική του παρουσία έχει προκαλέσει αίσθηση σε σημαντικά πρωταθλήματα, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

"Ο Τάτος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Με τις απίστευτες εμφανίσεις του αποτέλεσε τον βασικότερο λόγο που ο Άρης κέρδισε την παραμονή του στη Superleague. Αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έχει απίστευτη τεχνική και μπορεί να σκοράρει εξίσου άνετα.

Είναι απορίας άξιον πώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στο πρώτο εξάμηνο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι τη νέα χρονιά θα είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Εκτός εάν οι απίστευτες εμφανίσεις που πραγματοποίησε αναγκάσουν τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει σε κάποια από τις ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται. Καθώς πρόκειται για παίκτη που ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση σε σημαντικά πρωταθλήματα, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Πορτογαλία!", αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της "footballradar.co.uk".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου